[color=Gray; font-family:Verdana] uf kakava ugodan dan .. nekad je rast od jednog postotka unosio pravu radost u čovjeka .. to je danas tek gledanje dosadnog filma [cool] [/color] .. [color=Gray; font-
kako za koga…
tko je ulazio neki dan kad smo bili na 3200, tome danas nije nimalo dosadno…
ja sam na ATPL (na zadnjem ulazu) već u solidnoj zaradi..
[kiss]
Kolika je cijana KNZM nakon splita u odnosu na jučerašnju , a da bude na 0?
neznam tocno ali mislim da je split-stock napravljen oko 1:200 ili tako nesto.. sad je ekipi jeftino pa su ga odma zgurali u blokadu, a ima i par nadobudnih koji nisu ni culi za split -stock pa su ostavili naloge na 70- pa do 160 000[lol]
Kratak je put od nade do panike[/u]
Zadnji veći pad indeksa Zagrebačke burze pokazao je domaćim ulagačima što znači psihologija na burzi. No, simptomi nisu novi. Ponašanje ulagača na burzi obilježje je psihologije masa.
Vaš link[undecid][undecid][undecid]
– znam kako je teško biti u kešu, a znamo kako si u kešu,
– a zbilja je bilo i dobrih prilika kupovati jeftino,
– samo što su to pametni iskoristili,
– što ako se tržište digne, a nije se ništa kupilo,
– potpuno te razumijem, ali si naporan na ovoj temi,
– čak bi rekla kako je i gospodin Von Braun, bio manje naporan od tebe.
Pozdrav !
Mic po mic idemo premo gore.
Moja baka bi rekla, mic po mic je – smic.[thumbsup]
tigrus: ” a sto ces napraviti ako ne krene prema dolje? [wink] ” Čekati. Ako treba i mjesec dana. S kešom na računu osjećam se savršeno mirno i nikud mi se ne žuri. [wink]
u pravo vrijeme si ušao u keš na ATL-u [thumbsup] crobex 3500 ..
nakako bi bio uvjerljiviji da si to napravio iznad 4800-5000 ..
ovako si uspješnim trejdanjem prepolovio dobitak tj keš ..
avax10:
”
tigrus: ” a sto ces napraviti ako ne krene prema dolje? [wink] ” Čekati. Ako treba i mjesec dana. S kešom na računu osjećam se savršeno mirno i nikud mi se ne žuri. [wink]
”
u pravo vrijeme si ušao u keš na ATL-u [thumbsup] crobex 3500 ..
nakako bi bio uvjerljiviji da si to napravio iznad 4800-5000 ..
Nema veze, ima i puno drugih dobrih prilika na ovim razinama.
[wink]
Slažem se. I meni se nikuda ne žuri.
Čini mi se da su prijašnjih dana dizali fondovi, a sad puštaju malima da dižu dalje.
IGH ide u prvu kotaciju.[thumbsup]
Dlkv je pao dok je ušao u prvu kotaciju. Nisam siguran , nek me netko ispravi ako griješim.
..izgleda da se ipak ovdje Iveka i ostale medvjede, usprkos svemu, previše respektira pa se mnogi nisu
usuđivali kupovati niti na 3200, kao ići će to na 2800 već za koji dan…
još jednom se pokazalo da je najbolje slušati samog sebe, ionako svak tjera vodu na svoj mlin..
dobra škola za novajlije za ubuduće, a onima koji to nisu vjerojatno neće niti ovo iskustvo ništa pomoći…
[bye]
IGH ide u prvu kotaciju.[thumbsup]
mozda bude akcije kao sa ingrom[thumbsup][thumbsup]