Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

3.557,91 1.08%

Pa vi pjevajte. Tko ne vidi naloge na bidu ili je slijep ili budala.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Nema lupanja po bidu, kao da smo se riješili neiskusnih novopridošlica od HT-a?? [thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislim da neke druge mogu više rasti od HT-a, ali HT je stabilnost u portfelju.

Nema lupanja po bidu, kao da smo se riješili neiskusnih novopridošlica od HT-a?? [thumbsup]

osnovni preduvjet za rast …

I love the Smell of Profits in the Morning

trenutna situacija zorno dočarana

ja mislim da su sada svi nekako umorni od proteklih pet burnih dana.
dolje, gore, dolje gore ……[lol] liči mi ova naša burza na sex.
uvjek netko na kraju padne. u trans[lol]

dan je pametniji od noći

[color=Gray; font-family:Verdana]

uf kakava ugodan dan .. nekad je rast od jednog postotka unosio pravu radost u čovjeka ..

to je danas tek gledanje dosadnog filma [cool]

[/color]

..
[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]
.. .. .. .. .. Kupi jeftino, i prodaj skupo.. . .. [cool]
..
[/color]

brzo smo se napumpali, a sad malo zastoja, pa ćemo slijedeći tjedan vidjet što dalje

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

[color=Gray; font-family:Verdana] Očekivano lagan rast , volumen manji nego prošlih dana .. Dionice su prešle u “čvršće ruke” zadnjih 3 mjeseca i to je to , “idemo dalje” u nove pobjede (što bi rekla jedna stranka) . Ispred nas je faza smirivanja- akumulacije i onda rast .. sad je fundamentalno burza vrlo “zanimljiva” . [proud][proud] [/color] .. [color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%] .. . . Kupi jeftino prodaj skupo. .[cool] . [/color]

dionice su u zadnjih tri dana presle iz ruku kolebljivih u ruke cvrstih i sad nazad u ruke kolebljivih, kojima su sad rucice jos drhtavije [shocked] jer su vec do sad bar desetak puta navuceni i uzeta im je lova, svaki puta je sve veca panika…. ovo mi slici na neko sibicarenje, i uvijek ljudi nasjednu…
veliki promet-> veliki pad->veliki promet ->veliki rast->mali promet-> mali rast-> sto sada slijedi
recomo moglo bi biti mali promet->mali pad->mali promet veliki pad->veliki promet uzasno veliki pad

avax10: ” plavi: ” A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol] ” Ako se malo potrudiš, vidjet će i ti gdje je to [wink] Vjerovao ili ne, nisam na bidu ni na jednoj jedinoj dionici, ali imam još par naloga na prodaji. Na bid ću se vratiti kad opet krenu blokade prema dolje [lol] ” a sto ces napraviti ako ne krene prema dolje? [wink]

evo npr. nudi mu se još HT povoljno …..
[wink]

Scio me nihil scire

brzo smo se napumpali, a sad malo zastoja, pa ćemo slijedeći tjedan vidjet što dalje

[color=Gray; font-family:Verdana]

strašno smo se napumpali .. još je većina dionica iz crobexa na polovici svoje ATH vrijednosti [cool]

(ne zaslužuju sve dionice taj ATH ali neke da )

[/color]

..
[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]
.. .. .. .. .. Kupi jeftino, i prodaj skupo.. . .. [cool]
..
[/color]

trenutna situacija zorno dočarana

Znaš li možda onog šta se obraća medonji????
Uh,,,kako bi ga bilo ljepo poznavat
[lol] [lol] [lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close