Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hrco: ” Šta je to bilo (cca. 15.45) na ADRS-P-A? Cijeli dan ništa, ništa (malo kupi, malo prodaj) i onda je netko lupio sa preko 20000 komada po prodaji?! Ili sam nešto krivo vidio?[smiley9] ” Bila je to samo jedna od niza etapa u iskrcavanju Trigon Capitala

430,50 11990 14:37:39
430,50 10000 14:37:23
ipak, netko je kupio po dosta “ugodnoj cijeni” (neloše)

Da, oni su rekli glasno i jasno “mi izlazimo!”…[smiley2]…

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Kolega plavi.Jedno pitanje, mada vidim da vas nema u zadnje vrijeme. Kada če PBZ malo ozbiljnije krenuti prema gore ?

Da, oni su rekli glasno i jasno “mi izlazimo!”…[smiley2]…

Oni izlaze iz Adrisa već 3 mjeseca, vrijeme je da zatvore vrata za sobom pa da napokon krenemo.[smiley2]

Nije mi jasno zašto se ovi na prodaji Industrogradnje stalno preskaču? Pa kupnja je jaka kao nikad.

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Kolega plavi.Jedno pitanje, mada vidim da vas nema u zadnje vrijeme. Kada če PBZ malo ozbiljnije krenuti prema gore ?

Evo kolega samo što nije , vidite stanje na burzi.
Kupnje preko 1150 je ca. 1000 komada!

Nakon 1200 na prodaji je rupa ustinjeno , da nije ovih dana postavljna nova prodaja u trenucima čiščenja aska , već bismo bili na 1200.

U svakom slučaju moja preporuka ne prodavati minimalno prije izlaska godišnjeg izvješča.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Obratite pozornost na KOEI ask je danas dobro potučen , stanje je sada slijedeće:

Do 700 prodaje- 1518 komada
od 600 kupnje – 1848 komada

Mislim da će ove najave SPO i nova vijest oko proizvodnje novog niskopodnog vlaka, vinuti KOEI na nove povijesne razine vrlo skoro.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne razumijem ovaj odnos, da li to vama znači da će cijena gore ili dolje?

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

a bogme ni ina ne posustaje. došlo do 2440.

…. adpl i danas dobro grabi…

Scio me nihil scire

Ne razumijem ovaj odnos, da li to vama znači da će cijena gore ili dolje?

Onome tko prati KOEI malo dulje vrijeme je jasno.
Do jučer je takav odnos bio otprilike 0d 600 kupnje do 650 prodaje.
Sada je od 600 kupnje do 700 prodaje.

Iako to ne mora ništa znaćiti , vidjet čemo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne mogu da ne komentiram mile mi TNPL,koja lagano raste amalo se pise izgleda nije zanimljiva spekulantima[smiley1]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

New Report

Close