Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, sta svi Vi ocekujete!? Pa tri dana vec uzastopno osjetno rastemo. A i petak je danas usto, ja sam zadovoljan sa bilo kakvim + za kraj dana.[thumbsup]

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

@valentine
vidim da si i ti jedan od tih navučenih naivaca, bit će bolje drugi puta[thumbsup]

pozdrav

Ljudi, sta svi Vi ocekujete!? Pa tri dana vec uzastopno osjetno rastemo. A i petak je danas usto, ja sam zadovoljan sa bilo kakvim + za kraj dana.[thumbsup]

Da očekujemo i što?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kako ne vidite da je ovo faza akumulacije? Veliki stoje čvrsto na bidu i kupuju. Mislim da je ovo dobro za tržište. Bolje nego rast od 4% svaki dan.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Izgleda da će se danas koplja lomiti oko HT-a , a o tome ovisi i današnja boja burze… Pitanje je dali će ovi veliki nalozi za kupnju po 286, 287… ipak se pmiriti sa realnošću ponude te popustiti i ponuditi 290, 291…. Ako se to dogodi evo crobeksa u debelom plusu. Ne vjerujem u popuštanje sitnih prodavača, jer oni ionako ne mogu zadovoljiti trenutne apetite kupaca…..

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Na onima koje ja gledam prodaja se lagano povlači, a kupnja jača.

KORF,IGH,ATPL

Oni koji su prodali HT sada mjerkaju što i kada kupiti.

najbolje da kupe HT natrag! [smiley]
sto bi ima falilo? ,

cijena je tak i tak 100kn ispod vrijednosti.
valjda se slazete samnom… (s ovim dijelom da je HT 100kn ispod svoje vrijednosti)

A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol]

Ako se malo potrudiš, vidjet će i ti gdje je to [wink]
Vjerovao ili ne, nisam na bidu ni na jednoj jedinoj dionici, ali imam još par naloga na prodaji. Na bid ću se vratiti kad opet krenu blokade prema dolje [lol]

Ignore: KressoM, delux

[color=Gray; font-family:Verdana]

Očekivano lagan rast , volumen manji nego prošlih dana ..
Dionice su prešle u “čvršće ruke” zadnjih 3 mjeseca i to je to , “idemo dalje” u nove pobjede (što bi rekla jedna stranka) .

Ispred nas je faza smirivanja- akumulacije i onda rast ..

sad je fundamentalno burza vrlo “zanimljiva” . [proud][proud]

[/color]

..
[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]
.. . . Kupi jeftino prodaj skupo. .[cool]
.
[/color]

avax10: ” cipp: ” Kod nas, ako se lagano trguje, znači minus. Kod nas nešto raste samo ako divlja. Nadao sam se da će više povući na otvaranju, promet mali. ” Da, izgleda da su se mirovinci danas povukli s kupnje. U pola sata trgovanja promet je samo 9,2 mil.kn, a ako od toga odbijemo dogovorenu transakciju na RIVP od 2,2 mil.kn, “normalan” promet je svega 7 mil kn. Vraćamo se u stare okvire male lividnosti i pritiska na strani prodaje. [yawn] ” JOš jedan koji je prekjučer prešao u cash. A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol]

ja vidim samo pritisak na kupnji……jer sam 80% u dionicama

[lol]

Scio me nihil scire

plavi: ” A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol] ” Ako se malo potrudiš, vidjet će i ti gdje je to [wink] Vjerovao ili ne, nisam na bidu ni na jednoj jedinoj dionici, ali imam još par naloga na prodaji.

Na bid ću se vratiti kad opet krenu blokade prema dolje [lol]

a sto ces napraviti ako ne krene prema dolje? [wink]

@valentine
vidim da si i ti jedan od tih navučenih naivaca, bit će bolje drugi puta[thumbsup] pozdrav

Naravno da sam naivac, pa kaj misliš da slikam gole ženske, bolje mi je naivu jer mi je to kao nešto urođeno.
Nego kak si ti i kaj ima novog?[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close