Ljudi, sta svi Vi ocekujete!? Pa tri dana vec uzastopno osjetno rastemo. A i petak je danas usto, ja sam zadovoljan sa bilo kakvim + za kraj dana.[thumbsup]
@valentine
vidim da si i ti jedan od tih navučenih naivaca, bit će bolje drugi puta[thumbsup]
pozdrav
Ljudi, sta svi Vi ocekujete!? Pa tri dana vec uzastopno osjetno rastemo. A i petak je danas usto, ja sam zadovoljan sa bilo kakvim + za kraj dana.[thumbsup]
Da očekujemo i što?
Kako ne vidite da je ovo faza akumulacije? Veliki stoje čvrsto na bidu i kupuju. Mislim da je ovo dobro za tržište. Bolje nego rast od 4% svaki dan.
Izgleda da će se danas koplja lomiti oko HT-a , a o tome ovisi i današnja boja burze… Pitanje je dali će ovi veliki nalozi za kupnju po 286, 287… ipak se pmiriti sa realnošću ponude te popustiti i ponuditi 290, 291…. Ako se to dogodi evo crobeksa u debelom plusu. Ne vjerujem u popuštanje sitnih prodavača, jer oni ionako ne mogu zadovoljiti trenutne apetite kupaca…..
Oni koji su prodali HT sada mjerkaju što i kada kupiti.
najbolje da kupe HT natrag! [smiley]
sto bi ima falilo? ,
cijena je tak i tak 100kn ispod vrijednosti.
valjda se slazete samnom… (s ovim dijelom da je HT 100kn ispod svoje vrijednosti)
A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol]
Ako se malo potrudiš, vidjet će i ti gdje je to [wink]
Vjerovao ili ne, nisam na bidu ni na jednoj jedinoj dionici, ali imam još par naloga na prodaji. Na bid ću se vratiti kad opet krenu blokade prema dolje [lol]
[color=Gray; font-family:Verdana]
Očekivano lagan rast , volumen manji nego prošlih dana ..
Dionice su prešle u “čvršće ruke” zadnjih 3 mjeseca i to je to , “idemo dalje” u nove pobjede (što bi rekla jedna stranka) .
Ispred nas je faza smirivanja- akumulacije i onda rast ..
sad je fundamentalno burza vrlo “zanimljiva” . [proud][proud]
[/color]
..
[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]
.. . . Kupi jeftino prodaj skupo. .[cool]
.
[/color]
avax10: ” cipp: ” Kod nas, ako se lagano trguje, znači minus. Kod nas nešto raste samo ako divlja. Nadao sam se da će više povući na otvaranju, promet mali. ” Da, izgleda da su se mirovinci danas povukli s kupnje. U pola sata trgovanja promet je samo 9,2 mil.kn, a ako od toga odbijemo dogovorenu transakciju na RIVP od 2,2 mil.kn, “normalan” promet je svega 7 mil kn. Vraćamo se u stare okvire male lividnosti i pritiska na strani prodaje. [yawn] ” JOš jedan koji je prekjučer prešao u cash. A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol]
ja vidim samo pritisak na kupnji……jer sam 80% u dionicama
[lol]
plavi: ” A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama? Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol] ” Ako se malo potrudiš, vidjet će i ti gdje je to [wink] Vjerovao ili ne, nisam na bidu ni na jednoj jedinoj dionici, ali imam još par naloga na prodaji.
Na bid ću se vratiti kad opet krenu blokade prema dolje [lol]
a sto ces napraviti ako ne krene prema dolje? [wink]
@valentine vidim da si i ti jedan od tih navučenih naivaca, bit će bolje drugi puta[thumbsup] pozdrav
Naravno da sam naivac, pa kaj misliš da slikam gole ženske, bolje mi je naivu jer mi je to kao nešto urođeno.
Nego kak si ti i kaj ima novog?[thumbsup]