Koliko ja vidim počelo se lupati po bidu.
Nadam se da to nema malo veće epilog.[undecid] Prodaja se taloži.
Ti si uporan koliko vidim.
Jesi li svjestan da si najomraženiji forumaš?
Ništa zato, opet promijeni nick, pa ispočetka..
[lol]
Ima li bolje reklame za dionicu? [cool][thumbsup]
nema. samo kasniš malo, stara vijest.
a jesu se i nakupovali, više imam ja.[proud]
Malo zbog toga jer je HT pao stagnira i cijela burza, no oporaviće se to jako brzo !
Koji nalog na prodaji THNK
Top ask
CIJENA KOLIČINA
5.050,00 10
5.070,00 33
5.090,00 407
5.599,00 2
5.600,00 1
5.890,00 4
5.987,99 2
5.988,00 4
6.148,96 2
6.148,97 3
slab nam malo jutarnji promet, ipak su svi još suzdržani, nema mahnite kupnje kao jučer ujutro sada bi prodaja mogla postati nervozna i polako spuštati naloge, pa opet da malo padamo
Daj prestani glupe komentare pisati. Svi su suzdržani, nema velikih igrača odjebali su, boli ih kita, Jučer su i prekjučer napumpali kako bi pokazali tko je gazda i sad ih živo boli glava. Kreteni su ti oni.[thumbsup]
Kod nas, ako se lagano trguje, znači minus. Kod nas nešto raste samo ako divlja. Nadao sam se da će više povući na otvaranju, promet mali.
Da, izgleda da su se mirovinci danas povukli s kupnje. U pola sata trgovanja promet je samo 9,2 mil.kn, a ako od toga odbijemo dogovorenu transakciju na RIVP od 2,2 mil.kn, “normalan” promet je svega 7 mil kn. Vraćamo se u stare okvire male lividnosti i pritiska na strani prodaje. [yawn]
koliko vidim sve na umjetnom disanju, čim malo padne, netko sa par komada diže cijenu
očito netko navlaći naivne kupce, da bi se kasnije istovario
niste valjda mislili da će ovako završiti korekcija?
pozdrav
Situacija je slijedeća : Ima puno zahtjeva za kupnju HT-a ( po 3000 kom. 1000 kom) ali nude 286 [lol] , a sve skupa nema toliko ponuda za prodaju….. (oko 290 kn)
pa ja ne znam tko bi normalan prodavao za 286?
to je diskont od 100kn po dionici, malo “too much” i za ZSE
popraviti ce se situacija je je ova razina mizerna na HT! [thumbsup][thumbsup]
cipp:
”
Kod nas, ako se lagano trguje, znači minus. Kod nas nešto raste samo ako divlja. Nadao sam se da će više povući na otvaranju, promet mali. ”
Da, izgleda da su se mirovinci danas povukli s kupnje. U pola sata trgovanja promet je samo 9,2 mil.kn, a ako od toga odbijemo dogovorenu transakciju na RIVP od 2,2 mil.kn, “normalan” promet je svega 7 mil kn. Vraćamo se u stare okvire male lividnosti i pritiska na strani prodaje. [yawn]
mozda se ukljuce tijekom dana,ak to naprave eto i mene.Kad se trziste ostavi malima to vise niko ne zna ko pije ko placa[undecid]
ovako izgleda trgovanje kad mali rade[lol]
cipp:
”
Kod nas, ako se lagano trguje, znači minus. Kod nas nešto raste samo ako divlja. Nadao sam se da će više povući na otvaranju, promet mali. ”
JOš jedan koji je prekjučer prešao u cash.
A dobro daj ti nama reci gdje ti vidiš pritisak na prodaji na kojim dionicama?
Možeš nam usput reći i na kojima čekaš na bidu..[lol]