čini mi se da se smjer polako okreće, očito je još dosta onih koji su čekali prvu priliku da kapitaliziraju dobit
pozdrav
Što se HT-a tiče, po prvih 15 minuta izgleda da svi oni koji su mislili masovno kupovati jeftino moraju malo korigirati svoje apetite…. Ponuda za prodaju je slaba i teži preko 290…. Možda se to danas završi oko 295…
slavenijus:
”
danas se ide sigurno gore,
”
Za deset dionica koje pratim japanske svijeće pokazuju gore, ali na gore
[sad] Najavljuju bezuspješan pokušaj dizanja i pobjednički pritisak medvjeđe šape. Nadam se da sam krivo interpretirao.
Baš me zanima kakav bi rezultat bio da umjesto japanskih svijeća počnemo koristiti japanske kuglice?
Odlazim smirivati živce poljoprivredom. Vama koji ostajete želim sve naj bolje. Do večeri će mo saznati ko je bio u pravu.
evo danas konacno jedan dan i za ulagače sa slabim srcem.
iako, tko to poslije ova tri mjeseca nije [undecid]
Oprezno se trguje, ali ipak lagano u plus.[thumbsup]
Kod nas, ako se lagano trguje, znači minus. Kod nas nešto raste samo ako divlja. Nadao sam se da će više povući na otvaranju, promet mali.
Koliko ja vidim počelo se lupati po bidu.
Nadam se da to nema malo veće epilog.[undecid] Prodaja se taloži.
slab nam malo jutarnji promet, ipak su svi još suzdržani, nema mahnite kupnje kao jučer ujutro
sada bi prodaja mogla postati nervozna i polako spuštati naloge, pa opet da malo padamo
ne znam jeste li primijetili, na dionicama koje pratim jutros je bila prilično smanjena kupnja. sada čim je krenulo mirno opet jača.
Stjepan Papić, predsjednik Uprave Jadroplova d.d. stekao je 184 dionice Društva Jadroplov, kupnjom putem brokera na organiziranom tržištu, koje čine 0,01% udjela u temeljnom kapitalu.
Ukupan broj dionica sada iznosi 1400 dionica, odnosno udio u temeljnom kapitalu Društva iznosi 0,09%.
Tomislav Lovrić, član Nadzornog odbora Jadroplova d.d. stekao je 100 dionica Društva Jadroplov, kupnjom putem brokera na organiziranom tržištu, koje čine 0,01% udjela u temeljnom kapitalu Društva.
Nakon navedenog stjecanja posjeduje 200 dionica društva koje čine 0,01% udjela u temeljnom kapitalu Društva.
Ima li bolje reklame za dionicu? [cool][thumbsup]
ne znam jeste li primijetili, na dionicama koje pratim jutros je bila prilično smanjena kupnja. sada čim je krenulo mirno opet jača.
Navedi koje su to,šta mi znamo šta ti pratiš!