Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Europa u zelenom, nema razloga da ne budemo i mi.
Dobri rezultati Royal Bank of Scotland dižu Europu, a mi smo Europa…
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCAL1834391420080418?rpc=44

[smiley]

Od kad si i ti ponovno u dionicama?[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja mislim, da ćemo laganica danas, bez divljanja. Mirovinci sigurno neće kupovati na ovim cijenama, jer su se nakrcali parsto milijuna na znatno niže u proteklim danima. Pravi rast i stagnacija biti će tek kada se vrate stranci na burzu, a to se neće dogoditi prije izbora u Srbiji, tko god pobijedio.Jednako tako, s obzirom da je sezona rezktata u US (danas izlazi citibank) još može biti potresa.

Mixed opening. NO bitno je za znati da su jučerašnje prosjećne cijene jako visoke, tako da danas Crobex može pokazati nerealno visok minus iako se možda cijene otvore po zadnjim cijenama od jučer.

sve stoji sta kazete kolega ali mali su nervozni i cini mi se da imaju casha… a znate sta to znaci, prije ili kasnije![cool]

Glory, glory, Man United!!

Normalno da je zelenilo

mamus: ” Kolega Simone mislite da je to ATPL? ” Ja sam se ukrcao koliko sam mislio na nižim razinama tako da je moja kupnja usmjerena na nešto slično[wink]

postovanje kolega Simone, dijelim misljenje, ako smo u krivu onda smo bar manje od vecine..

Da li možete gledati kupnju i prodaju na rastu? hvala

Ne još uvijek

Od kad si i ti ponovno u dionicama?[smiley]

Nisam, nego volim Royal Bank of Scotland. [smiley]

No respect

kilavo otvaranje a to znaći samo jedno…[undecid]

živjeli!!!

Crveno je trenutno jer je početna cijena manja od jučerašnjeg prosjeka ali ono što je bitno veća je od zadnje jučer. dakle iduće transakcije probijamo u zeleno![thumbsup]

HT je krenuo prema očekivanju… uskoro pada i prva milja…[thumbsup]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

I kud smo krenuli, recite nama koji smo bez gledalice!?

I kud smo krenuli, recite nama koji smo bez gledalice!?

gore je

No respect

Ja mislim, da ćemo laganica danas, bez divljanja. Mirovinci sigurno neće kupovati na ovim cijenama, jer su se nakrcali parsto milijuna na znatno niže u proteklim danima. Pravi rast i stagnacija biti će tek kada se vrate stranci na burzu, a to se neće dogoditi prije izbora u Srbiji, tko god pobijedio.Jednako tako, s obzirom da je sezona rezktata u US (danas izlazi citibank) još može biti potresa. Mixed opening. NO bitno je za znati da su jučerašnje prosjećne cijene jako visoke, tako da danas Crobex može pokazati nerealno visok minus iako se možda cijene otvore po zadnjim cijenama od jučer.
kolega možete li ovo pojasnit malo?
[lol]

New Report

Close