Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni na rastu ne dela

Kolega Simone mislite da je to ATPL?

Ja sam se ukrcao koliko sam mislio na nižim razinama tako da je moja kupnja usmjerena na nešto slično[wink]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Simone: ” Jučer sam fulao da ćemo biti u plusu 2% ali ako se pogleda cijeli dan..skoro da sam bio u pravu…mislim da nas i danas čeka veliki promet a ne vjerujem u velik minus…ima i nekih dionica koje su još uvijek jako povoljne za kupnju a nisu završavale nebu pod oblake ” HT te je juče zeznuo inače bi bilo. Niko nije mislio o zadnjem danu za dividendu!

Ja jesam…po objavi dividende izašao na 340..skoro su me linčovali na HT topicu[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Al sam baksuz –

Sve što ovaj tjedan napišem ili napravim – ode suprotno !

Zato danas prognoziram pad !!

EU otvorio solidno u zelenom, Sanader najavio bitku protiv inflacije, te smanjenje PDV-a, na Poslovnom forumu još jedna lekcija malim ulagačima o neiskustvu , jer su ti isti dobrim djelom i srušili burzu ove godine ( naravno mirovinski fondovi su im to omogučili ), pitanje je da li će tko i zašto prodavati po ovim cijenama na burzi.
Osim djela ulagača koji su kupovali kao i ja zadnjih dana. Dionice su ponovno IN ?[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

tenkista:

Sudeći po postovima danas ćemo gore. Vrijeme je da trejderi plate danak i mnogi od njih zauvijek napuste burzu. Zna se da su oni na dulji rok svi gubitnici. Zadnjih godina nisu bili ali možda je došao dan da izgube sve što su do sada zaradili a možda i još više.[thumbsup]

kolega pa Vi ste sami priznali da ste najveći luzer[lol]-50-60% ,dakle počnite se baviti nečim što vam bolje ide[lol]

trenutno stanje ali što vama početnicima vrijedi objašnjavati kad ste još prezeleni i ništa ne razumijete.

Europa vam je jako zelena, kao livada.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Miču se nalozi s prodaje prema očekivanju. Na vrhu države odlučeno je da se burza spasi i nakon što je vraćeno povjerenje ova zadnja 3 dana , još ćemo 2 dana gore a onda stabilizacija do ljeta negdje na 4000 bodova.
Današnjim padom plan bi bio poremećen.
A do kraja godine novi ATH. [thumbsup]

EU otvorio solidno u zelenom, Sanader najavio bitku protiv inflacije, te smanjenje PDV-a, na Poslovnom forumu još jedna lekcija malim ulagačima o neiskustvu , jer su ti isti dobrim djelom i srušili burzu ove godine ( naravno mirovinski fondovi su im to omogučili ), pitanje je da li će tko i zašto prodavati po ovim cijenama na burzi.
Osim djela ulagača koji su kupovali kao i ja zadnjih dana. Dionice su ponovno IN ?[thumbsup]

Kolega, nafta je in, a ne dionice!![thumbsup]

Nije sve tako sivo.....

danas se ide sigurno gore,

Za deset dionica koje pratim japanske svijeće pokazuju gore, ali na gore
[sad] Najavljuju bezuspješan pokušaj dizanja i pobjednički pritisak medvjeđe šape. Nadam se da sam krivo interpretirao.

tenkista:

Sudeći po postovima danas ćemo gore. Vrijeme je da trejderi plate danak i mnogi od njih zauvijek napuste burzu. Zna se da su oni na dulji rok svi gubitnici. Zadnjih godina nisu bili ali možda je došao dan da izgube sve što su do sada zaradili a možda i još više.[thumbsup]

kolega pa Vi ste sami priznali da ste najveći luzer[lol]-50-60% ,dakle počnite se baviti nečim što vam bolje ide[lol]

zašto vrijeđate a jutro je, bolje popiti jednu ljutu i smiriti živce! [thumbsup]

dan je pametniji od noći

Evo danas ponovno većina dionica ide kod nas gore, kao i protekla tri dana:
Evropa se sva zeleni:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Futures indexi se zelene, što nagovještava da će i Amerika danas biti u zelenom:
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
Optimizam će se nastaviti i kod nas.

New Report

Close