Jučer sam fulao da ćemo biti u plusu 2% ali ako se pogleda cijeli dan..skoro da sam bio u pravu…mislim da nas i danas čeka veliki promet a ne vjerujem u velik minus…ima i nekih dionica koje su još uvijek jako povoljne za kupnju a nisu završavale nebu pod oblake
HT te je juče zeznuo inače bi bilo. Niko nije mislio o zadnjem danu za dividendu!
Kairos:
”
ivek123:
”
Nisam strucnjak ali 30% da cemo gore 70% da cemo dolje. Na dulji vremenski period 99,9% da cemo dolje 0.1% da je ovo gotovo. IMHO.
”
Slažem se za ovo na duži period, ali danas gotovo sigurno dolje…[bye]
”
Jučer si prodavao a sad bi dolje,e nejde to tako kako ti misliš jer oporavak je krenuo.[thumbsup]
Da???[shocked]
Ja potpisujem za polagani rast bez blokada po 0,2% dnevno idućih 10 dana. Mislim da je počela faza akumulacije kod fondova, i time stabilizacija tržišta na dulji rok. Ne kažem da neće više biti padova, ali mislim da ćemo se sada jedan duži period zadržati na ovim razinama, te da će cijene dobrih firmi rasti, a onih s lošijim rezultatima, stagnirati. A pravi rast mislim da nećemo dočekati prije četvrtog kvartala ove godine.
My 2 cents.
BTW, evropa u zelenom. A sobzirom kakve je rezultate jučer Google objavio, i ameri bi mogli u revijalnom tonu ako Citi ne podbaci.
Sudeći po postovima danas ćemo gore. Vrijeme je da trejderi plate danak i mnogi od njih zauvijek napuste burzu. Zna se da su oni na dulji rok svi gubitnici. Zadnjih godina nisu bili ali možda je došao dan da izgube sve što su do sada zaradili a možda i još više.[thumbsup]
danas se ide sigurno gore, pa fondovi tek uspjeli ubaciti koliko toliko optimizma da dođu do zraka i sad da to pokvare, pred vikend nema šanse, moraju još ribica uhvatiti u mrežu, a onda opet po starom…
Sudeći po postovima danas ćemo gore. Vrijeme je da trejderi plate danak i mnogi od njih zauvijek napuste burzu. Zna se da su oni na dulji rok svi gubitnici. Zadnjih godina nisu bili ali možda je došao dan da izgube sve što su do sada zaradili a možda i još više.[thumbsup]
kolega pa Vi ste sami priznali da ste najveći luzer[lol]-50-60% ,dakle počnite se baviti nečim što vam bolje ide[lol]
I danas blokade prema gore. Dečki moji tek je počelo, bogati su se nakrcali a vi ste im jučer još prodavali. [lol] [lol] [lol]
kaj opet danas nece raditi gledalica….? jel vama radi?
Zse Monitor ti radi ziher[thumbsup]
Gledalica ti se obično kad ne radi počne paliti pred trgovanje.
Nego zamislite ovaj scenario—
Fondovi se dogovorili da neće prodavati, da nekako krpaju par tjedana, dok mirovinci dižu cijene u nebo, nakon toga se zainteresirana ekipa počne kupovati, a fondovi u likvidaciji počnu prodavati. I tako cijena ne ide dolje.
kaj opet danas nece raditi gledalica….? jel vama radi?
Radi. Nalozi neloše izgledaju.