mislim da ce pod kraj opet bit lupanja po asku.. mozda se varam ali nekako mi nervozno izgleda ovaj bid, u svakom slucaju kupnja nije niti slicna onoj od kraja proslog i pocetka ovog tjedna[thumbsup]
13:34:34 ~ 17. Travanj, 2008
CROBEX 3.498,21 -0,43%
bježmo, ko je jami je kupio i prodao..
nalozi se stavljaju niže…amen
11:55h
Po stanju K/P bojim se da smo u bull trapu.[thumbsup] Crobex je bio na maximalnih mislim 2.8% uz HT na -10%.
Sada je na + 1.97%.
No ostaje da vidimo.
Pozdrav i neka sve raste.[bye]
Nažalost mirisalo je iz aviona na bull trap [thumbsup]
Nažalost mirisalo je iz aviona na bull trap [thumbsup]
A možda je ovo sad bear trap???
harmin:
”
Kolega Ivek123 je opet, po ko zna koji put, bio u pravu. Sviđalo se nekome to ili ne. Danas sam ga poslusao.[cool]
”
STVARNO
mene samo zanima gdje je po njemu konacno dno buduci da je mijenjo iskaz po ko zna koliko puta… od 3800-2500 pa i nize… ocito ima neku ludu TA[thumbsup]
Pa što je ovo??? [shocked][shocked]
Koji ste vi navlakači!!! Kupio sam prije ručka dvije dionice Ingre, jednu po 29700 i jednu po 30470. [undecid] U samo dva sata izgubio sam 3500 kuna!! [cry][cry] Do kraja dana ću izgubiti cijelu plaću [bye]
znanac: ” Nažalost mirisalo je iz aviona na bull trap [thumbsup] ” A možda je ovo sad bear trap???
Bear trap u bear marketu???
Pa što je ovo??? [shocked][shocked]
Koji ste vi navlakači!!! Kupio sam prije ručka dvije dionice Ingre, jednu po 29700 i jednu po 30470. [undecid] U samo dva sata izgubio sam 3500 kuna!! [cry][cry] Do kraja dana ću izgubiti cijelu plaću [bye]
Ja sam kupio Tiska po 1100 ali ne brinem. Važno je imati dionicu a kad tad ona krene gore. nemaš brige.
I ja trenutno gubim na Tisku svoje 2 plaće ali vidim da se trejderi polako ispucavaju, do kraja dana smo barem na 0. A sutra natrag rastemo![thumbsup]
Pa što je ovo??? [shocked][shocked] Koji ste vi navlakači!!! Kupio sam prije ručka dvije dionice Ingre, jednu po 29700 i jednu po 30470. [undecid] U samo dva sata izgubio sam 3500 kuna!! [cry][cry] Do kraja dana ću izgubiti cijelu plaću [bye]
Samo se vi dečki zabavljajte sa tim jednodnevnim kupovinama/prodajama… Za takve igre služe kladionice…
Pa što je ovo??? [shocked][shocked] Koji ste vi navlakači!!! Kupio sam prije ručka dvije dionice Ingre, jednu po 29700 i jednu po 30470. [undecid] U samo dva sata izgubio sam 3500 kuna!! [cry][cry] Do kraja dana ću izgubiti cijelu plaću [bye]
Pa burza je to.
Sada vidite tko je bio u pravu za “bull trap” bez obzira na likes and dislikes. Nazalost, i ja sam bio toga misljenja.