Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baron:

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

Ti očigledno ne znaš kako funkcioniraju margini.

Ne ma on pojma ni o čemu njemu i još nekolicini njih važno je nešto napisati.

Mene je stid kada čitam njihove gluposti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

plavi: ” budd: ” Kakvo ludilo, što vam je. Pa to je obično vraćanje cijena na samo 10 dana prije. Čini se da su mnogi zaboravili koliko smo zapravo pali ” Oni koji pišu , nisu zaboravili, nego su nažalost u cash poziciji pa foliraju. Svaki pad od 10 %, treba 20 % rasta da se nadoknadi izgubljeno. Naravno da su rastovi sada ovakvi.[thumbsup] ”
Daj molim te potkrijepi ovu tvrdnju na bazi recimo XXXX-R-A=1000kn.Pad 10% iznosi koliko?? Koji rast treba da se vrati na 1000kn.[pray][pray]

[pray][pray][pray][pray][pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

kolega ivek123 je upozoravao

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Stalna na svijetu samo mijena jest.

http://www.eportfelj.com

Ovo danas je samo prekrcavanje iz HT-a u ostale …. , pre mali su prometi da bi mogli reć da je to to. Ali ja sam ipak bio u šopingu i kupio viro, adpl, ptkm i stavi nalog od 45 komada /600kn na slrs … , do kraja dana možda i indg ubodem

Cookie Monster

Baron=sramota

Skriveni nalozi na prodaji na većinu dionica.[undecid]
Ode Crobex po svemu sudeći u minus.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

plavi:

Baron:

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

Ti očigledno ne znaš kako funkcioniraju margini.

Ne ma on pojma ni o čemu njemu i još nekolicini njih važno je nešto napisati.

Mene je stid kada čitam njihove gluposti.

Ali zato kolega Baron čim krene u cash druk na dolje, čim je u dionicama , druk na gore.
To da nema pojma o ničemu sam davno shvatio kod njega, ali pišem radi ostalih, a i drugi bi trebali.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ŠPANCIR:

Ne mogu vjerovati da nitko nije očekivao profit-taking…..

Kako ne, ovo ne normalno i poželjno, kako je plavi rekao. Sad nam treba period stabilizacije

Od jedno godinu dana![wink]

Nije sve tako sivo.....

profit taking je ograničena pojava, kad se cijena spusti 15% iznad najviše više nitko nije u velikom iskušenju prodavati. šta da kapitaliziraš ako ti je 75% dobiti otišlo u vjetar zbog kasnog paljenja? ništa ti ne ostaje nego čekati novi val rasta. tako da mislim da nam slijedi još rast do kraja dana.

Baron=sramota

Ružno zvući, ali je tako.[undecid]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

To sad prodaju oni koji su kupovali prije dva dana ,kratkoročni ulagaći.Kad se njih rješimo onda će doći do stabilizacije tržišta

New Report

Close