Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali. Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU. Maknula se kupnja na INGRi[undecid] Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

baron, sutra cemo analizirati ove tvoje postove…
ja cu zapisati stranice pa cemo sutra razgovariti o tome.
dobro?

Odlična prilika za dokup za svu onu lovu koju sam jutros izvukao prije blokada! [thumbsup]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

cipp:
Kladim se da ima marginaša danas koji su uliupali lovu na najvišim cijenama, i da će do kraja dana doći u call. Patetično. ili kako bi rekla Amy: Back to black!

imam dva margina.jučer i danas sam prodavao.ostavio sam nesto HT-R-A, 80% je gotovina.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

Ti očigledno ne znaš kako funkcioniraju margini.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne mogu vjerovati da nitko nije očekivao profit-taking…..

ivek123:

ajmo Plaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii UP UP UP

Mala stabilizacija je očekivana i potrebna.

da 20 % ispod bu opet stabilizacija

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

Idiote jedan ne kupuju se dionice kratkoročno ,pa šta ako su u minusu .Zbog takvih tko ti su se dešavale takve stvari .Ulaganja su dugoročna ,a ne na hedan dan

Baron: ” Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali. Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU. Maknula se kupnja na INGRi[undecid] Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa ” Ti očigledno ne znaš kako funkcioniraju margini.

Ma mislio sam na upucane margine danas i jučer.
Evo Najjači BULL run u zadnje vrijeme. A lijepo sam vam govorio. Polako.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

da i prema kraju dana lagano smirivanje i tako idemo prema novom ciklusu.
dnevno se nešto dalo zaraditi. ja danas ništa![cool]

dan je pametniji od noći

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali. Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU. Maknula se kupnja na INGRi[undecid] Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

Aj ne lupetaj više.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Kako ne, ovo ne normalno i poželjno, kako je plavi rekao. Sad nam treba period stabilizacije

Hell is Empty and all the Devils are Here

Anricom, nemam ništa protiv tebe, ali mi nije ugodno a vjerujem niti drugima da se kolegi Baronu obraćaš takvim vrijeđajućim riječnikom. Ajde oladi malo, i žalosno da te ja moram na to upozoriti a ne moderatori.

New Report

Close