Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali. Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU. Maknula se kupnja na INGRi[undecid] Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa
baron, sutra cemo analizirati ove tvoje postove…
ja cu zapisati stranice pa cemo sutra razgovariti o tome.
dobro?
Odlična prilika za dokup za svu onu lovu koju sam jutros izvukao prije blokada! [thumbsup]
cipp:
Kladim se da ima marginaša danas koji su uliupali lovu na najvišim cijenama, i da će do kraja dana doći u call. Patetično. ili kako bi rekla Amy: Back to black!
imam dva margina.jučer i danas sam prodavao.ostavio sam nesto HT-R-A, 80% je gotovina.
Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa
Ti očigledno ne znaš kako funkcioniraju margini.
ivek123:
”
ajmo Plaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii UP UP UP
”
Mala stabilizacija je očekivana i potrebna.
da 20 % ispod bu opet stabilizacija
Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa
Idiote jedan ne kupuju se dionice kratkoročno ,pa šta ako su u minusu .Zbog takvih tko ti su se dešavale takve stvari .Ulaganja su dugoročna ,a ne na hedan dan
Baron: ” Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali. Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU. Maknula se kupnja na INGRi[undecid] Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa ” Ti očigledno ne znaš kako funkcioniraju margini.
Ma mislio sam na upucane margine danas i jučer.
Evo Najjači BULL run u zadnje vrijeme. A lijepo sam vam govorio. Polako.[undecid]
Ne mogu vjerovati da nitko nije očekivao profit-taking…..
da i prema kraju dana lagano smirivanje i tako idemo prema novom ciklusu.
dnevno se nešto dalo zaraditi. ja danas ništa![cool]
Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali. Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU. Maknula se kupnja na INGRi[undecid] Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa
Aj ne lupetaj više.
Ne mogu vjerovati da nitko nije očekivao profit-taking…..
Kako ne, ovo ne normalno i poželjno, kako je plavi rekao. Sad nam treba period stabilizacije