Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rupa na IGH na kupnji[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ajmo Plaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii UP UP UP

skype - ivek1234

Kladim se da ima marginaša danas koji su uliupali lovu na najvišim cijenama, i da će do kraja dana doći u call. Patetično. ili kako bi rekla Amy: Back to black!

Ode tržište još jednom u ponor. A margini se ponovo pupucali.
Svi koji su kupovali danas IGH SU U MINUSU.
Maknula se kupnja na INGRi[undecid]
Kažem vam ja, još ćemo braniti 0% Crobexa

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ovo vas Jure Radić voza na IGH, bedara.

Kako su tukli na 9900 a vidi sad, ovo su tzv. institucionalne prevare.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Idealna prilika za rjesit se daytrejdera..pustit sad malo u ler, neka oni obave svoje, bace nas u mali rikverc i onda gas do daske, nasodrat crobex 200 bodova u par h[cool]
Dali je to novo iznenađenje koje nam nosi burza[tongue]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Ovo je bear trap[cool]

Kakvo veslanje na IGH. Da je ne znam, čudio bih se. Pošto je znam, onda mi ovo uopće nije čudno

Hell is Empty and all the Devils are Here

CROBEX 3.587,87 +2,12 %

decki, relax pa jos nije 37xx..
kaj brijete?

Kakvo veslanje na IGH. Da je ne znam, čudio bih se. Pošto je znam, onda mi ovo uopće nije čudno

koga to?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ajmo Plaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii UP UP UP

Mala stabilizacija je očekivana i potrebna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovo je bear trap[cool]

A jesam vam govorio. Većina ljudi koji su danas trgovali na burzi su u minusu. A tak sutra.
[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close