Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
budd,
Kakvo ludilo, što vam je. Pa to je obično vraćanje cijena na samo 10 dana prije. Čini se da su mnogi zaboravili koliko smo zapravo pali
Oni koji pišu , nisu zaboravili, nego su nažalost u cash poziciji pa foliraju.
Svaki pad od 10 %, treba 20 % rasta da se nadoknadi izgubljeno.
Naravno da su rastovi sada ovakvi.[thumbsup]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Strpljenje, logika i zdrav razum su jedino sto ovdje moze dovesti do uspjeha. Bilo u rastu ili u padu. Iskreno svima zelim puno srece jer svatko svoju mora pronaci na svoj nacin. Borg mentalitet je osudjen na propast. Mateja, ako sam medvjed a cijeli forum se pretvori u bikove koja svrha je uvjeravati ljude da idu u trap? Pisano im je to X puta.
Ivek123 sa puno toga što si napisao u ovom postu se ja slažem ali mene smeta, da ako si se ti okrenuo treydanju onda možeš sa svojim riječima puno toga okrenuti u svoju korist jer vidiš da te sad dosta novih i neiskusnih ljudi cijeni jer si “predvidio” ovu korekciju ili bolje rečeno pad u ponor a upravo ovakvo trejdanje koje ti koristiš pomaže da su takve volatilnosti koje se događaju u zadnje vrijeme. Znaš nije baš potrebno vikati kupite ono ili tu dionicu ali ako svaki dan ponavljaš iste stvari puno ljudi počinje vjerovati da je to ono pravo i slijedi tvoj put.
[emo_cool]
budd,
Ivek123, miša mu što si jučer viro prodao?
[lol] špekulirao je da će tvornica odletjeti u zrak …
budd:
”
Kakvo ludilo, što vam je. Pa to je obično vraćanje cijena na samo 10 dana prije. Čini se da su mnogi zaboravili koliko smo zapravo pali
”
Oni koji pišu , nisu zaboravili, nego su nažalost u cash poziciji pa foliraju.
Svaki pad od 10 %, treba 20 % rasta da se nadoknadi izgubljeno.
Naravno da su rastovi sada ovakvi.[thumbsup]
nije neg 12%[tongue]
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
[@PLAVI
gdje pratiš regionalne burze live ?
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]