Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Klasika oko podneva…oni odu na rucak, a mali im poklapaju naloge na kupnji[smiley2]
Baš tako, trenutno najviše vjerujem u rast ADPL, kad netko probije H nalog s 3.700 komada i, k tome, ima preko 11.000 protrgovanih dionica, mislim da nešto govori.
Bome VDKT fino grabi, kupnja jaca, mic po mic… hehe, sve vise me podsjeca na rast kakav je svojstven za THNK
Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje
Iskrcavaju se daytraderi na ADPL, zadnja 186 kuna.
… evo konačno se izgleda krenulo kupovat… jer ručak je završio… zadnja 189,98 i to 261 komad…
Scio me nihil scire
Da li smo to taknuli 149 na VART-u [smiley2]
Je kume,149 kn
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Skriveni H nalog.
Kakva su to pravila,da li mora biti odredjena kolicina tj. minimum broja dionica ili nesto drugo
Hvala[smiley9]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Skriveni H nalog. Kakva su to pravila,da li mora biti odredjena kolicina tj. minimum broja dionica ili nesto drugo Hvala[smiley9]
Jedna otkrivena i barem jos jedna skrivena. Dakle dvije dionice minimalno.
Mira i zdravlja svim ljudima.
zeko,
Skriveni H nalog. Kakva su to pravila,da li mora biti odredjena kolicina tj. minimum broja dionica ili nesto drugo Hvala[smiley9]
Minimum je 2 dionice pa do maximuma
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Da li smo to taknuli 149 na VART-u [smiley2]
bio je VARTEKS ljetos i na 180kn tako da je to samo povratak na prijašnje razine…