Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HT BLOKADA -10%

INA se skoro ni ne trguje, slab promet

CROBEX 1,73 % u plusu

Pitanje ? Da li je to normalno ?

Juče je isto ina kasno krenula. do ovog vremena samo cca 200000!

who dares, wins

Danasnji opis trgovanja na ZSE: “Tko vise i jace nabije kroz koji dan dublje u gu@u dobije” [lol] [lol] [lol] [lol]

Kolega znamo da Vam nije lako u ovim trenucima ,,,,ali korektno bi bilo[sealed],,,bilkovi kolo vode i nemojte ih ometat oštre rogove imaju[lol] [smiley]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Baron: ” valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti. ” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra. ” naravno da je sad bull trap kad si ti izašao forumaši napadaju iveka koji je pozitivac koliko god mu zavidjeli što je u cashu ali ovakve treba maknut zauvijek sa foruma, u principu misli da je ovo najgori forumaš i najljigaviji nadam se da nisam u jednini što se tiče mišljenja o baronu von braunu

ma dobro barun von barun gleda tehnicku analizu…
malo extremno analizira i ima rupa u analizi ali cini mi se da ne misli lose.
nadam se.
gore sam napisao komentar o bull trapu.

Ljudi i danas je promet na zagrebačkoj burzi zaista velik i to s porastom Crobexa trenuto od +2,58% što je više nego dobar znak. Izgleda da smo u ponedjeljak zaista dotakli dno Crobexa i sada slijedi dugo priželjkivan oporavak.

Baron: ” valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti. ” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra. ” naravno da je sad bull trap kad si ti izašao forumaši napadaju iveka koji je pozitivac koliko god mu zavidjeli što je u cashu ali ovakve treba maknut zauvijek sa foruma, u principu misli da je ovo najgori forumaš i najljigaviji nadam se da nisam u jednini što se tiče mišljenja o baronu von braunu

Ja sam optimist ali s obzirom na nasu burzu treba biti i doze opreza da ne bi bilo to sto Baron kaze.Po meni je danas bio dan D, danasnji zavrsetak ( -,+) je pogled u kratku buducnost stanja na zg burzi. Samo izlazem osobno misljenje. Kao da Baron i svi mi ne zelimo vidjet samo +++++

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti. ” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.

he he he he tko ti je kriv kad si izasao! nema tu ni B od bull trapa.. nastavak pozitivnog trenda ce bit u narednim danima/tjednu… stabilizacija i lagane stope rasta ocekujem kontinuirano u narednom periodu, sve dok ne dostignemo fundamentalno realne razine najlikvidnijih izdanja.

p.s. ovo je moje osobno misljenje

Atlas nitko nije digao! Pa nece valjda on promasiti blokadu!!! [lol] [lol] [lol]

Svi znaju da si ti u njemu, pa iz principa nitko neće kupovati.[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Baron:

valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti. ” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.

naravno da je sad bull trap kad si ti izašao
forumaši napadaju iveka koji je pozitivac koliko god mu zavidjeli što je u cashu ali ovakve treba maknut zauvijek sa foruma, u principu misli da je ovo najgori forumaš i najljigaviji
nadam se da nisam u jednini što se tiče mišljenja o baronu von braunu

Ma nije on izašao svojevoljno.
Njemu su popucali margini pa sad jadan moli da se sve istopi što je moguće niže nebi li ipak malo ublažio svoj krah.
Skup tečaj je to bio!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Ajde više odblokada kupio bi HTaaa po 285 dok ima[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Crobex: 3611.13 Promjena: 2.71%

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

do kad su blokadice

Baron:

valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti.

” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.

meni se cini da ce doci do 37xx i onda malo natezanja gore dolje…
vidjeti cemo, ali natrag necemo ici.
nakon 37xx testirati ce se gornja granica od 395x
ako ne bude proslo ostajemo na 37xx
ali samo zato kaj je 3200 prenisko

Nisi i ja imam slično razmišljanje.
Nevjerojatno kako čovjek ima morala pisati kad god je u dionicama ide to gore UP UP, kad god je u cash-u, druk na dolje.
Zločesto ako se mene pita.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close