Evo moj gospodine Samodol. Gospodin Motušić zatvorio burzu, pa makar na 2 sata. HT u blokadi (negativnoj), Crobex preko 2% u plusu, ostale dionice u pozitivnoj blokadi. Eto vidite da gospodin Motušić i ostali koji su doveli do ove situacije mogu na “zasluženi godišnji”, a Vama vruć krumpir. Pozdrav !
dobro jutro, jeste li vidjeli naslovnicu jutarnjeg ? izgubio 40.000 na dionicama…samo tako, vrlo ohrabravajuce, idemo dalje
http://www.jutarnji.hr/novac
Čitaj ti između redova. Sad mediji drukaju za one koji kupuju jeftino, a do juče su drukali za one koji su prodavali skupo! Kad neka vjest o ekonomiji izađe u Jutarnjem i Večernjem onda to već i mala djeca znaju i nije više vjest.
Živio Poslovni dnevnik!
Kolega Mrzljak i Survivor, ja kažem da treba protiv Lukovića dignuti kaznenu prijavu, a investitori koji su izgubili na Magmi trebali bi dignuti prijavu protiv Fižulića. Pa kad krenu prve presude onda će se i naše tržište kapitala uozbiljiti. Da bi napravio kajganu moraš porazbijati nekoliko jaja.
valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti. ” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.
to sam mislio jučer, prekjučer, danas više ne znam što da mislim…
Zar vi stvarno mislite da je završilo medvjeđe doba ili samo pokušavate zaraditi na trejdanju?
pa ako BF ne ode u likvidaciju para ima dovoljno..
” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.
Nije se potrošija sav cash.[lol]
Danasnji opis trgovanja na ZSE: “Tko vise i jace nabije kroz koji dan dublje u gu@u dobije” [lol] [lol] [lol] [lol]
inace, ovo kod nas je stvarno van svake pameti.. dax je pao skoro 20% ove godine ali ipak ima dionica koje su rasle.. kod nas sve jednako gore dole..
valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti. ” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.
forumaši napadaju iveka koji je pozitivac koliko god mu zavidjeli što je u cashu ali ovakve treba maknut zauvijek sa foruma, u principu misli da je ovo najgori forumaš i najljigaviji
nadam se da nisam u jednini što se tiče mišljenja o baronu von braunu
valentine: ” Simone: ” @saladin u plusu iznad 2% a ako se HT digne i više ” Dignut će se, ovo nema veze s normalnim. Baš me zanima gdje ćemo danas završiti.
” Ovo bi mogao biti najveći BULL trap ikada. Vidjet ćemo sutra.
meni se cini da ce doci do 37xx i onda malo natezanja gore dolje…
vidjeti cemo, ali natrag necemo ici.
nakon 37xx testirati ce se gornja granica od 395x
ako ne bude proslo ostajemo na 37xx
ali samo zato kaj je 3200 prenisko