Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako mogu biti malo zločest, pošto sam HT prodao davno, nije za cijelo tržištze niti tako loše što je pao, osim što će se osloboditi solidna količina casha-a, uz pretpostavku da će ga kupovati / braniti mirovinski fondovi koji cash-a ionako imaju, index neće previše poskočiti, tako da ćemo još uviejk biti u ogromnom minusu od početka godine.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mene zanima što će biti nakon blokada…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

treci dan u debelom debelom plusu, znaci li to da je nastupila promjena trenda?

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Gotovo sve dionice, posebno one likvidnije , nakon što su ušle u blokadu, kupnja jača, na ovim pozicijama, a na prodaji su veliki spreadovi , čime je otvoren put za gore.
Kao što rekoh nakon rješenja margin call-ova, pitanje je tko će prodavati po ovim cijenama?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ovo treba poslikati od 20 dionica na Monitoru 17 u blokadi [thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ako mogu biti malo zločest, pošto sam HT prodao davno, nije za cijelo tržištze niti tako loše što je pao, osim što će se osloboditi solidna količina casha-a, uz pretpostavku da će ga kupovati / braniti mirovinski fondovi koji cash-a ionako imaju, index neće previše poskočiti, tako da ćemo još uviejk biti u ogromnom minusu od početka godine.

Slazem se. Makar ga ja nisam prodao a i ne planiram u skoroj buducnosti.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Na ini skriveni nalig po 100kom.,,,,,ali dobro se čisti[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Gotovo sve dionice, posebno one likvidnije , nakon što su ušle u blokadu, kupnja jača, na ovim pozicijama, a na prodaji su veliki spreadovi , čime je otvoren put za gore. Kao što rekoh nakon rješenja margin call-ova, pitanje je tko će prodavati po ovim cijenama?

Slažemo se.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

A što je s KODT-R-A? Jedini još nije narasao, čak je na razini s P-A. Hehe, valjda ljudi još nisu skužili

Hell is Empty and all the Devils are Here

A što je s KODT-R-A? Jedini još nije narasao, čak je na razini s P-A. Hehe, valjda ljudi još nisu skužili

Možda ne žele preplatiti?[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

živo me zanima kako će dan završit!

Cookie Monster

Kolega debeljko, u potpunosti se slazem sa cjelokupnim sadrzajem i navodim da je odgovor:
Da, znali su svi redom!

Odluku donosim sam, ali pazljivo slusam ostale.

New Report

Close