Ako mogu biti malo zločest, pošto sam HT prodao davno, nije za cijelo tržištze niti tako loše što je pao, osim što će se osloboditi solidna količina casha-a, uz pretpostavku da će ga kupovati / braniti mirovinski fondovi koji cash-a ionako imaju, index neće previše poskočiti, tako da ćemo još uviejk biti u ogromnom minusu od početka godine.
treci dan u debelom debelom plusu, znaci li to da je nastupila promjena trenda?
Gotovo sve dionice, posebno one likvidnije , nakon što su ušle u blokadu, kupnja jača, na ovim pozicijama, a na prodaji su veliki spreadovi , čime je otvoren put za gore.
Kao što rekoh nakon rješenja margin call-ova, pitanje je tko će prodavati po ovim cijenama?
ovo treba poslikati od 20 dionica na Monitoru 17 u blokadi [thumbsup]
Ako mogu biti malo zločest, pošto sam HT prodao davno, nije za cijelo tržištze niti tako loše što je pao, osim što će se osloboditi solidna količina casha-a, uz pretpostavku da će ga kupovati / braniti mirovinski fondovi koji cash-a ionako imaju, index neće previše poskočiti, tako da ćemo još uviejk biti u ogromnom minusu od početka godine.
Slazem se. Makar ga ja nisam prodao a i ne planiram u skoroj buducnosti.
Na ini skriveni nalig po 100kom.,,,,,ali dobro se čisti[thumbsup]
Gotovo sve dionice, posebno one likvidnije , nakon što su ušle u blokadu, kupnja jača, na ovim pozicijama, a na prodaji su veliki spreadovi , čime je otvoren put za gore. Kao što rekoh nakon rješenja margin call-ova, pitanje je tko će prodavati po ovim cijenama?
Slažemo se.[thumbsup]
A što je s KODT-R-A? Jedini još nije narasao, čak je na razini s P-A. Hehe, valjda ljudi još nisu skužili
A što je s KODT-R-A? Jedini još nije narasao, čak je na razini s P-A. Hehe, valjda ljudi još nisu skužili
Možda ne žele preplatiti?[lol]