Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DDJH blokada[thumbsup]

…….

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Potvrda onoga što sam pisao zadnjih dana, margin call-ovi su spustili burzu, sada kada toga više nema pitanje je tko će prodavati dionice po ovim smješnim cijenama?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Potvrda onoga što sam pisao zadnjih dana, margin call-ovi su spustili burzu, sada kada toga više nema pitanje je tko će prodavati dionice po ovim smješnim cijenama?

Možda oni kojisu se krcali na još smješnijim cijenama prije par dana.[wink]

Nije sve tako sivo.....

Al će bit plača opet. [lol]

Gledam promete po dionicama…… [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Meni dva frenda upucala po milju kuna margina svaki jucer….. [lol] [lol] [lol] [lol]

Uslo je novih margina jucer i danas. Ja znam za dva velika i nekoliko malih. Sjedili na njima ljudi neko vrijeme i odlucili upucati.

Sada ce fondovi polako na prodaju….[wink]

skype - ivek1234

HT BLOKADA -10%

INA se skoro ni ne trguje, slab promet

CROBEX 1,73 % u plusu

Pitanje ? Da li je to normalno ?

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Al će bit plača opet. [lol]

Slažem se…
Neki nikako da nauče, pa makar i na svojik greškama.[bye]
Pa ljudi moji, lakše malo…
Iskreno.

Nije sve tako sivo.....

Odoh ja na gablec… Pametni ljudi kažu da se treba skloniti i primiriti dok je vani oluja..[wink]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

belje, zvijezda, ledo – blokada

biti će još svega tu slijedećih dana

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Bit će plaća ali od sreće, iako je ostao gorak ukus u ustima od korekcije.[thumbsup]

Jučer se i meni rugao jedan, mislim da je Conan kada sam rekao da je gotova korekcija.[lol]

Ovo nije bull trap, ovo je tjeranje medvjeda u šumu, ali duboko.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Baš htio napisat kako će industrija margina zamrijeti za dugo vrimena.[rolleyes]

SLK: ” Al će bit plača opet. [lol] ” Gledam promete po dionicama…… [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Meni dva frenda upucala po milju kuna margina svaki jucer….. [lol] [lol] [lol] [lol] Uslo je novih margina jucer i danas. Ja znam za dva velika i nekoliko malih. Sjedili na njima ljudi neko vrijeme i odlucili upucati. Sada ce fondovi polako na prodaju….[wink]

[color=Gray; font-family:Verdana]

margina je uvjek bilo i biti će .. to je sastavni dio tržišta kapitala , jedino je bitno da ih nema previše , više od neke prihvatljive razine ..

ako ovih dana nije bilo pravo vrijeme za “upucati” novi kapital neznam kad je ? na crobex-u 5000 ??
[/color]

New Report

Close