Potvrda onoga što sam pisao zadnjih dana, margin call-ovi su spustili burzu, sada kada toga više nema pitanje je tko će prodavati dionice po ovim smješnim cijenama?
Potvrda onoga što sam pisao zadnjih dana, margin call-ovi su spustili burzu, sada kada toga više nema pitanje je tko će prodavati dionice po ovim smješnim cijenama?
Možda oni kojisu se krcali na još smješnijim cijenama prije par dana.[wink]
Al će bit plača opet. [lol]
Gledam promete po dionicama…… [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Meni dva frenda upucala po milju kuna margina svaki jucer….. [lol] [lol] [lol] [lol]
Uslo je novih margina jucer i danas. Ja znam za dva velika i nekoliko malih. Sjedili na njima ljudi neko vrijeme i odlucili upucati.
Sada ce fondovi polako na prodaju….[wink]
HT BLOKADA -10%
INA se skoro ni ne trguje, slab promet
CROBEX 1,73 % u plusu
Pitanje ? Da li je to normalno ?
Al će bit plača opet. [lol]
Slažem se…
Neki nikako da nauče, pa makar i na svojik greškama.[bye]
Pa ljudi moji, lakše malo…
Iskreno.
Odoh ja na gablec… Pametni ljudi kažu da se treba skloniti i primiriti dok je vani oluja..[wink]
belje, zvijezda, ledo – blokada
biti će još svega tu slijedećih dana
Bit će plaća ali od sreće, iako je ostao gorak ukus u ustima od korekcije.[thumbsup]
Jučer se i meni rugao jedan, mislim da je Conan kada sam rekao da je gotova korekcija.[lol]
Ovo nije bull trap, ovo je tjeranje medvjeda u šumu, ali duboko.
SLK: ” Al će bit plača opet. [lol] ” Gledam promete po dionicama…… [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Meni dva frenda upucala po milju kuna margina svaki jucer….. [lol] [lol] [lol] [lol] Uslo je novih margina jucer i danas. Ja znam za dva velika i nekoliko malih. Sjedili na njima ljudi neko vrijeme i odlucili upucati. Sada ce fondovi polako na prodaju….[wink]
[color=Gray; font-family:Verdana]
margina je uvjek bilo i biti će .. to je sastavni dio tržišta kapitala , jedino je bitno da ih nema previše , više od neke prihvatljive razine ..
ako ovih dana nije bilo pravo vrijeme za “upucati” novi kapital neznam kad je ? na crobex-u 5000 ??
[/color]