Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koja poruka ti se ne sviđa? motušić je skoro sretan uzviknuo da se trend okreće. pa se suzdržao ipak. samodol rekao daje ovo korekcija cijena i nikakve krize nema.

Ne sviđa mi se poruka HANFE upućena javnosti da joj se živo fućka za male ulagače i da nam mirovinci na burzi i dalje mogu raditi što žele (svi su od njih oprali ruke), a ne sviđa mi se ni strelovito napucavanje cijena jučer gore čak i po +30% jer mi to djeluje kao navlačenje malih ulagača da dignu kupnju gore da se netko od velikih opet istrese, pa opet krug iznova. Zato ću još neko vrijeme ostaviti slobodan keš tamo gdje već jest, na računu.

Ignore: KressoM, delux

Ova godina je donijela dosta bola na burzi. …

E ovo je ONAJ Ivek123 kojeg volim citati
[thumbsup]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

iz današnjeg jutarnjeg ( intervju sa samodolom):

Je li sustav ugrožen, hoćete li reagirati?

– samodol:Naš je zadatak zaštititi investitore od manipulacije i prevara, ……

postaje pomalo dosadan sa ovim izjavama …. više ga nitko ne shvaća ozbiljno.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

TunaSalad: ” koja poruka ti se ne sviđa? motušić je skoro sretan uzviknuo da se trend okreće. pa se suzdržao ipak. samodol rekao daje ovo korekcija cijena i nikakve krize nema. ” Ne sviđa mi se poruka HANFE upućena javnosti da joj se živo fućka za male ulagače i da nam mirovinci na burzi i dalje mogu raditi što žele (svi su od njih oprali ruke), a ne sviđa mi se ni strelovito napucavanje cijena jučer gore čak i po +30% jer mi to djeluje kao navlačenje malih ulagača da dignu kupnju gore da se netko od velikih opet istrese, pa opet krug iznova. Zato ću još neko vrijeme ostaviti slobodan keš tamo gdje već jest, na računu.

ja san nažalost na istom tragu razmišljanja, preporučio bih opreznost sljedećih dana jer bi ovo moglo biti navlačenje (pogotovo na pojedinim dionicama), od strane odredjenih velikih investitora koji su u ozbiljnim financijskim problemima (pouzdane informacije).. (IMHO)

medjutim svak je kovač svoje sreće, pa je odluka na pojedincu…
[thumbsup]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

Ja Iveka uopće više ne čitam.
Nego, slažem se sa Samodolom da su jedan veliki dio krivi mediji. Pogledajte si teletekst na str. 200 na HTV. Prvi naslov jučer navečer i danas je “Velik pad dionica”.
Pa tko još misli da mediji nisu krivi ili je umobolan ili veliki lažljivac. Pola su krivi mediji a pola mirovinci. I to je jedina i prava istina.
@Avax
ti si prodao dionice?

dobro jutro, jeste li vidjeli naslovnicu jutarnjeg ? izgubio 40.000 na dionicama…samo tako, vrlo ohrabravajuce, idemo dalje
http://www.jutarnji.hr/novac

tigrus: ” ivek je mozda samo pijun koji mora obaviti svoj zadatak.

” Da, Ivek je pijun masonerije cije”planove” razotkriva na forumu i pokaze se da je u pravu. E dobar mu zadatak. Ako vec tako mislis ona bi Ivek prije bio 5. kolona unutar te masonerije. Ovakva bahatost i oholost kao i euforicno zasljepljen nacin razmisljanja vrlo brzo ce pokazati svoje rezultate.

ja sam rekao mozda…
a zasto to ne bi mogla biti istina?
ne moras nuzno biti ti osobno taj pijun ali ih sigurno ima u svijetu burze…[thumbsup]

Eu otvorila ponovno u zelenom, jučer tvrdnja da će gubitak zbog hipotekarnih kredita biti daleko manji od planiranih bilijardu koliko je najavio MMF, u Brazilu otkriveno veliko nalazište nafte, jučer Motušić u 2 navrata na Otvorenom objavio da smo vjerojatno na početku okretanja trenda burze / oporavka, u dva dana na burzi porast cijena na velikim prometima…[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ivek legendo,
kao sto sam do sada branio tvoje stavove, branim ih i danas.
Ti si svoje odradio, govorio ljudima sta se sprema i prestani se braniti vec jednom.
Kada sam napisao da burza ide dole do 3200-3500 nitko nije ni regairao na moj post, a tebe prase uzduz i poprijeko.
Kada sam cuo sta se sprema vec je bilo kasno za mene i izlaz je znacio samounistenje.(s time da m je na tom rucku vilica lupila po stolu, i shvatio sam da mi vise koristi platiti 500-600 kn za dobar rucak nego da kupim 5 knjiga koje svi hvale)
Fazan kaze da je puno naucio, isto i ja.
Nemoj da to slucajno padne na pamet povuci sa foruma, ima ljudi koji su poslusali savjete.
Drzite se svi kolege, ovoj cudnoj trci nije kraj i ne nasjedajte na prepucavanja preko medija, po meni to je i dalje dobro vodena igra.

AZ? Hvala, ne.

Ako se pokaže da je ovo definitvno promijena trenda onda je bila istina da je dno bilo na oko 3200 prema
prosudbama mnogih a između ostalog i mene
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Eu otvorila ponovno u zelenom, jučer tvrdnja da će gubitak zbog hipotekarnih kredita biti daleko manji od planiranih bilijardu koliko je najavio MMF, u Brazilu otkriveno veliko nalazište nafte, jučer Motušić u 2 navrata na Otvorenom objavio da smo vjerojatno na početku okretanja trenda burze / oporavka, u dva dana na burzi porast cijena na velikim prometima…[thumbsup]

daj ne maži..eu otvorila zeleno i šta ? , kakva tvrdnja ? brazil – nafta ? pa to je treće tako nalazište tamo, ništa kruciljalno za svijet..motušić niti je to rekao, niti to može znat već sad..ne navlačit ljude da kupuju po 25 % skuplje u 1 danu jer će opet plakat

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

Biti će gužve danas na HT

Kupnje Prodaje
Cijena Količina
316,00 9
315,00 15
314,05 100
314,03 94
313,90 30
313,60 120
313,05 87
313,00 30
311,00 8
310,00 1675

Cijena Količina
289,98 533
293,00 323
297,77 79
298,00 299
298,98 189
299,98 129
299,99 63
300,00 2017
301,00 1002
303,00 411

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close