Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

georgija: ti se šališ, ali ja ću sada poslije ove emisije za svaki slučaj ipak otpiliti noge krevetu. ziher je ziher.

Ne pomaže ti. Moraš uništiti i komp.[lol] [lol] [lol]

[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]

.. Predlažem da odamo počast onima koji više nisu sa nama .. Koji su pali pod naletom MarginCall-a prošlih dana .. naročito u petak i ponedeljak .. platili su svojom žrtvom za bolju i ljepšu burzu .. [cool]

Respekt ..

[/color]

koja je ovo bila parodija, Bago je uložio novac i spušio pa je cijeli nervozan, ova baba veze nema o čemu govori, jesti vidjeli kad je graf izvadila,Samodol nema što reći već odgovara protupitanjima ( usput u SAD-u bi već dobio otkaz i kažnjeno gonjen, mislim dopustit onakvo povlačenje mirovinaca na ovakvom plitkom tržištu nemreš vjerovat), a Motušić pere ruke kao poncije pilat, kad ga je baba pitala gdje se mogu vidjeti ulaganja stranaca na našem tržištu onkaže pa ne znam valjdau SDA, ko fol ne zna.
Parodija

Graf je bio opak. Pomislio sam na čas da će si bulju obrisati sa njim. Naš forum je za onu emisiju interdisciplinarna nauka!

who dares, wins

Kolega Mrzljak čemu mijenjanje fontova, boja i sl.?
Niste skužili pravila foruma?

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

gorgija: ” TunaSalad: ” Simone: ” Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….” ništa nije slučajno. oni nas prate. svuda su oko nas. ja više ni ne spavam je se bojim da su mi ispod kreveta. [bye] ” ti se šališ, ali ja ću sada poslije ove emisije za svaki slučaj ipak otpiliti noge krevetu. ziher je ziher. [thumbsup] ” posudis pilu[huh]

nema frke.

evo upravo su mi ispod kreveta panično ispuzali mlinarevićka i novoselec kad su skužili da pilim.

georgija: ti se šališ, ali ja ću sada poslije ove emisije za svaki slučaj ipak otpiliti noge krevetu. ziher je ziher. Ne pomaže ti. Moraš uništiti i komp.[lol] [lol] [lol]

ne brini, već tjednima trgujem samo iz interneta cafea.

i svaki dan ih mijenjam [cool]

Kolega Mrzljak čemu mijenjanje fontova, boja i sl.? Niste skužili pravila foruma?

poradi diferencijacije .. misli i promišljanja .. [cool]

Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu.

Dragi moji tome se upravo i vesele oni koji su rusili ZSE, a nalaze se u velikom kesu, cekajuci ovaj trenutak niskih cijena pa da pokupuju sto vrijedi na nasem trzistu i bez konkurencije pred ocima uplasenih Hrvata.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Kakva država takva burza. U zemlji gdje najočitiji lopovluk prolazi nekažnjeno nadobudno je očekivati regulirano tržište kapitala. Mislim da to ni apatičnu javnost previše ne zanima, pa tko će nakon svih pljački brinuti zbog gubitka pohlepnih špekulanata?

ne brini, već tjednima trgujem samo iz interneta cafea. i svaki dan iz drugoga [cool]

Budi oprezan, konobari im sve dojavljuju…[lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Dečki strašni ste. Nadam se gorgija i vipy još nisu uništili svoje krevete jer im to neće ni malo pomoći pa bi bilo glupo napraviti si štetu. Treba galamaitiiiiiiiiiiiiiiii, a ne bojati se bilo kogaaaaaaaaa pogotovo onih koji se smatraju moćnima pozivajući se na zakon koji neprestano i sami krše i pomažu drugima u tom kršenju

VENDETTA:

Kolega Mrzljak čemu mijenjanje fontova, boja i sl.? Niste skužili pravila foruma?

poradi diferencijacije .. misli i promišljanja .. [cool]

Pa što nije to lakše postići avatarom ili potpisom?
Ovo što radite ima konta efekt-barem kod mene!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

New Report

Close