Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Simone:

Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….”

ništa nije slučajno. oni nas prate. svuda su oko nas. ja više ni ne spavam je se bojim da su mi ispod kreveta. [bye]

I kod tebe su!?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Interna kladionica za sutra… Ja stavljam sto kuna da idemo prema gora preko 2%. Taktika im je jednostavna…dići će tržište dok si reko keks do 4000-4500 tako da mogu reći…što nas napadate pa oporavili smo se[wink]

neka ide gore koliko hoće, ja bih samo molio da dvije dionice padnu… bar na 10 minuta… jedna nekih 200 kuna, druga nekih 700.

neću reći koje dvije jer se bojim prijave [cool]

gorgija:

avax10: ” Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu. ” meni se čini baš da je poruka bila savršeni druk nadolje. tako da se netko sutra još ukrca. iako mislim da do toga ionako dolazi prije nego potegnemo svom snagom prema 4200. ali ja sam loš prognozer pa će vjerojatno ispasti da će se sutra odmah nastaviti ovaj munjeni rast.

Nemora bit, vidiš da je motušić rekao da im se ovo sve desilo par mjeseci prije, jbg i njih je prevarila ova korekcija.

da to mi je najjace[lol] ,ajmo opljackat narod pa cemo ih educirat.Mislim da nema potrebe vise educirat jer su prakticno to naucili[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Simone: ” Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….” ništa nije slučajno. oni nas prate. svuda su oko nas. ja više ni ne spavam je se bojim da su mi ispod kreveta. [bye]

ti se šališ, ali ja ću sada poslije ove emisije za svaki slučaj ipak otpiliti noge krevetu. ziher je ziher. [thumbsup]

Simone: ” Interna kladionica za sutra… Ja stavljam sto kuna da idemo prema gora preko 2%. Taktika im je jednostavna…dići će tržište dok si reko keks do 4000-4500 tako da mogu reći…što nas napadate pa oporavili smo se[wink] ” neka ide gore koliko hoće, ja bih samo molio da dvije dionice padnu… bar na 10 minuta… jedna nekih 200 kuna, druga nekih 700. neću reći koje dvije jer se bojim prijave [cool]

a ja bi najviše volio da mi jedna poraste a druga padne [lol]

Heaven or Las Vegas

TunaSalad:

Simone: ” Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….” ništa nije slučajno. oni nas prate. svuda su oko nas. ja više ni ne spavam je se bojim da su mi ispod kreveta. [bye]

Ne bojim se ja njih…nego da mi žena ne uhvati stanje u portfelju[lol] [lol]

moja mi vidila da sam napravio -7k kuna i vec to pretvorila u nove prozore,ajme sto si izgubio.Srecom nije vidjela ostatak portfelja[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Pih, ko da oni ne znaju koje su dvije tvoje ljubimice[lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Malo relaksacije smijehom dobro mi je došlo kada sam pročitala gornji post

Prijatelju moj, a što misliš tko je naredio zatvaranje SVIH margina u ovom tjednu, tj do kraja ovog tjedna?
Vjerojatno gospođa na šalteru informacija Venetto banke??

Jao, možda sam rekao nešto što nije trebalo………

Jel ono u emisiji netko spomenuo i da se u uređenim državama oglasi i guverner centralne banke kad su krize ovakvih razmjera.BTW jel netko vidio i čuo ovog našeg zadnjih mjeseci osim kad plaši narod s inflacijom.[lol]

Radije bi da još padne grobi na 2600 nego da mi vidi stanje…s gubitkom love se mogu i sam nositi…velik sam ja dečko…

ali bez muda ću biti cura[lol] [lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

TunaSalad:

ti se šališ, ali ja ću sada poslije ove emisije za svaki slučaj ipak otpiliti noge krevetu. ziher je ziher. [thumbsup]

posudis pilu[huh]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Pih, ko da oni ne znaju koje su dvije tvoje ljubimice[lol] [lol]

je, to im je sigurno javio taj ispod kreveta jer sam ih zazivao u snu.

naravno po tickeru [lol]

New Report

Close