Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu.
meni se čini baš da je poruka bila savršeni druk nadolje. tako da se netko sutra još ukrca.
iako mislim da do toga ionako dolazi prije nego potegnemo svom snagom prema 4200.
ali ja sam loš prognozer pa će vjerojatno ispasti da će se sutra odmah nastaviti ovaj munjeni rast.
Tesko mi se odlucit kaj je vise dominiralo emisijom: [color=black]neznanje[/color] ili [color=blue]licemjerje[/color][bye][bye]
Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….
[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]
.. samo sad je na redu da magare pojede vuka .. [proud]
[/color]
Ljudi moji nakon sto sam veceras vidio koji ljudi su zaduzeni za kontrolu naseg trzista sve sto mogu rec je da cu radje sav cash stavit na 1.30 na kladionici nego kupit neku dionicu na zse… Ti ljudi su jednostavno prejadni[bye]
Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….
[color=white]Slažem se.[/color]
Evo da se i ja ukljucim malo opet, moza me netko i cita………..Sad tu pretpostavljate da ivek_123 (ne, to nije moj alter ego, da ne bi netko pomislio) ima kristalnu kuglu……..A nije vam palo na pamet da radi u nekom fondu , pa po 870 proda te iste , svoje dionice fondu u kojem radi (ne on nego njegov “susjed” ili otac, narafski online), a onda iste otkupi po popularnih 750 kuna…………..i tako moze ici ako treba i nekoliko puta, jer su fondovi s velikim cash-om u stanju upravljati trzistem bez pretjerano muke……ako ništa, prividno……….A s obzirom da ih nitko, ali ama baš nitko ne poziva da podnose račune, scenarij je u potpunosti moguć……. Ivek, naj se ljutit, tebe sam uzeo kao primjer jer su se tebe primili, ne zato jer si ti to napravio, al odgovorno tvrdim da je istih poteza bilo, i na žalost, bit će ih još……….Ipak smo mi brdoviti balkan……….. Sjetite se “povoljnih” kupovina Ingre po 60k , a na 40k tvrdnji da je 30-50% precjenjeno (da ne spominjem imena) Ima jedna stara narodna koja kaze : Lako je tudjim ku..em gloginje mlatit!!!
pa zar nismo već provalili iveka da je on predrag raos?
ili je bila vedrana rudan?
Interna kladionica za sutra…
Ja stavljam sto kuna da idemo prema gora preko 2%.
Taktika im je jednostavna…dići će tržište dok si reko keks do 4000-4500 tako da mogu reći…što nas napadate pa oporavili smo se[wink]
Onaj Kosor je peto razredni politički žmukler koga su gurnuli tamo da izgori. Zašto Đurđa ni je došla tamo da melje o stvarima koje ne razumije? A ona polu pismena novinarka bi se trebala zadržati na pisanju članaka o goblenima i grincajgu! Sad bi oni da od burze naprave socijalnu ustanovu. Ne volim onog Samodola ali mu se divim što je imao strpljenja pričati sa zadnjim levatima. Motušiću se stvarno nije dalo trošiti riječi uzalud. Bago je po običaju bio naporan, postavljao glupa pitanja i upadao ljudima u riječ. Takove emisije treba amandmanom na ustav zabraniti!
ništa nije slučajno. oni nas prate. svuda su oko nas. ja više ni ne spavam je se bojim da su mi ispod kreveta. [bye]
avax10: ” Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu. ” meni se čini baš da je poruka bila savršeni druk nadolje. tako da se netko sutra još ukrca. iako mislim da do toga ionako dolazi prije nego potegnemo svom snagom prema 4200. ali ja sam loš prognozer pa će vjerojatno ispasti da će se sutra odmah nastaviti ovaj munjeni rast.
Nemora bit, vidiš da je motušić rekao da im se ovo sve desilo par mjeseci prije, jbg i njih je prevarila ova korekcija.
al bi mu ja zapaprio na njegov odgovor: da je burza rasla 60% dok je npr. US 15% i da je to prenapuhano,tada bih ga zapitao kolko nase firme imaju uvecanu svaku godinu dobit naspram prosle a kolko u US.Ak je dobit jedne firme porasla 100% i tako svake godine normalno da i nase trziste raste,e zato smo mi emerging trziste dok su oni vec razvijeni.
Simone: ” Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….” ništa nije slučajno. oni nas prate. svuda su oko nas. ja više ni ne spavam je se bojim da su mi ispod kreveta. [bye]
Ne bojim se ja njih…nego da mi žena ne uhvati stanje u portfelju[lol] [lol]