Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samodol izgleda kao da ni on sam ne zna što mu donosi sutra. Izgleda da je njemu neizvjesnije nego što je bilo prethodnih dana na burzi.

[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]

.. A logično da se boji .. pa mi smo odradili sve krize u svijetu : hipotekarnu, kosovo , zerp, recesija ..

.. ok bilo je precijenjenih dionica .. ali ovo je bio maskar skoro svih dionica .. koji se mogao spriječiti ..

[/color]

koja je ovo bila parodija, Bago je uložio novac i spušio pa je cijeli nervozan, ova baba veze nema o čemu govori, jesti vidjeli kad je graf izvadila,Samodol nema što reći već odgovara protupitanjima ( usput u SAD-u bi već dobio otkaz i kažnjeno gonjen, mislim dopustit onakvo povlačenje mirovinaca na ovakvom plitkom tržištu nemreš vjerovat), a Motušić pere ruke kao poncije pilat, kad ga je baba pitala gdje se mogu vidjeti ulaganja stranaca na našem tržištu onkaže pa ne znam valjdau SDA, ko fol ne zna.
Parodija

Imam fantomske dionice

Kad je capo di banda nase burze rekao kako trebamo bit sretni kaj su mirovinci tak oprezni i gledaju kupit sto nize, trebalo je crno na bijelo podastrijet sve njihove blok transakcije na ATH-u Crobexa..i sadasnje stanje di su ti brojevi i dalje okrugli, dakle nisu nista dokupili kao mirovinci, nego se krcaju kao privatne osobe[undecid]
Bagra mafijaska, neka im Bog sudi, kad vec nece institucije[angry] [angry]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu.

Ignore: KressoM, delux

Zeus
korisnik od: 25.08.2007.

Samodol izgleda kao da ni on sam ne zna što mu donosi sutra. Izgleda da je njemu neizvjesnije nego što je bilo prethodnih dana na burzi.

Točno i ne samo to on je pad stalno i opravdavao da je moralo doći do njega i da on tu kao regulator ništa nemože. Pa tko to onda može na našem Hrvatskom tržištu ? [cry][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Pitanje je kolko ima ljudi da su očekivali nekakvu poruku.

Tržište u razvoju – regulacija u razvoju…

ulagači u razvoju, novinari u razvoju, političari (ovaj hslsovac) zastali negdje u razvoju, regulacija u razvoju => tržište u razvoju. i proći će još dosta vremena … ne ide to nabrzinu očito. pogle samo novinare.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu.

koja poruka ti se ne sviđa? motušić je skoro sretan uzviknuo da se trend okreće. pa se suzdržao ipak. samodol rekao daje ovo korekcija cijena i nikakve krize nema.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Evo da se i ja ukljucim malo opet, moza me netko i cita………..Sad tu pretpostavljate da ivek_123 (ne, to nije moj alter ego, da ne bi netko pomislio) ima kristalnu kuglu……..A nije vam palo na pamet da radi u nekom fondu , pa po 870 proda te iste , svoje dionice fondu u kojem radi (ne on nego njegov “susjed” ili otac, narafski online), a onda iste otkupi po popularnih 750 kuna…………..i tako moze ici ako treba i nekoliko puta, jer su fondovi s velikim cash-om u stanju upravljati trzistem bez pretjerano muke……ako ništa, prividno……….A s obzirom da ih nitko, ali ama baš nitko ne poziva da podnose račune, scenarij je u potpunosti moguć…….
Ivek, naj se ljutit, tebe sam uzeo kao primjer jer su se tebe primili, ne zato jer si ti to napravio, al odgovorno tvrdim da je istih poteza bilo, i na žalost, bit će ih još……….Ipak smo mi brdoviti balkan………..
Sjetite se “povoljnih” kupovina Ingre po 60k , a na 40k tvrdnji da je 30-50% precjenjeno (da ne spominjem imena)
Ima jedna stara narodna koja kaze : Lako je tudjim ku..em gloginje mlatit!!!

pa pitanje im je ispred nosa i da niko ne postavi za poludit.Kaze Samo Dol mi nemozemo utjecat na MF da izadju iz OIF-a sa npr. 100M kuna ALI mogu utjecati da branitelj PRODAJE svoj UDJEL po CIJENI koju ne zna za 60 dana unaprijed.Pa zar HANFA nije mogla to napraviti MF pa nek prodaju po cijeni koja bude za 60 dana.LOPOVI

Bravo! To se u toku emisije nisam sjetio od bjesa.
Braniteljskom fondu mogu zabranit a mirovinskom ne.
Pa to je strašno… i što će se desiti?
Ti mirovinski fondovi će kupovati HT i INU (naše dvije perjanice) od braniteljskog po smiješnim cijenama.
A branitelji će otići sa gaćama na štapu… i to onim kineskim gaćama.

Pripremite se ljudi za HT na 200 i INU na 1500 !!!
[embarass]

Pa ljudi moji nije ovo slučajno što je emisija sazvana tek kad je vuk pojeo magare….

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

avax10: ” Uf, muka mi je od svih njih. Ne sviđa mi se poruka večerašnje emisije, a ni kako se danas situacija razvijala na burzi, pa ću preostali keš do daljnjega ostaviti u kešu.” koja poruka ti se ne sviđa? motušić je skoro sretan uzviknuo da se trend okreće. pa se suzdržao ipak. samodol rekao daje ovo korekcija cijena i nikakve krize nema.

Ali ipak je samo pogledao Samodola i odmah se sjetio prijave. [lol]

14.04.2008.

New Report

Close