A nitko nije ni spomenuo lika čiju facu ponosno nosim[angry]
da, o mirovincima i njihovim djelima pričali kao da pričaju grčke mitove. ta 4 mirovinca su kao neki politeistički bogovi hrvatskog tržišta kapitala, o njima se pričaju priče ali su negdje u vritualnoj stvarnosti.
Što, bio si na plastičnoj? Mogao si ipak neko ljepše lice izabrati [lol]
[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]
..A tko je to ? AZ Novoselac ? [cool][cool]
..tako lijep i pametan.. i podatan ..
[/color]
ziher je bago u cashu
jesi vidio kiseli osmijeh kada ga je samodol pitao kako to da njega banke nisu uspjeli navuci
kladim se da je i njemu pukao margin
Tržište u razvoju – regulacija u razvoju…
Ma njima je mozak u razvoju. Na razini sedmogodišnje djece.
a stručnjaka , tužno …. Bago koga ti zoveš u emisiju[cry]
Pa čuo si da je zvao 10 stručnjaka, ali nijedan nije imao muda doći u emisiju kad se boji prijave i Samodola.
boss: ” Cjelovit i istinit zaključak. Zato trebamo nastaviti s javnim pritiskom i istjerati nužnu zakonitu zaštitu nas malih investitora. Bez podizanja glasa nitko nas neće čuti a onda nema niti šanse da nam se pomogne. I zato trebamo podržavati one koji su spremi dignuti javno glas…[thumbsup] ” Podržati nekoga kao Kosor? Dobra ideja, samo što mu je Samodol odmah zaprijetio kaznenom prijavom jer da Kosor vrši medijski pritisak na HANFU i njega, a on je tako plaha duša. [lol]
Zaplašivanje je kod nas postalo opće pravilo ponašanja i baš zato trebamo glasnije vikati kako bi nas se čulo i kako bi dali do znanja da se ne bojimo. Trebamo dati do znanja da se oni trebaju bojati kada ne rade svoj posao časno i pošteno jer su i predobro plaćeni za svoj (ne)posao rad , osim ako i oni imaju od toga koristi…..[thumbsup]
Najžalosnije od svega je što mislim da novinari ne utječu toliko na tržište koliko oni a i Samodol misle.
Pretpostavljam da sutra ipak idemo gore jer fondovi neće krenuti u rasprodaju jer je javna rana ipak friška a mi koji gledamo stanje u americi (deru zeleno ko Popaj) nećemo opet popušiti spiku. A i ostalo nas je malo nako margin frke.
Saladin: ” a stručnjaka , tužno …. Bago koga ti zoveš u emisiju[cry] ” Pa čuo si da je zvao 10 stručnjaka, ali nijedan nije imao muda doći u emisiju kad se boji prijave i Samodola.
hebeš stručnjake koji se ne mogu izraziti bez da prekrše zakon.
Samodol izgleda kao da ni on sam ne zna što mu donosi sutra. Izgleda da je njemu neizvjesnije nego što je bilo prethodnih dana na burzi.
*bingo*: ” Saladin: ” a stručnjaka , tužno …. Bago koga ti zoveš u emisiju[cry] ” Pa čuo si da je zvao 10 stručnjaka, ali nijedan nije imao muda doći u emisiju kad se boji prijave i Samodola. ” hebeš stručnjake koji se ne mogu izraziti bez da prekrše zakon.
Trebao sam im ja ženu svoju poslati…kako ta izvrne moj argument…strašno…
Samodola bi tukla samo s njegovim izjavama i s izjavama njegovih prijatelja (ko mene)[lol] [lol]
Zeus:
”
Meni ovo sada pak djeluje opet pretjerano, iscenirano pumpanje cijena.
”
Zašto bi današnji rast bio pretjeran,crobex se vratio na razinu od prošlog tjedna i to je to
Nisam mislio da su cijene previsoke, nego da su dnevni uzleti u nekom normalnom vremenu previsoki. Pogotovo poučeni svježim gradivom, od prošlog tjedna, začinjenog ovotjednim ponedjeljkom.