Sutra ce bit gadno na burzi. Ovo je gadno pranje ruku samodola i motosica
Za Motušića mi je još i jasno da nema pravnog uporišta da intervenira, oni su za mene puki market, ma što drugi o tomu mislili. Ali Hanfa bi morala ispitati niz sumnjivih transakcija u zadnjih 6 mjeseci. Kako stvari sada stoje, po Samodolu, opet može netko od “većih igrača” čak nekoliko puta godišnje brutalno se povući s burze, potom vratiti na nižim cijenama, a on će reći: Ja zbog toga nisam zadovoljan?!
Nažalost, ni Bago nije dorastao vođenju ove emisije i ja zbog toga nisam sretan![cry]
Jel ono u emisiji netko spomenuo i da se u uređenim državama oglasi i guverner centralne banke kad su krize ovakvih razmjera.BTW jel netko vidio i čuo ovog našeg zadnjih mjeseci osim kad plaši narod s inflacijom.[lol]
Pokazali da se moze jos takvih udara ocekivat,pogotovo oko branitelja. Zaista su ispali uzasni. To je pranje ruku hanfa nije kriva, a burza nemogu ja to komentirat. Dakle bagi su jedan i drugi govorili pitaj dalje pitaj dalje. Ali sutra op 3 posto dole.
Cijela emisija bila je očaj po poruci koja je prenijeta gledateljima/ulagačima. Gosti koje su pozvali bili su OK što se tiče njihovih položaja u burz. sustavu, ali pokazali su da su nedorasli trenutku u kojem se nalazimo i da ne pružaju, niti namjeravaju pružiti ikakvu zaštitu malim ulagačima. De facto, blagoslovili su sve svinjarije mirovinaca do sada, i još ih ohrabrili za nova sranja u budućnosti. Užas.
Cjelovit i istinit zaključak. Zato trebamo nastaviti s javnim pritiskom i istjerati nužnu zakonitu zaštitu nas malih investitora. Bez podizanja glasa nitko nas neće čuti a onda nema niti šanse da nam se pomogne. I zato trebamo podržavati one koji su spremi dignuti javno glas…[thumbsup]
Jel ono u emisiji netko spomenuo i da se u uređenim državama oglasi i guverner centralne banke kad su krize ovakvih razmjera.BTW jel netko vidio i čuo ovog našeg zadnjih mjeseci osim kad plaši narod s inflacijom.[lol]
Bolje da se dični guverner ne javi, čim taj otvori usta, ode tržište još 10% dolje
ovo je definitivno ruglo…ma treba tu dovući nekoakvog sorosa, da sa milijardu eura još pet puta protrese ovu našu jazovku…
ma kojih milijardu i 50 mil eura je dosta, ja da upravljam s takvom lovom, počeo bi lijepo danas kupovati i kupovao do 4500 agresivno, onda bi od 4500-5500 prodavao ono što sam kupio, a na 5500 istreso preostalih 20-ak posto portfelja i onda ajmo opet…
i **** bi samodolu mater da mi išta prigovori[angry] [angry]
Onog Stankovića su zatvorili u nedjeljni termin poslije ručka da ga ušutkaju i ne vuku ga prema gore, a pošto sam već bio u kontaktu s njim oko nekih emisija, vjerujte mi da bi Samodolu mast izvadio … ipak je on arogantniji od Ante[proud]
Cjelovit i istinit zaključak. Zato trebamo nastaviti s javnim pritiskom i istjerati nužnu zakonitu zaštitu nas malih investitora. Bez podizanja glasa nitko nas neće čuti a onda nema niti šanse da nam se pomogne. I zato trebamo podržavati one koji su spremi dignuti javno glas…[thumbsup]
Podržati nekoga kao Kosor? Dobra ideja, samo što mu je Samodol odmah zaprijetio kaznenom prijavom jer da Kosor vrši medijski pritisak na HANFU i njega, a on je tako plaha duša. [lol]
A nitko nije ni spomenuo lika čiju facu ponosno nosim[angry]
Cijela emisija bila je očaj po poruci koja je prenijeta gledateljima/ulagačima. Gosti koje su pozvali bili su OK što se tiče njihovih položaja u burz. sustavu, ali pokazali su da su nedorasli trenutku u kojem se nalazimo i da ne pružaju, niti namjeravaju pružiti ikakvu zaštitu malim ulagačima.
De facto, blagoslovili su sve svinjarije mirovinaca do sada, i još ih ohrabrili za nova sranja u budućnosti. Užas.
Tržište u razvoju – regulacija u razvoju…
živjeli mlinarevićka i bago, sutra aktiviram svu lovu, ako ovo paničaerenje što su oni napričali sutra bar malo ne zaustavi rast i spusti cijene, onda neće ništa. oni su 100% u cashu i na bidu.
a jadan darinko noćas neće spavati u strahu od šerifa samodola, he he… e ne može se svatko baš kak mu sp.dne profilirati, dečko očito mislio da će preko burze doći do predsjedništva u stranci, ali ne izgleda kao da mu se bude posrećilo.
najzanimljivije je kako su svi osim sramežljivo motušića razgovarali kao da ova zadnja dva dana nije ni bilo.