Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra ce bit gadno na burzi. Ovo je gadno pranje ruku samodola i motosica

Za Motušića mi je još i jasno da nema pravnog uporišta da intervenira, oni su za mene puki market, ma što drugi o tomu mislili. Ali Hanfa bi morala ispitati niz sumnjivih transakcija u zadnjih 6 mjeseci. Kako stvari sada stoje, po Samodolu, opet može netko od “većih igrača” čak nekoliko puta godišnje brutalno se povući s burze, potom vratiti na nižim cijenama, a on će reći: Ja zbog toga nisam zadovoljan?!
Nažalost, ni Bago nije dorastao vođenju ove emisije i ja zbog toga nisam sretan![cry]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Jel ono u emisiji netko spomenuo i da se u uređenim državama oglasi i guverner centralne banke kad su krize ovakvih razmjera.BTW jel netko vidio i čuo ovog našeg zadnjih mjeseci osim kad plaši narod s inflacijom.[lol]

Pokazali da se moze jos takvih udara ocekivat,pogotovo oko branitelja. Zaista su ispali uzasni. To je pranje ruku hanfa nije kriva, a burza nemogu ja to komentirat. Dakle bagi su jedan i drugi govorili pitaj dalje pitaj dalje. Ali sutra op 3 posto dole.

Cijela emisija bila je očaj po poruci koja je prenijeta gledateljima/ulagačima. Gosti koje su pozvali bili su OK što se tiče njihovih položaja u burz. sustavu, ali pokazali su da su nedorasli trenutku u kojem se nalazimo i da ne pružaju, niti namjeravaju pružiti ikakvu zaštitu malim ulagačima. De facto, blagoslovili su sve svinjarije mirovinaca do sada, i još ih ohrabrili za nova sranja u budućnosti. Užas.

Cjelovit i istinit zaključak. Zato trebamo nastaviti s javnim pritiskom i istjerati nužnu zakonitu zaštitu nas malih investitora. Bez podizanja glasa nitko nas neće čuti a onda nema niti šanse da nam se pomogne. I zato trebamo podržavati one koji su spremi dignuti javno glas…[thumbsup]

Jel ono u emisiji netko spomenuo i da se u uređenim državama oglasi i guverner centralne banke kad su krize ovakvih razmjera.BTW jel netko vidio i čuo ovog našeg zadnjih mjeseci osim kad plaši narod s inflacijom.[lol]

Bolje da se dični guverner ne javi, čim taj otvori usta, ode tržište još 10% dolje

Ignore: KressoM, delux

ovo je definitivno ruglo…ma treba tu dovući nekoakvog sorosa, da sa milijardu eura još pet puta protrese ovu našu jazovku…
ma kojih milijardu i 50 mil eura je dosta, ja da upravljam s takvom lovom, počeo bi lijepo danas kupovati i kupovao do 4500 agresivno, onda bi od 4500-5500 prodavao ono što sam kupio, a na 5500 istreso preostalih 20-ak posto portfelja i onda ajmo opet…
i **** bi samodolu mater da mi išta prigovori[angry] [angry]

Onog Stankovića su zatvorili u nedjeljni termin poslije ručka da ga ušutkaju i ne vuku ga prema gore, a pošto sam već bio u kontaktu s njim oko nekih emisija, vjerujte mi da bi Samodolu mast izvadio … ipak je on arogantniji od Ante[proud]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Cjelovit i istinit zaključak. Zato trebamo nastaviti s javnim pritiskom i istjerati nužnu zakonitu zaštitu nas malih investitora. Bez podizanja glasa nitko nas neće čuti a onda nema niti šanse da nam se pomogne. I zato trebamo podržavati one koji su spremi dignuti javno glas…[thumbsup]

Podržati nekoga kao Kosor? Dobra ideja, samo što mu je Samodol odmah zaprijetio kaznenom prijavom jer da Kosor vrši medijski pritisak na HANFU i njega, a on je tako plaha duša. [lol]

Ignore: KressoM, delux

A nitko nije ni spomenuo lika čiju facu ponosno nosim[angry]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Cijela emisija bila je očaj po poruci koja je prenijeta gledateljima/ulagačima. Gosti koje su pozvali bili su OK što se tiče njihovih položaja u burz. sustavu, ali pokazali su da su nedorasli trenutku u kojem se nalazimo i da ne pružaju, niti namjeravaju pružiti ikakvu zaštitu malim ulagačima.
De facto, blagoslovili su sve svinjarije mirovinaca do sada, i još ih ohrabrili za nova sranja u budućnosti. Užas.

Tržište u razvoju – regulacija u razvoju…

You either do it right or you get eliminated!

živjeli mlinarevićka i bago, sutra aktiviram svu lovu, ako ovo paničaerenje što su oni napričali sutra bar malo ne zaustavi rast i spusti cijene, onda neće ništa. oni su 100% u cashu i na bidu.

a jadan darinko noćas neće spavati u strahu od šerifa samodola, he he… e ne može se svatko baš kak mu sp.dne profilirati, dečko očito mislio da će preko burze doći do predsjedništva u stranci, ali ne izgleda kao da mu se bude posrećilo.

najzanimljivije je kako su svi osim sramežljivo motušića razgovarali kao da ova zadnja dva dana nije ni bilo.

radi kosora hsls ima moj glas na sljedecim izborima
samo naprijed

New Report

Close