Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a stručnjaka , tužno …. Bago koga ti zoveš u emisiju[cry]

Cookie Monster

Pa ja se po ne znam koji put pitam tko ovakve likove poput Samodola preporučuje Sanaderu za ovakve funkcije. Pa to je prestrašno. [lol]

Nema ništa od svega ovoga, nisu spomenuli najvažniju stvar, zašto su mirovinci kupovali u 12. mjesecu a iza toga prodavali s gubitkom, od koga su kupovali?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

i samo nam je trebalo da umjesto odjavne spice izleti kardum iz grmlja pa da cirkus bude potpun
jos ne mogu vjerovati kakva novinarka,pa sta ta zena radi na poslu?
moj deda zna vise o tome sta se dogodilo,a covjek ne zna televizor upaliti

Slušajte ljudi stvarno svaka čast ovim novinarima na dobrim namjerama
ali definitivno ne razumiju ovo problematiku niti lipe.
Šokiran sam njihovim nerazumijevanjem tržišta kapitala.

Nema tu mjesta šokiranosti… oni pišu gluposti o svemu i svačemu, a ne znaju niti osnove o tržištu kapitala, čak i oni koji bi trebali imati “stručnije” ljude koji pišu članke (tipa Lider, business.hr…) pišu totalne nebuloze i iskazuju nepoznavanje elementarnih pojmova.

You either do it right or you get eliminated!

beholder: ” hebemumiša…branitelj će dobiti svojih 2300 kn za 62 dana po tadašnjim cijenam, a OMFovi su dobili 500 mil kn za dva dana po važećim ATH cijenama[angry] [angry] [angry] TKO JE TU LUD????? ” A kome ide ta razlika izmedju tadasnjih cijena i cijene po kojoj ce biti prodano!?

ide u opet u ruke poštenih fon managera u obliku bonusa…jer evo recimo danas je cijena HT bilka 315, ako je branitelj dao nalog za prodaju danas, a cijena će HTa biti na burzi za 60 dana 250 kn, a fond će još reći da je prodao goldenbergu u njemačkoj mimo burze za 200 (škrci, ništa nisu dali)…

ma užas i diletantizam!!!

ja sam rekao: poznati kupac i poznata cijena (opcijska)…recimo da branitelj zna da u idućih godinu dana može dobiti XXX kuna bez obzira na kretanja cijene na tržištu…oni koji moraju prodati, prodati će u godinu dana po poznatoj cijeni, a oni koji vjeruju u rast će držati svoje udjele
fuj, fuj, fuj…pljuc, pljuc

Samodol neće više tako lako spavati.I on će ubaciti u višu brzinu. Emisija je prebolesna. Uopće se nije ušlo u dubinu, zbog toga jer se kriju podaci.

A nakon ovakvog rasta par dana, nemojmo se prevariti.
Danas su ulazili mirovinci i lupali po asku. Da se uskoro ne bi iskrcavali i udarali po bidu ko nedavno.[lol]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Pa ja se po ne znam koji put pitam tko ovakve likove poput Samodola preporučuje Sanaderu za ovakve funkcije. Pa to je prestrašno. [lol]

[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]

Sanader ih obožava ; jer je pored njih genijus .. intelektualac .. nitko mu nije ravan,.

ovakvi likovi zaseru onda on dođe 5 do 12 kao neki spasitelj ..

.
[/color]

Cijela emisija bila je očaj po poruci koja je prenijeta gledateljima/ulagačima. Gosti koje su pozvali bili su OK što se tiče njihovih položaja u burz. sustavu, ali pokazali su da su nedorasli trenutku u kojem se nalazimo i da ne pružaju, niti namjeravaju pružiti ikakvu zaštitu malim ulagačima.
De facto, blagoslovili su sve svinjarije mirovinaca do sada, i još ih ohrabrili za nova sranja u budućnosti. Užas.

Ignore: KressoM, delux

pa pitanje im je ispred nosa i da niko ne postavi za poludit.Kaze Samo Dol mi nemozemo utjecat na MF da izadju iz OIF-a sa npr. 100M kuna ALI mogu utjecati da branitelj PRODAJE svoj UDJEL po CIJENI koju ne zna za 60 dana unaprijed.Pa zar HANFA nije mogla to napraviti MF pa nek prodaju po cijeni koja bude za 60 dana.LOPOVI

Nema ništa od svega ovoga, nisu spomenuli najvažniju stvar, zašto su mirovinci kupovali u 12. mjesecu a iza toga prodavali s gubitkom, od koga su kupovali?

ma dobro medo kaže…Mörder und Falschspieler
[angry] [angry] [angry]

neka je *ovno isplivalo na površinu, barem će u skoroj budućnosti malo pripaziti što rade

Heaven or Las Vegas

[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]

.. Inače Samodol je opet spomenuo banku Hypo , kako imaju dobru analizu Atlantika..
.. Jel on u nekoj vezi sa njima ?

.. a Stojić mu je bio na onoj tužnoj presici u petak ..

[/color]

New Report

Close