Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebalo bi biti jasno da valjda tu nikome ne smeta ako neko predviđa
kretanja na dolje ili gore, nego smeta kada razni likovi izgube granicu
pa počnu bljuzgat gluparije o određenim firmama na razini tipa to ti je
firma rasulo ili niš ne vredi i slično. I naravno bez ikakvih argumenata onako
odokativno u skladu s onima koji ništa drugo i ne rade nego samo piskaraju
po forumima.

Gledam vas kako se prerano veselite i ne mogu da ne reagiram. Ovo što se događa je tipična reakcija tržišta nakon izrazitog pada koja može potrajati nekoliko dana. A nakon toga sve kreće utabanim putem.

Moram savjetovati oprez, jer previše toga još uvijek ne dozvoljava prelazak na uzlazni trend. Hrvatska nažalost nije imuna na događanja u svijetu, a ona su daleko od idealnih.

Ovo je samo prilika da spasite ono šta se spasit da i čekate pravi trenutak za povratak.

Nadam se radi svih vas da sam u krivu.

OGRANIČITE GUBITKE, DOBIT ĆE DOĆI SAMA

Nadam se radi svih vas da sam u krivu.

nažalost mislim da nisi u krivu
[sealed]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Anyway, sutra najvjerojatnije opet vjetar u ledju u USA/EU. Pa da vidimo dje su partizani…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Robert Motušić,direktor Zagrebačke burze je izjavio da je smanjenje vrijednosti dionica od preko 60 milijardi zapravo virtualna…da ga pozovemo na našu temu Virtualna zajednica…[lol]

najjača mu je bila prva rečenica … pa tržište je danas raslo 5% ….

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

samodol je izgubio kompas [bye]
pa normalno da je kriv….pa tko je dozvolio povlaćenje 500 mil kn u jednom danu iz 2 fonda…ako već nije to moga spriječiti onda je morao staviti te fondove pod kljuć jer očito da ti fondovi ne znaju osnove poslovanja i ne znaju upravljati novcem koji im je povjeren…fond ne smije sebi dozvoliti da mu jedan klijent ugrozi sve ostale udjeličare. FUJ

zadaviti ce ih onaj ludi splicanin Kosor![thumbsup]
samo neka rezi – vau vau…
super.
nece se vise usuditi raditi gluposti na trzistu…
bas mi je drago
a biti ce drago i mom racunu u banci[lol] [thumbsup]

Gledam vas kako se prerano veselite i ne mogu da ne reagiram. Ovo što se događa je tipična reakcija tržišta nakon izrazitog pada koja može potrajati nekoliko dana. A nakon toga sve kreće utabanim putem. Moram savjetovati oprez, jer previše toga još uvijek ne dozvoljava prelazak na uzlazni trend. Hrvatska nažalost nije imuna na događanja u svijetu, a ona su daleko od idealnih. Ovo je samo prilika da spasite ono šta se spasit da i čekate pravi trenutak za povratak. Nadam se radi svih vas da sam u krivu.

Već sam komentirao da je danas je bilo abnormalnih uzleta (+20%, pa i +30%) nekih dionica, tako da imam dojam da su namjerno toliko napucane cijene samo da se stvori val euforije kod malih ulagača radi nastavka iskrcaja velikih.
I dalje mislim da bi crobex na oko 3200 mogao biti dno, ali ne znači da ćemo se od tog dna brzo odlijepiti te da mu se nećemo opet vraćati još koji puta.
Zato, tko još ima keša, oprezno s njime (da ne ostane bez njega). [wink]

Ignore: KressoM, delux

ma bolje da i stari poštenjak Kosor reži nego ništa

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ova Snjezana Mlinarevic nema veze s vezom, nema pojma o nicem, i ona pise o dionicama… Strasno

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

hebemumiša…branitelj će dobiti svojih 2300 kn za 62 dana po tadašnjim cijenam, a OMFovi su dobili 500 mil kn za dva dana po važećim ATH cijenama[angry] [angry] [angry]

TKO JE TU LUD?????

New Report

Close