Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E kad sutra 400 000 rvata počne prodavat HT kad skuže da je isteko ex- dividendni day, a da su druge dionice počele rast ko lude i da bi bilo dobro njih kupovat jer rastu…..biće belaje i to pravog muškog……

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ali nakon toga ponovno ce testirati 3200 a ako i to probije onda cemo mozda i po prvi puta doci na 2XXX. @ivek Najveća pljačka u povijesti Hrvatske države nakon 90-tih se je događala zadnjih 3-4 mjeseca kada su se tebi slični jeftino krcali dionicama firmi koje sve od reda fantastično posluju i rastu, neke godišnje i više od 100 %… Da se ista pljačka nastavi kao što ti prizivaš prije bi neki ljudi završili u zatvoru i na vijestima nego bi se to dogodilo….. Osluškuj, sentiment se promjenio, ! Čak se usuđujem prognozirati da se zbog izuzetno jeftinih dionica ( neke su pale i i više od 70 % ), neće biti nikakve stabilizacije jer je jednostavno sve prejeftino i tog su ljudi svjesni, već samo rasta …… Zadnji info koji imam je da ulaze i neki strani investitori na naše tržište, ništ čudno jer smo postali najjeftinija burza u regiji…..

sentimentu je ime zaba.
najružnija žaba.
radi sebe pretvorila burzu u baru.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

neće nama puno trebat da dođemo do 5000 bodova, kad hrvati počnu lupat po asku poletićemo gore samo tako. nema kod nas nita normalno, mi smo krdo koje kad zazeleni preskačemo jedan drugoga , isto tako i kad pada

još 5 dana po 5 posto i dobro je.

Pitanje. Tko će sutra uz mene kapitalizirati dobit od ova 2 dana, od prilike 25% na likvidnijim dionicama?
Biti će muške borbe.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

[color=Gray; font-family:Verdana;border-color:DarkGray; border: dashed; border-width: thin; width: 100%]

.. ja čitam trenutno :
.. Janez Drnovšek; Misli o životu i osvješčivanju
.. i Alain de Botton; Utjehe filozofije ..

.. i .Net Patterns [proud]

ok su knjige .. preporučam ..

[/color]

E kad sutra 400 000 rvata počne prodavat HT kad skuže da je isteko ex- dividendni day, a da su druge dionice počele rast ko lude i da bi bilo dobro njih kupovat jer rastu…..biće belaje i to pravog muškog……

Sad samo još ako možeš pojasniti po čemu se ovaj tvoj post razlikuje od ivekovog osim što on ne bolda.[lol] [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

da a niste pribrojili i milju branitelja, to je pola hrvatske po Vama na prodaji
aha branitelji nisu ispunili ocekivanja i masovno prodavali ali smo projekciju prodaje ukalkulirali u cijenu, a sad sta je izostala rasprodaja pa nitko nije mogao znati…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ali nakon toga ponovno ce testirati 3200 a ako i to probije onda cemo mozda i po prvi puta doci na 2XXX. @ivek Najveća pljačka u povijesti Hrvatske države nakon 90-tih se je događala zadnjih 3-4 mjeseca kada su se tebi slični jeftino krcali dionicama firmi koje sve od reda fantastično posluju i rastu, neke godišnje i više od 100 %… Da se ista pljačka nastavi kao što ti prizivaš prije bi neki ljudi završili u zatvoru i na vijestima nego bi se to dogodilo….. Osluškuj, sentiment se promjenio, ! Čak se usuđujem prognozirati da se zbog izuzetno jeftinih dionica ( neke su pale i i više od 70 % ), neće biti nikakve stabilizacije jer je jednostavno sve prejeftino i tog su ljudi svjesni, već samo rasta …… Zadnji info koji imam je da ulaze i neki strani investitori na naše tržište, ništ čudno jer smo postali najjeftinija burza u regiji…..

Luki, ajmo ruku na srce. Meni Ivek užasno ide na živce i nervira me. Najradije bi da se nikad nije pojavio na forumu. Prezirem ga. Ali znaš zašto ga prezirem? Zato jer je on bio u pravu, a ja u krivu. I to sam si tek nedavno priznao. Ja sam ispušio ovu godinu(za sada), kao i svi ovdje (netko više, netko manje). I on je ispušio(za sada), ali manje nego većina. Ti mu kažeš da je bolesnik. Ali to mu svi govorimo još od 4800. Tada nam je 3200 bio SF. Dogodilo se. Zašto misliš da se ne može dogoditi 2800? Nakon ovog što se događa zadnjih 3 mjeseca, ja si itekako mogu to zamislit. Da li je Ivek samo šarlatan i pogađa za redom crvene na ruletu na nekom svom ego tripu? Možda. Isto kao i svi euforičari koji su prošle godine prognozirali ATPL na 6000, Ledo na 40000 itd… pa su naletili na kajlu. Naletit će i on. Kad je bilo na 4800, zazivao je na 3800. Kad je došlo na tih 3800, to mu nije bilo dovoljno pa je zazivao 3200. Sad kad smo dodirnuli i to on zaziva 2800. Jednom će otić korak predaleko i zajebat se. Da li je to ovaj put i da li su ovo naznake promjene trenda? Možda, iako se trend ne mijenja samo tako. Pogledaj koliko je trebalo da se promjeni trend rasta u pad. Nekoliko godina. Nemojmo biti svi skupa bahati, jer bi nam se moglo obiti o glavu ako već i nije. Za ovu igru ovih dana treba biti dug u adutu, sve ostalo je kladionica. Kako god okreneš, lik je posto brand.

bok vam.

I'LL BE BACK

dobro sto vi za sutra predvidate?

ja mislim da bi trebali ici do 3700

koliko ce prodaja HT utjecati na index?

neće nama puno trebat da dođemo do 5000 bodova, kad hrvati počnu lupat po asku poletićemo gore samo tako. nema kod nas nita normalno, mi smo krdo koje kad zazeleni preskačemo jedan drugoga , isto tako i kad pada

Ovo nije neka posebna osobina Hrvata, sve burze oduvijek i ubuduce se tako ponasaju…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Može li mi netko pomoći da nađem koliko koja dionica ima udjela u crobexu. Pokušavao sam po netu ali nisam našao. Hvala

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Samo nemojte se opet zaboravit iskrcat na 5000!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close