Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa vi niste normalni, pa kaj vam je, napisao je čovijek svoje mišljenje i to je to
da sam ja to isto napisao izignorirali bi me i ne bi se dizala prašina, ovako kad to napiše ivek onda vam to ne paše, jeste vi svjesni kad je taj čovijek izašao van (više se ni ne sjećam dobro koliko je to bilo davno, ali sve što je napravio se može nać na forumu, transparentnost do jaja, koji od vas je to napravio),
do sad je bio u pravu i ako ništa drugo njegov scenario bi se itekako trebao uzeti u obzir

Pa jesi ti opće skužio na koje su cijene ovih dana pale dionice ili braniš čovjeka samo zato kaj ti je simpatičan ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Zadnji info koji imam je da ulaze i neki strani investitori na naše tržište, ništ čudno jer smo postali najjeftinija burza u regiji….. Tu sam miislio reći da jedan strani fond kupuje ovih dana !

[color=DimGray; font-family:Verdana]
Slažem se sa tvojim razmišljanjima ..
mjeriti P/E na burzi kao što je ZSE u i fazi razvoja ekonomije kao što je Hrvatska nije isto što i P/E u Usa ..

A jučerašnja izjava Jurčića da je dobra cijena dionice “ako se dionica isplati za 10 godina” (tj. ako je P/E= 10); dodatno unosi pomutnju među manje obrazovane dioničare ..

ako je točno da novi strani fond ulazi u Hr; to je više nego dobrodošla vijest ..
[/color]

pa vi niste normalni, pa kaj vam je, napisao je čovijek svoje mišljenje i to je to
da sam ja to isto napisao izignorirali bi me i ne bi se dizala prašina, ovako kad to napiše ivek onda vam to ne paše, jeste vi svjesni kad je taj čovijek izašao van (više se ni ne sjećam dobro koliko je to bilo davno, ali sve što je napravio se može nać na forumu, transparentnost do jaja, koji od vas je to napravio),
do sad je bio u pravu i ako ništa drugo njegov scenario bi se itekako trebao uzeti u obzir

Pa jesi ti opće skužio na koje su cijene ovih dana pale dionice ?

pa upravo je u tome stvar, jel ti razumiješ da se to dogodilo i da to nisi sanjao
ako se jednom dogodilo tko kaže da se neće još jedanput(nedaj bože),
ja o tome nisam sanjao ni u najgoroj noćnoj mori a neki su to predvidjeli,
tko kaže da crobex neće ponovno testirat 3200

&

pa vi niste normalni, pa kaj vam je, napisao je čovijek svoje mišljenje i to je to da sam ja to isto napisao izignorirali bi me i ne bi se dizala prašina, ovako kad to napiše ivek onda vam to ne paše, jeste vi svjesni kad je taj čovijek izašao van (više se ni ne sjećam dobro koliko je to bilo davno, ali sve što je napravio se može nać na forumu, transparentnost do jaja, koji od vas je to napravio), do sad je bio u pravu i ako ništa drugo njegov scenario bi se itekako trebao uzeti u obzir

Na žalost ipak nije sve tako divno…ako misliš da je zbog toga što je cijelo vrijeme vikao da će bit korekcija on u pravu, to nije tako jer ovu situaciju u kojoj jesmo nije niko ama baš niko pa ni ivek123 mogao predvidjeti samo mu se malo “usralo” a o njegovim greškama i da ne bi počela jer ih je previše ako neko malo duže prati ovaj forum, tako da ću samo najnovije kojih se najviše sječam a to su zlato i viro a ako bi malo kopala, našla bi još puno toga….zaista ne mogu vjerovati, kako neko može nekog hvaliti ko novog Buffeta samo zato što se on sam na sva usta cijelo vrijeme hvali što mu se jedan put posrečilo, mislim zaista posrečilo i na žalost morat čemo ga slušati još neko vrijeme…ipak se nadam da će se trend brzo okrenuti, jer se tad ivek123 malo pritaji

[emo_cool]

pa vi niste normalni, pa kaj vam je, napisao je čovijek svoje mišljenje i to je to da sam ja to isto napisao izignorirali bi me i ne bi se dizala prašina, ovako kad to napiše ivek onda vam to ne paše, jeste vi svjesni kad je taj čovijek izašao van (više se ni ne sjećam dobro koliko je to bilo davno, ali sve što je napravio se može nać na forumu, transparentnost do jaja, koji od vas je to napravio), do sad je bio u pravu i ako ništa drugo njegov scenario bi se itekako trebao uzeti u obzir

vidi stari, taj pad je proizvod masinerije koja ima veliku lovu.
ivek je mozda samo pijun koji mora obaviti svoj zadatak.
to ne mozemo znati…
meni je simpatican ali to ne znaci da ne odraduje posao za nekoga.
isto kao sto ne mozes znati sto ja radim na ovoj burzi i za koga pratim ovo sranje 24 sata na dan.
ok?
na vrijeme sam ih upozorio da prestanu sa sranjima ali su nastavili
sada ce snositi konzekvence.
i to je to.
nema ljubavi samo interes pojedinih grupa mocnika.

nikog ja ne hvalim ali ni ne serem po nikom, pogotovo ne po nekom ko je slučajno ili neslučajno bio u pravu
zaboravite

&

Ja fakat ne kuzim zasto bi ista dokazivao autistima ali evo zbog mira u kuci. Dajte si vise vi veliki burzovni magovi i investitori ulozite u monitor. Pa nije to tako skupo za vas mogule. Najbolje od svega mi je sto ste me pljuvali kada sam spominjao 3700 ili 3500 a sada otvarate sampanjce jer smo se dovukli do 3500 sa 3250. [lol] [lol] [lol] Na zalost nitko od vas ocigledno nema pojma sto je bear market i sto su mu karakteristike. Zadnja dva dana su skolske karakteristike bear marketa sto ce se uskoro i potvrditi. Testirano je 3200 odbilo se na 3500 mozda ode cak i na 3700. Moze trajati i 7-10 dana. Ali nakon toga ponovno ce testirati 3200 a ako i to probije onda cemo mozda i po prvi puta doci na 2XXX. Ne, ovo nema veze sa tehnickom analizom nego psiholoskom i zdravim razumom kojeg ovdje ocigledno manjka. Nema veze. Sada kada ste se lijepo privikli na 3XXX mozemo poceti razmisljati o 2800 – 2900. [wink][wink] Do tada uzivajte u ovom lijepom rallyu koji je svima donio ponesto. Nekima nadu u bull trend a nekima sitan profit na shortu. [lol] [lol] [lol] Evo transakcije. I molim vas nemojte vise od mene traziti da ista dokazujem pogotovo kraj ovolike kolicine lazova i neznalica. Tko hoce vjerovati neka vjeruje, tko nece nemora. Never again.

ivek mislim da ovo ima veze i sa preporukom sanadera fondovima kako bi se trebali ponasati.ovdje ne mozes izostavljati politcke faktore.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

“Na žalost ipak nije sve tako divno…ako misliš da je zbog toga što je cijelo vrijeme vikao da će bit korekcija on u pravu, to nije tako jer ovu situaciju u kojoj jesmo nije niko ama baš niko pa ni ivek123 mogao predvidjeti ”

mlada curo (barem izgldes taka ako gledemo tvoju sliku ili avatar) ti neznas sto govoris.

ama baš niko pa ni ivek123 mogao predvidjeti

moze se puno toga ako se zna kako

3x[bye]

9 dom var ..men snart…[thumbsup]

blade…ti se jedan od onih sto im skidam kapu…a to nisam cinio puno puta
takvih kao ti bi trebalo vise… men så är det int

Pa kaj ti pišeš i van Tehničke analize ?

Vidi ti malog ti bogca….

Stvarno se ponasate ko razjareni bikovi! Pa previse emocija nas je i dovelo tu gdje jesmo! Poslusajte ljude sto govore, a hocete li prihvatiti njihovo razmisljanje, to je druga stvar. Znalce ste otjerali, pa su na forumu ostali kojekakvi tipovi koji izrazavaju svoje zelje, ali bez ikakvog pokrica!!!!!Zar je to forum kakav zelite??? Imali ste to, pa vam onda nije bio kriv ni Ivek ni Croman jer ih nije bilo, vec vas je onda uhvatilo Kosovo, recesija, braniteljski fond….OK, i ja pretpostavljam da je istina negdje sredini, ali ako ljudi s pokricem nesto govore zasto im onda nebi vjerovao!?!?!?!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

“Na žalost ipak nije sve tako divno…ako misliš da je zbog toga što je cijelo vrijeme vikao da će bit korekcija on u pravu, to nije tako jer ovu situaciju u kojoj jesmo nije niko ama baš niko pa ni ivek123 mogao predvidjeti ” mlada curo (barem izgldes taka ako gledemo tvoju sliku ili avatar) ti neznas sto govoris. ama baš niko pa ni ivek123 mogao predvidjeti moze se puno toga ako se zna kako 3x[bye] 9 dom var ..men snart…[thumbsup] blade…ti se jedan od onih sto im skidam kapu…a to nisam cinio puno puta takvih kao ti bi trebalo vise… men så är det int

[color=Gray; font-family:Verdana;border: dashed;border-color:DarkGray ; border-width: thin; width: 100%]
Pa čak je i Stojić (HAAB) fino predvidio do kuda će Crobex na presici hanfe i Zse-a ;
valjda u ulozi pobočnika Samodolu , objasnio je da imamo prostora za pad do 3000-3200 bodova ..

i gle čuda fino palo do 3200 u ponedeljak , očito su mu ljudi povjerovali i sve prodali na 3400 da spase tih 200 bodova , a rekao je da tek nakon tog pada tj. “formacije klina” idemo gore u oporavak ..
i to se sad događa ..

čovjek je bolji, precizniji od “babe gatare” [proud]

[/color]

neće nama puno trebat da dođemo do 5000 bodova, kad hrvati počnu lupat po asku poletićemo gore samo tako. nema kod nas nita normalno, mi smo krdo koje kad zazeleni preskačemo jedan drugoga , isto tako i kad pada

Cookie Monster

ljudi, što vi imate protiv cromana?
čovjek koji ima iskustvo i znanje, a vama smeta.
ne mogu to vjerovat

New Report

Close