Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek:
molim vas nemojte vise od mene traziti da ista dokazujem pogotovo kraj ovolike kolicine lazova i neznalica

mozda ima lazova i neznalica, ali ima i onih koji govore istinu i daju analize bez fige u dzepu.
zato je dobro da si dokazao da govoris svoju istinu. naglasak na SVOJU…

svako toliko se cast stavlja na kusnju i zato ju se mora braniti. to je uvijek tako…

jel ko primjetio pokušaj brutalnog rušenja CEBE-P-A…očito ne dozvoljavaju da se nalog izvrši, stoji već dosta dugo…strašno, ovo je za zatvor…odmah idem pisati HANFI!

k 562,01
p 562,01 6 komada
stajalo 1,5 h pa nestalo…komentari?!

EJ, HVALISAVCI OLADITE MALO!

eh, nakon večerašnje emisije znat čemo tko je srušio burzu…hehehe
…bit će veselo..a sutra…pa upravilu ovakav radst uz ovakav promet zahtjeva lagano hlađenje…ili se mali nabrijali pa čemo opet u blokade..juriš..

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Prestani vikati to je nekulturno i ako ti se ne sviđa nemoraš čitati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Meni nikad nije prošao ovako konstruktivan post…a imao sam ih hvala bogu[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ali nakon toga ponovno ce testirati 3200 a ako i to probije onda cemo mozda i po prvi puta doci na 2XXX.

@ivek

Najveća pljačka u povijesti Hrvatske države nakon 90-tih se je događala zadnjih 3-4 mjeseca kada su se tebi slični jeftino krcali dionicama firmi koje sve od reda fantastično posluju i rastu, neke godišnje i više od 100 %…

Da se ista pljačka nastavi kao što ti prizivaš prije bi neki ljudi završili u zatvoru i na vijestima nego bi se to dogodilo…..

Osluškuj, sentiment se promjenio, !

Čak se usuđujem prognozirati da se zbog izuzetno jeftinih dionica ( neke su pale i i više od 70 % ), neće biti nikakve stabilizacije jer je jednostavno sve prejeftino i tog su ljudi svjesni, već samo rasta ……

Zadnji info koji imam je da ulaze i neki strani investitori na naše tržište, ništ čudno jer smo postali najjeftinija burza u regiji…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ne znam zašto svi mislite da su dionice sada jeftine? koji je prosjek tržišta, bilo kojeg pokazatelja da sve ćini tako jeftinim?
prije bi rekao da je cijena realna, drugo je to što se vam ćini jeftino jer navikli gledati te dionice kako se trguju po nebulozno visokim cijenama

jeftino će biti ako odemo na 2000

pozdrav

Zadnji info koji imam je da ulaze i neki strani investitori na naše tržište, ništ čudno jer smo postali najjeftinija burza u regiji…..

Tu sam miislio reći da jedan strani fond kupuje ovih dana !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

pa vi niste normalni, pa kaj vam je, napisao je čovijek svoje mišljenje i to je to
da sam ja to isto napisao izignorirali bi me i ne bi se dizala prašina, ovako kad to napiše ivek onda vam to ne paše, jeste vi svjesni kad je taj čovijek izašao van (više se ni ne sjećam dobro koliko je to bilo davno, ali sve što je napravio se može nać na forumu, transparentnost do jaja, koji od vas je to napravio),
do sad je bio u pravu i ako ništa drugo njegov scenario bi se itekako trebao uzeti u obzir

&

@luki007

Duše nemoj tako kritično prema ivekujendvatri,nije on ništa loše rekao.Za sad,iako su njegovi postovi uglavnom mračni ima sigurno največi postotak ostvarenih prognoza od svih ostalih.Druga je stvar što ljudi loše glasnike ubijaju od pamtivjeka.Nemože se reči da ivek ne kuži tržište.Pogrešio je s VIRO-m i to mu se nabija na nos kao da mi ostali pogađamo bez pardona.Malo morgen,ali za razliku od njega prešutimo promašaje nebi li ispali neke face.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

moderatoru ovo bi trebao pustiti…

Kosor tvrdi da će se cijene na staro vratiti za šest do 12 mjeseci, no to će biti prekasno za većinu od 100.000 nedovoljno educiranih malih ulagača koji su u svjesno kreiranoj panici dionice prodavali za samo 30 posto njihove vrijednosti. A najviše su ih kupovali mirovinski fondovi u vlasništvu velikih banaka, koji su cijene i srušili tako što su iz dioničarskih fondova izvukli 1,5 milijardi kuna nakon što im je Hanfa omogućila da ulažu u JDD kotaciju. Banke su pri tome zaradile na nekoliko načina. Kao vlasnici dioničkih fondova naplatile su ulaznu i izlanu naknadu, kao vlasnici mirovinskih fondova vrlo su jeftino kupile dionice, a potom su razočarane ulagače još namamile i na oročenu štednju.

koja banda ha?….
ovo je clanak iz businessa.
ovaj kosor ce ih podaviti sve, ja sutra zovem u HDZ da se ubrzaju…
vise mi je njihovog otezanja pun nos! neka rijese to vec jednom…[angry]
sta ce sad vratiti na stare cijene???
ok, ja nisam nista izgubio, cak sam na dividendi i dobro zaradio ali ovi jadni ljudi?
sto s njima?
e pa stvarno…[angry]

New Report

Close