Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čitam po temama, svi pišu da su kupovali ovih dana a drukali su na dolje i nagovarali vas da prodajete. Sramota!

zašto je danas bilo rasta i po 20-tak % na nekim dionicama ?
vjerujem da uglavnom zbog psihe jer je cijena već bila daleko iznad i sada mora brzo natrag – ali mislim da se varaju jer nitko od nas ako nema prave info ne zna kako će nastaviti te mogu pogoditi slučajno ali i gadno fulati a vrijeme će nam pokazati.

Prestanite više s pesimizmom.Stvarno nemate razloga i isprika za prodaju.POGLEDAJTE YAHOO!
Top Stories
As of 43 minutes ago
Stocks Rally on Earnings

Market Summary

* US
* Europe
* Asia

Dow 12,570.01 +207.54 +1.68%
Chart for Dow
Nasdaq 2,341.33 +55.29 +2.42%
Chart for Nasdaq
S&P 500 1,356.58 +22.15 +1.66%

@zvone

ali su te iste dionice pale i preko 50%

Mislim da je panika od ponedjeljka prerasla u euforiju od srijede…a branitelji koji do sad nisu predali zahtjev za isplatu..niti neće u skoro vrijeme

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Sad malo prekopam postove, i nema ni Ivekovog hvaljenja kako je prodao dionice ni mojeg pitanja da to objasni kada ih nema na transakcijama!

Zona sumraka…..

Nesto ti lose ide kada ih ne nalazis. Kako li samo trgujes da mi je znati. Najbolje mi je da je na forumu jako bitno kaj je Ivek napravio!!!!!!

Vi ste fakat masovno izgubljeni slucajevi i nema pomoci. Dobili ste priliku za bail out ali ste opet postali bahati i oholi. Tko ce vam biti kriv u slijedecem lightning roundu. A on nije daleko. Bitno je da se bavite cinjenicom da li je Ivek stvarno prodao ili ne…. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

DiAbLeRo:

Sad malo prekopam postove, i nema ni Ivekovog hvaljenja kako je prodao dionice ni mojeg pitanja da to objasni kada ih nema na transakcijama!

Zona sumraka…..

Nesto ti lose ide kada ih ne nalazis. Kako li samo trgujes da mi je znati. Najbolje mi je da je na forumu jako bitno kaj je Ivek napravio!!!!!!

Vi ste fakat masovno izgubljeni slucajevi i nema pomoci. Dobili ste priliku za bail out ali ste opet postali bahati i oholi. Tko ce vam biti kriv u slijedecem lightning roundu. A on nije daleko. Bitno je da se bavite cinjenicom da li je Ivek stvarno prodao ili ne…. [lol] [lol] [lol] [lol]

ako stvarno transakcije nema onda sam razočaran.[embarass]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

drhtava_r.:

verdi: ” Sve je to divno i krasno ali je promet mali,mali! Neće ni blizu 100mil. ” Bit ce stotka+[thumbsup]

ZADNJI UPIT: 16.04. u 14:59
Ukupna vrijednost trgovine 101.696.187,37kn

Sapienti sat! [wink][thumbsup]

Ma koja crna stotka, sad sam došao i ne vjerujem svojim očima. Živjeli optimisti!

who dares, wins

DiAbLeRo:

Zona sumraka…..

ma pusti ih ivek – ja Ti skoro sve vjerujem a ipak ćinim po svome koje je malo drugačije ali vrlo slićno.[lol]

Ja fakat ne kuzim zasto bi ista dokazivao autistima ali evo zbog mira u kuci. Dajte si vise vi veliki burzovni magovi i investitori ulozite u monitor. Pa nije to tako skupo za vas mogule. Najbolje od svega mi je sto ste me pljuvali kada sam spominjao 3700 ili 3500 a sada otvarate sampanjce jer smo se dovukli do 3500 sa 3250. [lol] [lol] [lol]

Na zalost nitko od vas ocigledno nema pojma sto je bear market i sto su mu karakteristike. Zadnja dva dana su skolske karakteristike bear marketa sto ce se uskoro i potvrditi. Testirano je 3200 odbilo se na 3500 mozda ode cak i na 3700. Moze trajati i 7-10 dana. Ali nakon toga ponovno ce testirati 3200 a ako i to probije onda cemo mozda i po prvi puta doci na 2XXX. Ne, ovo nema veze sa tehnickom analizom nego psiholoskom i zdravim razumom kojeg ovdje ocigledno manjka. Nema veze. Sada kada ste se lijepo privikli na 3XXX mozemo poceti razmisljati o 2800 – 2900. [wink][wink]

Do tada uzivajte u ovom lijepom rallyu koji je svima donio ponesto. Nekima nadu u bull trend a nekima sitan profit na shortu. [lol] [lol] [lol]

Evo transakcije. I molim vas nemojte vise od mene traziti da ista dokazujem pogotovo kraj ovolike kolicine lazova i neznalica. Tko hoce vjerovati neka vjeruje, tko nece nemora. Never again.

skype - ivek1234

Citajuci vecinu postova; stjecem dojam kako su mnogi ulagaci sa foruma ustvari kratkorocni spekulanti.
Stvarno ne razumijem prvo pretjerano ocajavanje naglim (dodatnim) padom u par dana; a nakon toga pretjerani optimizam nakon 2 dana rasta.
Bolje da se svi skupa pitamo i pokusamo dokuciti kakve ce cijene biti za 3 mjeseca te da zatim gledamo malo unaprijed.
Prinosi se ne racunaju po tome koliko ti nesto danas vrijedi; nego tek kada jednu dionicu prodas i dobijes za to novce mozes racunati koliko si je platio i koliki je vremenski rok prosao.
Treba dignuti glavu od poda i pogledati prema naprijed.
Razloga za ushit i pretjerani optimizam nema; osim mozda jednoga, a to je da cemo jos uvijek moci kupovati nesto jeftinije nego sto doista vrijedi (ce vrijediti da budem precizniji).
U ovakvim vremenima TA zaista ne sluzi mnogo; ali zato treba obilato koristiti FA i to lijepo naplatiti jedan dan; kada bude opet i TA sluzila svrsi.
NHF
Pozdrav
Leon
[thumbsup]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

ivek:
Testirano je 3200 odbilo se na 3500 mozda ode cak i na 3700. Moze trajati i 7-10 dana. Ali nakon toga ponovno ce testirati 3200

tocno. ali nesto si “zaboravio” napisati…

ide na 3700 i jedan moguci scenarij je ponovni pad na 3200,
ali drugi moguci scenarij je probijanje granice od 39xx i onda imamo bull market.

treba pisati potpune analize, kaj ne?[smiley][cool]

kaj ce ovo biti s petrokemijom?
povecavaju cijene? da ili ne?

New Report

Close