ne mogu vjerovati da će se ovo nastaviti a naučeni smo da dan-dva raste i 5-10 pada crobex i baš me zanima kako će slijedećih dana.
Meni ovo sada pak djeluje opet pretjerano, iscenirano pumpanje cijena.
ali pogledaj promete zadnjih dana…ovo je rast uz velike promete…a prije je bilo rast uz male promete…zanci trebako bi biti sve ok…[thumbsup]
nije dobro ovo,toliki rast može biti dobar samo kockarima,a ovo ču iskoristiti i ja da izađem iz nekih dionica, homo ludens se nikad ne pita zašto kada ide gore ,nego samo kada pada , u teškim trenucima najbolje se prodaje lažna nada…[lol]
ton
Zašto bi današnji rast bio pretjeran,crobex se vratio na razinu od prošlog tjedna i to je to
———————————
potpisujem….Crobex nije trebao pasti ispod 4000 ….
ali netko se trebao dobro natrpati jeftinim dionicama…
samo .moje neće dobiti… jer ja nisam u kreditu a ni u marginu
Što je po vama drukeri na dolje dobro? Ne valja skupa nafta, ne valja jeftina. Ne valja mali promet, ne valja veliki…itd.itd. Ne valja spreda, ne valja straga. Ajde dajte nam formulu po kojoj ćemo znati da će Crobex rasti a da nije bull trap. [proud]
Kad je burza padala i kad su svi rasprodavali svoje dionice po bagatelnim cijenama onda kao nije bio bear trap a sad kad je burza porasla sad je bulltrap. Ako se ne sječate dobro burza je u petak pala oko 3% i ponedljeljak 5.7%. Tako da smo još uvijek u minusu u odnosu na ta dva dana i s ovim nerealnim rastom. Očito je da su se veliki igrači poigrali s malim igračima koji su im prepustili dionice po mizernim cijenama. [undecid][undecid]
Ja i ne vidim neki pretjerani razlog zbog kojeg bi mi sutra pali, vidim da je amerika sva zelena. Jedino ako će se naši fondovi opet poigrati s malim igračima. Ja ne čekujem da čemo sutra opet rasti 5% ali 0.5% do 1% bio bi dobar znak.[rolleyes][rolleyes]
nije dobro ovo,toliki rast može biti dobar samo kockarima,a ovo ču iskoristiti i ja da izađem iz nekih dionica, homo ludens se nikad ne pita zašto kada ide gore ,nego samo kada pada , u teškim trenucima najbolje se prodaje lažna nada…[lol]
A pad od 6,XX% od ponedjeljka je dobar? Pa ljudi, ovo su najturbulentnija vremena na našem mladom tržištu koje je takvo kakvo jest, pogoduje dugoročnim i institucionalnim ulagačima a i hrabrijim špekulantima i to je to. Dok se situacija ne stabilizira, a mislim da je ovo početak stabilizacije, bit ćemo tu gdje jesmo. Netko u cashu, netko u dionicama. Po meni, najbolja je kombinacija.
Ne tako davno (prije mjesec dana otprilike ) svi su bili uvjereni da će grobi naglo uzletjeti na stare razine 5xxx. Većina forumaša je kupovala i opekla se. Sada kad je konačno sunce na vidiku…svi kukaju zbog dva dana pozitive i to više nego su kukali nakon 5 dana negative, a ispucali smo sve crne scenarije…mislim da nas od stabilnog rasta može “spasiti” samo otcjepljene Istre ili Republike Pešćenica[lol]
I ovo bi moglo značiti da je kraj u americi s padanjem cijena nekretnina, odnosno da će cijene početi rasti jer večina amerikanaca smatra da je sad pravi trenutak za kupnju kuća.
Svi imaju isti komentar
Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju.
[lol]
krpa:
”
soja: ” DiAbLeRo: ”
Ivek, ovako slatka, zaslužuje odgovor.
Ivek moras na ovo odgovoriti…
u pitanju je cast i kredibilitet…
nadam se da imas dobar odgovor. [pray]
[/quote]
14:24:34 50 kom (kaj nemate para za monitor???)
Samo ne kuzim zasto bi ja nekome morao ista dokazivati??? Ne zelim vam kvariti veselje…. Uzivajte dok traje nisam siguran da ce biti dugog vijeka. [wink]
U dlkv se vracam na oko 750…. Evo neka bude zapisano. Isto kao sto mi je netko tvrdio svojevremeno da Janafa nece biti na 5500 da nema sanse. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]