Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE? Kao i Kralj Lavova?[smiley2]
…ovo liparenje na KABA-i me nervira… ako mislim kupit 405 komada onda ponudim koju kunu više, a ne tri lipe…( pardon, moram provjerit je su li tri lipe točno da me uvaženi kolega mauricije ne ukori)….
[smiley2]
Ne znam tko je ” bauštelac ” dosta sam toga očigledno propustio.
Očito netko tko je natrpan građevinarima ili samo jednim?
Lijep je vidjeti, kako se kuonja gomila na PTKM…[smiley2][smiley2]Ovaj sa 2000 kom je gotovo neki mali, navućen od nas PTKM-aša..[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Lijep je vidjeti, kako se kuonja gomila na PTKM…[smiley2][smiley2]Ovaj sa 2000 kom je gotovo neki mali, navućen od nas PTKM-aša..[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
… v zagorju bi rekli: mam se lepša slika kaže….[smiley2]
Ne znam tko je ” bauštelac ” dosta sam toga očigledno propustio.
Očito netko tko je natrpan građevinarima ili samo jednim?
Ah da vas dugo nije bilo, još od “navlakuše” zvane LVCV ( hi,hi,hi – što imam pamćenje kao slon ), to vam je naš bivši kolega Zimzelen alias Gorki, Monalisa itd.[smiley2] a sada piše za drugi klub pod motom Gastarbajter iliti Bauštelac.
Lijepo je vidjeti kako se skida s aska i na Belju i Djuri. Al će bit borbe sutra na otvaranju…. [smiley2][smiley2]
Ima li tko kakav komentar na promet od skoro 3,5 mil. kn na ADPL?
ima: zar to nije divno i porast cijene od 3,66%
Za Varteks je bilo vidljivo iz aviona da se isplati ulagati na 140. Target je 170.
P.E.: ” Ne znam tko je ” bauštelac ” dosta sam toga očigledno propustio. Očito netko tko je natrpan građevinarima ili samo jednim? ” Ah da vas dugo nije bilo, još od “navlakuše” zvane LVCV ( hi,hi,hi – što imam pamćenje kao slon ), to vam je naš bivši kolega Zimzelen alias Gorki, Monalisa itd.[smiley2] a sada piše za drugi klub pod motom Gastarbajter iliti Bauštelac.
A to je on?
Znaći da je natrpan Lavčevićem , konačno je i on nešto pogodio ajde.
Iako me čudi to, zar nije njegov stil što veći gubitaš to bolja dionica?