Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mateja: ” Nisam baš sigurna da li si uspio[undecid] a u EU se cijedi med i mljeko, vidječeš uskoro kad budemo opet brača[cool] A da ne budem baš izvan crobex več na 3505,40 i svaki trenutak je viši ” Nemoj shvatiti osobno, stvarno, ali ja sam ti veliki euroskeptik i definitivno protiv EU. Ne vidim tu nista dobroga. Sto se Crobexa tice, ne brine me nimalo. Kroz koji dan biti ce jasno zasto. Mozda vec i sutra. Lutrija je sve ovo. A ovo danas nema veze s mozgom. Biti ce opet placa i jadikovki a svi ce biti krivi. Jedna od glavnih karakteristika bear marketa su upravo ovakvi rally koji postaju vrlo brzo bull trapovi. Outlook nije dobar. Ali ljudi ne slusaju. To koliko sam uspio ili ne moze se vidjeti u proteklim postovima. Kada sam ulazio po koliko i kada sam izisao. I love bear market. Na ovim rally-ima se da fino zaraditi a mirno spavas. [thumbsup]

Ivek, nada umire posljenja.
Daj sruši koju dionicu na par dana da ja i ti skupa zaradimo!

@sava
Ivek, nada umire posljenja.
Daj sruši koju dionicu na par dana da ja i ti skupa zaradimo!

dobra…!…[lol]
pa mozete jos uvijek zaraditi.
crobex ide na 3700.

ledo i igh su jos u velikom minusu…

Cijela poanta je u tome da su se fondovi prethodnog tjedna riješavali likvidnih dionica i prikupljali keš jer su mislili da će branitelji prodavati za džabe,kako se to ipak nije dogodilo dio novca je morao natrag na tržište kapitala. O ovom scenariju sam govorio prošli tjedan.Mislim da nas i sutra čeka dobar dan i strateško lupanje po asku. Očekujem da će crobex sutra narasti barem 2%

Sad malo prekopam postove, i nema ni Ivekovog hvaljenja kako je prodao dionice ni mojeg pitanja da to objasni kada ih nema na transakcijama!

Zona sumraka…..

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Iznenadili bi se koliko keša stoji na čekanju, .. možda bi sutra polako moglo stizati … ali nažalost ima i puno onij koji čekaju van

Cookie Monster

Molim komentar na “ogroman promet”… cca 40-ak mil kn se samo prelilo iz ht-a u druge dionice, dakle nije baš puno novog keša ušlo, barem po mojoj procjeni. Sutra bi mogla biti slična priča, opet prekrcavanje iz ht-a u druge dionice, ali taj promet bi trebo biti preko 100 mil kn bez ht prometa onda bi više značio?

ton: ” Cijela poanta je u tome da su se fondovi prethodnog tjedna riješavali likvidnih dionica i prikupljali keš jer su mislili da će branitelji prodavati za džabe,kako se to ipak nije dogodilo dio novca je morao natrag na tržište kapitala. O ovom scenariju sam govorio prošli tjedan.Mislim da nas i sutra čeka dobar dan i strateško lupanje po asku. Očekujem da će crobex sutra narasti barem 2% ” Mislim da će HT sutra dosta pasti, vjerovatno oko 10%, ali postoji mogućnost da za sobom povuče i ostale dionice…

nemora bit da će ht povući crobex ako krene padat, ta lova će uglavnom biti pretočena u nešto drugo … likvidno pretpostavljam … znači ADRS, ATPL, ERNT, itd

Cookie Monster

Meni ovo sada pak djeluje opet pretjerano, iscenirano pumpanje cijena.

…. nemora bit da će ht povući crobex ako krene padat, ta lova će uglavnom biti pretočena u nešto drugo … likvidno pretpostavljam …

Dosta ljudi je već isprepadano i neće baš ponovo ulazit u dionice lako, a ostalo će se vjerojatno preliti u likvidne…tako da ako i padne crobex to bi moglo biti nešto manje…

opala!

Meni ovo sada pak djeluje opet pretjerano, iscenirano pumpanje cijena.

Zašto bi današnji rast bio pretjeran,crobex se vratio na razinu od prošlog tjedna i to je to

Iznenadili bi se koliko keša stoji na čekanju, .. možda bi sutra polako moglo stizati … ali nažalost ima i puno onij koji čekaju van

[color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:12px; background:aliceblue; border: solid; border-width: thin; width: 100%]

Da , zadnjih mjeseci je dosta keša izašlo , vza očekivati je da će se dio i vratiti ..

[/color]

Molim komentar na “ogroman promet”… cca 40-ak mil kn se samo prelilo iz ht-a u druge dionice, dakle nije baš puno novog keša ušlo, barem po mojoj procjeni. Sutra bi mogla biti slična priča, opet prekrcavanje iz ht-a u druge dionice, ali taj promet bi trebo biti preko 100 mil kn bez ht prometa onda bi više značio?

ogroman promet, … ne brini kako budemo rasli tako će se i promet povećavat, .. sada samo trebamo još pričekati da oni na prodaji malo razmisle i pomaknu naloge na višlje razine, zatim pohlepni da pretoče se u brže rastuće dionice i mirovinci ugrabe dovoljne količine…. zatim kreću fondovi i ekipa koja je u kešu .., uskoro i koji strani investitor itd .. naravno ima puno i onih koji će izaći i niakd više se vratit 🙂

Cookie Monster

New Report

Close