IGH ne posustaje…
I ostali građevinari, Viadukt +34% [shocked]. Pogledajte samo razliku mnogih dionica od najnižih vrijednosti u ponedjeljak i sada, na mnogima razlika od +20-30%.
Moja sućut kolegi JanLana i ostalima koji su zbog margin call-a morali sve rasprodati u ponedjeljak [sad]
Octio je neki fond u velikim problemima pa mu je ovo jedinstvena prilika da dode do love bez da srusi cijenu dionica… nekak mi je onaj ZB Aktiv sumljiv…
Octio je neki fond u velikim problemima pa mu je ovo jedinstvena prilika da dode do love bez da srusi cijenu dionica… nekak mi je onaj ZB Aktiv sumljiv…
zanimljivo.
[shocked]
Ovaj Ht mi ide na živce……. Posisat će svu lovu…….[angry]
Meni se čini da je HT danas angažirao friški cash. Da nije tako, pretpostavljam da bi HT išao gore, a puno dionica dolje. Sutra i ja očekujem lagani pad, ali ništa strašno od pola do maksimalno jedan posto.
[smiley]
A meni ivek…
[shocked]
Ja sam se jučer šokirao kad sam vidio da se imovina Aktiva smanjila za 1,6 MILIJARDI kuna od početka godine!
Miro25: ” Octio je neki fond u velikim problemima pa mu je ovo jedinstvena prilika da dode do love bez da srusi cijenu dionica… nekak mi je onaj ZB Aktiv sumljiv…
” A meni ivek… [shocked]
[embarass] tuzno…
ali treba mu dati sansu, mozda nije na forumu…[thumbsup]
sutra pocinje ukrcaj ziherasa[thumbsup]
krpa: ” soja: ” DiAbLeRo: ” macketina prodaje zadnjih 50 kom na 874, ajmo UP, UP…. [lol] Ako nitko nece lupam po bidu…. [proud] ” ivek123: ” Otislo po 870. Macketina full back in cash!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Meni dosta, hvala kupcu i sretno. Vidimo se uskoro ispod 750. [cool] ” Transakcije CIJENA KOLIČINA VRIJEME 873,98 12 14:09:35 857,00 2 14:06:02 857,00 23 14:05:39 855,00 30 14:04:32 854,00 6 14:04:32 853,99 6 14:04:32 855,00 6 13:45:34 855,00 2 13:45:23 855,00 6 13:35:07 850,00 2 13:22:10 Molim te pokaži mi tu transakciju 50 komada po 870. Ako ne uspiješ, gubiš vjerodostojnost za sve do sada što si napisao. ” Ivek123 ako ti je promaknulo molim odgovor na ovo pitanje… ” Ivek, ovako slatka, zaslužuje odgovor.
[/quote]
ja mislim da vi gledate krivu dionicu..ne znam
Al se praši po zelenilu u evropi i jameriki…
Je li prodavao DLKV ili VIRO???
Moguće.
Dakle, trebaju nam dlkv transakcije…