Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gatara je “on the other side”

gay? [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

opet će neki na ovome forumu vikati POKRALI SU NAS POKRALI SU NAS

ajde ne pricaj gluposti.. tko ti je kriv sto si prodao, to je samo tvoja odluka. Uostalom, trebali bi mjesec dana rasti da dodemo na REALNE I OPRAVDANE cijene dionica vecine likvidnih poduzeca. naravno da smo podcijenjeni i to debelo!

Sve se kupuje, jedino TISK se prodaje???

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

budd: ” Gatara je “on the other side” ” gay? [lol]

od kud znaš što je budd?[shocked]

kako je ovo moguce …jedan dan -5% sa cc 100 mil prometa …pa netko podijeli packe po prstima i sutradan sa tih istih cc 100 mil gore 5 % ….tko tu kog j…..[sealed]

da vidimo dal u finishu ima hrabrih za pokupit nesto jacu prodaju na ingri il cemo sutra dolje

macketina prodaje zadnjih 50 kom na 874, ajmo UP, UP…. [lol] Ako nitko nece lupam po bidu…. [proud]
ivek123: ” Otislo po 870. Macketina full back in cash!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Meni dosta, hvala kupcu i sretno. Vidimo se uskoro ispod 750. [cool] ” Transakcije CIJENA KOLIČINA VRIJEME 873,98 12 14:09:35 857,00 2 14:06:02 857,00 23 14:05:39 855,00 30 14:04:32 854,00 6 14:04:32 853,99 6 14:04:32 855,00 6 13:45:34 855,00 2 13:45:23 855,00 6 13:35:07 850,00 2 13:22:10 Molim te pokaži mi tu transakciju 50 komada po 870. Ako ne uspiješ, gubiš vjerodostojnost za sve do sada što si napisao.
[/quote]

Ivek123 ako ti je promaknulo molim odgovor na ovo pitanje…

vipy: ” budd: ” Gatara je “on the other side” ” gay? [lol] ” od kud znaš što je budd?[shocked]

hebemti da [sealed]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

xmenergy:

vipy: ” budd: ” Gatara je “on the other side” ” gay? [lol] ” od kud znaš što je budd?[shocked]

hebemti da [sealed]

Nebojte se dečki, nisam te prirode.

Hell is Empty and all the Devils are Here

budd: ” Gatara je “on the other side” ” gay? [lol]

[color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:12px ]

sudeći po podočnjacima , usporenom govoru lišenom bilo kakvih facijalnih pokreta , naušnicom u uhu ..

jednom sam ga vidio i sa masnicom na licu (ipod oka) u jednom intervjuu mislim ili KapitalPlus ili Poslovni klub .. možda je i on pao niz stepenice .

ali tipujem na “drozu” ..

[/color]

Koja je nova vijest da je EU tako naglo porastao?

Jaki rast crobexa, dva dana uzastopno.

[cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

drhtava_r.: ” verdi: ” Sve je to divno i krasno ali je promet mali,mali! Neće ni blizu 100mil. ” Bit ce stotka+[thumbsup] ” ZADNJI UPIT: 16.04. u 14:59 Ukupna vrijednost trgovine 101.696.187,37kn Sapienti sat! [wink][thumbsup]

Tako je Warrene[wink]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

New Report

Close