Nisam baš sigurna da li si uspio[undecid] a u EU se cijedi med i mljeko, vidječeš uskoro kad budemo opet brača[cool]
A da ne budem baš izvan crobex več na 3505,40 i svaki trenutak je viši
Nemoj shvatiti osobno, stvarno, ali ja sam ti veliki euroskeptik i definitivno protiv EU. Ne vidim tu nista dobroga. Sto se Crobexa tice, ne brine me nimalo. Kroz koji dan biti ce jasno zasto. Mozda vec i sutra. Lutrija je sve ovo. A ovo danas nema veze s mozgom. Biti ce opet placa i jadikovki a svi ce biti krivi.
Jedna od glavnih karakteristika bear marketa su upravo ovakvi rally koji postaju vrlo brzo bull trapovi. Outlook nije dobar. Ali ljudi ne slusaju.
To koliko sam uspio ili ne moze se vidjeti u proteklim postovima. Kada sam ulazio po koliko i kada sam izisao. I love bear market. Na ovim rally-ima se da fino zaraditi a mirno spavas. [thumbsup]
ivek123:
”
plavi:
”
Da, ali dobar druk, pogledaj sada stanje.[cool]
”
Vrijeme je za R&B ali to i sam znas…. Ovo je ludilo again. Sutra ce biti hebanje svega po spisku drzavi, hanfi, samodolu svi ce biti krivi. [lol] [lol] [lol] [lol]
”
Stari moj, pitam se da li ti uopće trguješ na ovoj našoj burzi?
Sutra će biti prizvuk današnjeg Otvorenog, na kojem će svi reći da su ove razine Crobex-a i dionica općenito smiješne.[thumbsup]
BTW, prošlo već mjesec dana od kako si mi najavio na temi komentari trgovanja negativan članak o INGR u Nacionalu.Hočeš li molim te pojasniti što je sa time?
DAnke.[wink]
Ivekjendvatri, valjda ti je promaklo pa te ponovno pitam ( ovo što sam boldao ).[thumbsup]
Lagano se vraćamo nazad.
Pa i nije baš, bear market te može i dobro sjebati, ne treba biti pametniji od tržišta.
wiking: ” o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]
” Ja mislim da se neće dopustiti neki veći pad, možda rano ujutro , a poslije povratak na gore. Preosjetljiva je trenutno politička situacija oko cijele burze.
tocno.
nisu pustili da padne ispod 3200, pametno.
tj, mislim, da su pustili bilo bi preglupo! grande glupo.
[smiley]
slijedeci korak bi trebao biti stabilizacija HTa.
to isto moraju napraviti. valjda kuze da moraju. [smiley]
“PA” kaze – smiri ljude… drugim rijecima, ne muljaj i ne spekuliraj sa HTom…
sad ce i zvzd u blokadu
neću Vas zvati kolega jer mi to niste ( nisam dostojan da me zoveš kolegom nego reci riječi i otvoriće se oči moje) da ste mi kolega i ja bi to vidio ali ali nije mi jasno u 14 24 ste vidjeli ono sto ja nisam a gledao sam i gledao i nisam vidio a u 14 31 odrađene transakcije i blokada
pitanje : gdje treba gledati i gdje ima za kupiti kugla u koju se gleda i drugo pitanje jel možda abacus kasni pa ja ne vidjeh propast svoju šala mala pozdrav maminepare
Lagano se vraćamo nazad.
Gdje ti to gledaš?[lol]
o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]
ako moras, prodaj ovaj kaj si kupio.
pakete drzi. steta je to uvaljati za sitnis…
krpa: ” asdfgh123: ” Koliko ljudi danas prodaje Ht na ovoj razini. Što misle kupovati na 280. Nema šanse. ” Ne misle kupovati na 280. Mislili su danas prodavati na 340-350, ali nije išlo. Sutra će ubaciti u ove koje im sada bježe… ” misliš mislili su danas prodavati na 340 350 i sutra kupovati ove koje im sada bježe.. ali ako nisu danas prodali to znači da nemaju keša da bi sutra kupili ove koje su pobjegle..
Prodavali su danas po 315…
mateja: ” Nisam baš sigurna da li si uspio[undecid] a u EU se cijedi med i mljeko, vidječeš uskoro kad budemo opet brača[cool] A da ne budem baš izvan crobex več na 3505,40 i svaki trenutak je viši ” Nemoj shvatiti osobno, stvarno, ali ja sam ti veliki euroskeptik i definitivno protiv EU. Ne vidim tu nista dobroga. Sto se Crobexa tice, ne brine me nimalo. Kroz koji dan biti ce jasno zasto. Mozda vec i sutra. Lutrija je sve ovo. A ovo danas nema veze s mozgom. Biti ce opet placa i jadikovki a svi ce biti krivi. Jedna od glavnih karakteristika bear marketa su upravo ovakvi rally koji postaju vrlo brzo bull trapovi. Outlook nije dobar. Ali ljudi ne slusaju. To koliko sam uspio ili ne moze se vidjeti u proteklim postovima. Kada sam ulazio po koliko i kada sam izisao. I love bear market. Na ovim rally-ima se da fino zaraditi a mirno spavas. [thumbsup]
Ovo je bilo malo ironije ništa drugo…a kako si ti uspio zaista samo ti znaš[thumbsup]
Ponestaje dionica za trgovanje. Puuuno blokada.