Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek123: ” Pusti ljude neka uzivaju. [cool] ”

Mi uživamo a ti[lol]

[thumbsup]

+6,32%[cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

dosta više tih skokova gore dole, pozlit će mi… ko na rollercoster-u …

da bar hoćemo uloviti neki trend 2 tjedna barem zaredom po pola posto za gore dnevni prosjek, ja bih bio sretan čovjek …

"I am a man of great patience..."

Koliko ljudi danas prodaje Ht na ovoj razini. Što misle kupovati na 280. Nema šanse.

ivek123:

Pusti ljude neka uzivaju. [cool]

Mi uživamo a ti[lol]

Ja uzeo sto sam mislio uzeti. Ispalo bolje od ocekivanog. Kako u EU? [lol] [lol] [bye][bye]

skype - ivek1234

Ovo nije još nikakav rast. Ovo je samo prestanak pada. Trebamo još još 2 tjedna zaredom ovako![thumbsup]

kad bi tako bilo, ovim ritmom bi došli na 5000

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

TunaSalad:

dakle, ljudi – sjetite se hipotekarne krize, inflacije, BFa, Kosova, Jurčića, poreza, luđaka koji voze po cestama, pedofila koji vrebaju … i oprez. bude 2500 kad tad. [smiley]

Pusti ljude neka uzivaju. [cool]

zezam se ja na račun nas malih dioničara. ne vjerujem u 2500.
imam ja i dionica i keša, mada bih sad volio još više dionica.
vidim da nema baš neke prevelike euforije na forumu pa zaključujem da su ljudi većinom pobjegli u keš i sad zbunjeno gledaju ovo. kao što smo zbunjeno gledali kad je padalo. i sad si većina misli dal da uleti. ak uleti a sutra/prekosutra opet zvizne dolje, ne valja. ak ne uleti a sutra/prekosutra nastavi rast opet nevalja.
zajebata ta burza. [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Koliko ljudi danas prodaje Ht na ovoj razini. Što misle kupovati na 280. Nema šanse.

Ne misle kupovati na 280. Mislili su danas prodavati na 340-350, ali nije išlo.
Sutra će ubaciti u ove koje im sada bježe…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Ovo nije još nikakav rast. Ovo je samo prestanak pada. Trebamo još još 2 tjedna zaredom ovako![thumbsup]

kad bi tako bilo, ovim ritmom bi došli na 5000

Ujutro je netko napisao da ćemo rasti na malim prometima koliki je trnutni promet??[thumbsup]

cca 95 mil. kn

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

mateja: ” ivek123: ” Pusti ljude neka uzivaju. [cool] ” Mi uživamo a ti[lol] ” Ja uzeo sto sam mislio uzeti. Ispalo bolje od ocekivanog. Kako u EU? [lol] [lol] [bye][bye]

Nisam baš sigurna da li si uspio[undecid] a u EU se cijedi med i mljeko, vidječeš uskoro kad budemo opet brača[cool]
A da ne budem baš izvan crobex več na 3505,40 i svaki trenutak je viši

[emo_cool]

Nekako mi ovo podsjeća na one dane prije IPO-a u 9.mj kad je sve poletilo gore 3 dana prije uplate za ht
[pray]

Sve moje miljenice osim Ine bile ili jesu u blokadi, ali doci ce i njeno vrijeme[proud] I to ne da su gricnule blokadu, nego 12%-18% up..
Krenulo je i sutra se nastavlja jos zesce, a petak stabilizacija sa pozitivnim predznakom[thumbsup][thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

asdfgh123: ” Koliko ljudi danas prodaje Ht na ovoj razini. Što misle kupovati na 280. Nema šanse. ” Ne misle kupovati na 280. Mislili su danas prodavati na 340-350, ali nije išlo. Sutra će ubaciti u ove koje im sada bježe…

misliš mislili su danas prodavati na 340 350 i sutra kupovati ove koje im sada bježe..
ali ako nisu danas prodali to znači da nemaju keša da bi sutra kupili ove koje su pobjegle..

New Report

Close