dosta više tih skokova gore dole, pozlit će mi… ko na rollercoster-u …
da bar hoćemo uloviti neki trend 2 tjedna barem zaredom po pola posto za gore dnevni prosjek, ja bih bio sretan čovjek …
ivek123:
”
Pusti ljude neka uzivaju. [cool]
”
Mi uživamo a ti[lol]
Ja uzeo sto sam mislio uzeti. Ispalo bolje od ocekivanog. Kako u EU? [lol] [lol] [bye][bye]
Ovo nije još nikakav rast. Ovo je samo prestanak pada. Trebamo još još 2 tjedna zaredom ovako![thumbsup]
kad bi tako bilo, ovim ritmom bi došli na 5000
TunaSalad:
”
dakle, ljudi – sjetite se hipotekarne krize, inflacije, BFa, Kosova, Jurčića, poreza, luđaka koji voze po cestama, pedofila koji vrebaju … i oprez. bude 2500 kad tad. [smiley]
”
Pusti ljude neka uzivaju. [cool]
zezam se ja na račun nas malih dioničara. ne vjerujem u 2500.
imam ja i dionica i keša, mada bih sad volio još više dionica.
vidim da nema baš neke prevelike euforije na forumu pa zaključujem da su ljudi većinom pobjegli u keš i sad zbunjeno gledaju ovo. kao što smo zbunjeno gledali kad je padalo. i sad si većina misli dal da uleti. ak uleti a sutra/prekosutra opet zvizne dolje, ne valja. ak ne uleti a sutra/prekosutra nastavi rast opet nevalja.
zajebata ta burza. [smiley]
Koliko ljudi danas prodaje Ht na ovoj razini. Što misle kupovati na 280. Nema šanse.
Ne misle kupovati na 280. Mislili su danas prodavati na 340-350, ali nije išlo.
Sutra će ubaciti u ove koje im sada bježe…
Ovo nije još nikakav rast. Ovo je samo prestanak pada. Trebamo još još 2 tjedna zaredom ovako![thumbsup]
kad bi tako bilo, ovim ritmom bi došli na 5000
Ujutro je netko napisao da ćemo rasti na malim prometima koliki je trnutni promet??[thumbsup]
cca 95 mil. kn
mateja: ” ivek123: ” Pusti ljude neka uzivaju. [cool] ” Mi uživamo a ti[lol] ” Ja uzeo sto sam mislio uzeti. Ispalo bolje od ocekivanog. Kako u EU? [lol] [lol] [bye][bye]
Nisam baš sigurna da li si uspio[undecid] a u EU se cijedi med i mljeko, vidječeš uskoro kad budemo opet brača[cool]
A da ne budem baš izvan crobex več na 3505,40 i svaki trenutak je viši
Nekako mi ovo podsjeća na one dane prije IPO-a u 9.mj kad je sve poletilo gore 3 dana prije uplate za ht
[pray]
Sve moje miljenice osim Ine bile ili jesu u blokadi, ali doci ce i njeno vrijeme[proud] I to ne da su gricnule blokadu, nego 12%-18% up..
Krenulo je i sutra se nastavlja jos zesce, a petak stabilizacija sa pozitivnim predznakom[thumbsup][thumbsup]
asdfgh123: ” Koliko ljudi danas prodaje Ht na ovoj razini. Što misle kupovati na 280. Nema šanse. ” Ne misle kupovati na 280. Mislili su danas prodavati na 340-350, ali nije išlo. Sutra će ubaciti u ove koje im sada bježe…
misliš mislili su danas prodavati na 340 350 i sutra kupovati ove koje im sada bježe..
ali ako nisu danas prodali to znači da nemaju keša da bi sutra kupili ove koje su pobjegle..