Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, ali dobar druk, pogledaj sada stanje.[cool]

Vrijeme je za R&B ali to i sam znas…. Ovo je ludilo again. Sutra ce biti hebanje svega po spisku drzavi, hanfi, samodolu svi ce biti krivi. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Ovo nije još nikakav rast. Ovo je samo prestanak pada. Trebamo još još 2 tjedna zaredom ovako![thumbsup]

I eto ga na 3500.
Drago mi je da raste ali u tjednima poput ovoga imam osjecaj da smo glavni likovi iz nekog vica i da se netko dobro smije.[undecid]

plavi:

Da, ali dobar druk, pogledaj sada stanje.[cool]

Vrijeme je za R&B ali to i sam znas…. Ovo je ludilo again. Sutra ce biti hebanje svega po spisku drzavi, hanfi, samodolu svi ce biti krivi. [lol] [lol] [lol] [lol]

Stari moj, pitam se da li ti uopće trguješ na ovoj našoj burzi?
Sutra će biti prizvuk današnjeg Otvorenog, na kojem će svi reći da su ove razine Crobex-a i dionica općenito smiješne.[thumbsup]

BTW, prošlo već mjesec dana od kako si mi najavio na temi komentari trgovanja negativan članak o INGR u Nacionalu.Hočeš li molim te pojasniti što je sa time?
DAnke.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ujutro je netko napisao da ćemo rasti na malim prometima koliki je trnutni promet??[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

dakle, ljudi – sjetite se hipotekarne krize, inflacije, BFa, Kosova, Jurčića, poreza, luđaka koji voze po cestama, pedofila koji vrebaju … i oprez. bude 2500 kad tad. [smiley]

Pusti ljude neka uzivaju. [cool]

skype - ivek1234

Pusti ljude neka uzivaju. [cool]

Mi uživamo a ti[lol]

[emo_cool]

Ujutro je netko napisao da ćemo rasti na malim prometima koliki je trnutni promet??[thumbsup]

ogroman 92 milijuna kuna redovan

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

macketina prodaje zadnjih 50 kom na 874, ajmo UP, UP…. [lol] Ako nitko nece lupam po bidu…. [proud]

Otislo po 870. Macketina full back in cash!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Meni dosta, hvala kupcu i sretno. Vidimo se uskoro ispod 750. [cool]

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
873,98 12 14:09:35
857,00 2 14:06:02
857,00 23 14:05:39
855,00 30 14:04:32
854,00 6 14:04:32
853,99 6 14:04:32
855,00 6 13:45:34
855,00 2 13:45:23
855,00 6 13:35:07
850,00 2 13:22:10

Molim te pokaži mi tu transakciju 50 komada po 870. Ako ne uspiješ, gubiš vjerodostojnost za sve do sada što si napisao.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

plavi:

ogroman 92 milijuna kuna redovan

Hvala lijepo.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Otislo po 870. Macketina full back in cash!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup] Meni dosta, hvala kupcu i sretno. Vidimo se uskoro ispod 750. [cool]

Neke cijene vise nikada na ovim razinama mirovinci jucer zaustavili pad sretno ti bilo u kesu…

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

Odbijanac [cry] bilo je činiu mi se 3 lipe preko 3500
a sad 3500,93 [thumbsup]
kakva promjena dok sam pisao — sa 3498 na 3500[thumbsup]

New Report

Close