Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… he, he, he.. da ne povjeruješ… netko s 1, ali pazi …s 1 jedinom dionicom ruši cijenu na 180..[smiley1]
Zateći će ga već moja Vodoo magija ma gdje bio….[smiley1][smiley2]

Scio me nihil scire

… he, he, he.. da ne povjeruješ… netko s 1, ali pazi …s 1 jedinom dionicom ruši cijenu na 180..[smiley1] Zateći će ga već moja Vodoo magija ma gdje bio….[smiley1][smiley2]

Nije momak s jednom, već s dvadeset s time da je 19 poklopilo 180,01 kunu i jedna 180,00 kuna.

… a dobro, dobro mauricije.. nemojte biti sitničavi..[smiley2]

Scio me nihil scire

… a dobro, dobro mauricije.. nemojte biti sitničavi..[smiley2]

neka, treba reći kako je

Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE? Kao i Kralj Lavova?[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE?

oduvijek sm bio, nešto kao baricevic

Netko si dobro troši na FInvestu samo što mu nedostaje supporta na kupnji , 5. nalog na 606 i to 20 komada??

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Makli smo se namjerno da Bauštelac ne može izići, hi,hi,hi[smiley1] Nek proda Janaf pa s tim novcima brani svoje navlakuše.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

vrijeme je ručka pa malčice zatišje, kroz 20 minuta ponovno počinje

KuciloOro:

Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE?

oduvijek sm bio, nešto kao baricevic

Znao sam ja da si ti na strani istine ( samo što ti ponekad uvale lažnjak od informacije kao i meni – tu nema pomoći ).[smiley2]

Molim FNVC,UNPP,TEP.

Hvala!

Bljedoliki nema ovdje kupnje/prodaje, ovdje su komentari trgovanja, ali kad si već tu eno ti na K/P FNVC šaljem

početnik:

Molim FNVC,UNPP,TEP.

Hvala!

Bljedoliki nema ovdje kupnje/prodaje, ovdje su komentari trgovanja, ali kad si već tu eno ti na K/P FNVC šaljem

Oprosti greška u koracima!

New Report

Close