… he, he, he.. da ne povjeruješ… netko s 1, ali pazi …s 1 jedinom dionicom ruši cijenu na 180..[smiley1]
Zateći će ga već moja Vodoo magija ma gdje bio….[smiley1][smiley2]
… he, he, he.. da ne povjeruješ… netko s 1, ali pazi …s 1 jedinom dionicom ruši cijenu na 180..[smiley1] Zateći će ga već moja Vodoo magija ma gdje bio….[smiley1][smiley2]
Nije momak s jednom, već s dvadeset s time da je 19 poklopilo 180,01 kunu i jedna 180,00 kuna.
… a dobro, dobro mauricije.. nemojte biti sitničavi..[smiley2]
neka, treba reći kako je
Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE? Kao i Kralj Lavova?[smiley2]
Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE?
oduvijek sm bio, nešto kao baricevic
Netko si dobro troši na FInvestu samo što mu nedostaje supporta na kupnji , 5. nalog na 606 i to 20 komada??
Makli smo se namjerno da Bauštelac ne može izići, hi,hi,hi[smiley1] Nek proda Janaf pa s tim novcima brani svoje navlakuše.[smiley2]
KuciloOro:
”
Što je to Mauricije, bljedoliki brate, zar si i ti prešao NA STRANU ISTINE?
”
oduvijek sm bio, nešto kao baricevic
Znao sam ja da si ti na strani istine ( samo što ti ponekad uvale lažnjak od informacije kao i meni – tu nema pomoći ).[smiley2]
Molim FNVC,UNPP,TEP.
Hvala!
Bljedoliki nema ovdje kupnje/prodaje, ovdje su komentari trgovanja, ali kad si već tu eno ti na K/P FNVC šaljem
početnik:
”
Molim FNVC,UNPP,TEP.
Hvala!
”
Bljedoliki nema ovdje kupnje/prodaje, ovdje su komentari trgovanja, ali kad si već tu eno ti na K/P FNVC šaljem
Oprosti greška u koracima!