Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ja cu ti otkupit po 286 sutra……….
A kako si 5 IPO-a kupio? Izađi imenom i prezimenom pa ti možemo pomoći………..
Da se mene pitalo, koliko grla, toliko IPO paketa, a ne na šukundeda u kolicima koji niti vidi niti čuje, pa punomoć……..Onda je mogao i kupit, ako je mogao i punomoć potpisati….

Još jedan out kaj je gaće založio da kupi dijonice……….
Ne se igrati sa kreditom, zapamti to………
Iako, ima i onih kaj na kredu kupe auto pa ga omotaju oko stupa za 3 mjeseca……….

Tako da je ovo na burzi čisto ok gubitak za njih :-))

wiking:

o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]

Ivane ne buncaj jer nemas pojma skim razgovaras.Kakav kredit,cista lova od investiranja i ak te zanima to je samo 50%

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

sad ce i zvzd u blokadu

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

A jutros sam poželio 3500
3496,11 [thumbsup]

dakle, ljudi – sjetite se hipotekarne krize, inflacije, BFa, Kosova, Jurčića, poreza, luđaka koji voze po cestama, pedofila koji vrebaju … i oprez. bude 2500 kad tad. [smiley]

Tako je. A još je tu i Ted Turner koji smišlja nove viruse da nas potamani svih 5.8 milijardi.

Što će nam uopće dionice. Graditi podzemne vrtove doma i uzgajati kamilicu

Hell is Empty and all the Devils are Here

Prenaglo i prebrzo raste – pribojavam se sutrasnjeg dana…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

mislim da ce taj sutra vec doci danas u zadnjih sat vremena…
prodaja pojacava

A padalo je presporo?

Hell is Empty and all the Devils are Here

dva moguća nivoa limita trenutačnog rasta:
ca 3560 i ca 3700.

kolega sve ste blize prognozi! [thumbsup]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

tomato1, 16.04.2008. u 14:30

pa tako je i padalo[proud][tongue]

plavi:

Mislim da je vrijeme da netko okine to malo što ima na asku. Prevelika je gužva na bidu. Ingr naravno.

koji druker… [lol] [lol] [lol]
sutra ce opet suza biti…

Da, ali dobar druk, pogledaj sada stanje.[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Panamax se približava razinama s kraja 2007 [thumbsup]

Tisak su počeli kupovati sad preko milju.
Ubrzo blokada?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close