Evo ja cu ti otkupit po 286 sutra……….
A kako si 5 IPO-a kupio? Izađi imenom i prezimenom pa ti možemo pomoći………..
Da se mene pitalo, koliko grla, toliko IPO paketa, a ne na šukundeda u kolicima koji niti vidi niti čuje, pa punomoć……..Onda je mogao i kupit, ako je mogao i punomoć potpisati….
Još jedan out kaj je gaće založio da kupi dijonice……….
Ne se igrati sa kreditom, zapamti to………
Iako, ima i onih kaj na kredu kupe auto pa ga omotaju oko stupa za 3 mjeseca……….
Tako da je ovo na burzi čisto ok gubitak za njih :-))
wiking:
”
o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]
”
Ivane ne buncaj jer nemas pojma skim razgovaras.Kakav kredit,cista lova od investiranja i ak te zanima to je samo 50%
dakle, ljudi – sjetite se hipotekarne krize, inflacije, BFa, Kosova, Jurčića, poreza, luđaka koji voze po cestama, pedofila koji vrebaju … i oprez. bude 2500 kad tad. [smiley]
Tako je. A još je tu i Ted Turner koji smišlja nove viruse da nas potamani svih 5.8 milijardi.
Što će nam uopće dionice. Graditi podzemne vrtove doma i uzgajati kamilicu
Prenaglo i prebrzo raste – pribojavam se sutrasnjeg dana…
Prenaglo i prebrzo raste – pribojavam se sutrasnjeg dana…
A padalo je presporo?
dva moguća nivoa limita trenutačnog rasta:
ca 3560 i ca 3700.
kolega sve ste blize prognozi! [thumbsup]
pa tako je i padalo[proud][tongue]
plavi:
”
Mislim da je vrijeme da netko okine to malo što ima na asku. Prevelika je gužva na bidu. Ingr naravno.
”
koji druker… [lol] [lol] [lol]
sutra ce opet suza biti…
Da, ali dobar druk, pogledaj sada stanje.[cool]