eto, moja prognoza, a vidjet cemo jesam li u pravu……..dolje do 3150…..malo kilavljenje………..i onda postepeno gore………….al prilično polako………
U petak je crobex zatvorio na 3461, a sada je 3475. Smirite dozivljaje i oprezno, da ne bi opet rekli da vas je netko zaje…
Da da, smirite doživljaj i kupujte za par dana dok se sve smiri ali na 100 % skuplje. Ali i to će biti jeftino, pošto nam je potrebno 200% da se vratimo na stare razine.
U petak je crobex zatvorio na 3461, a sada je 3475. Smirite dozivljaje i oprezno, da ne bi opet rekli da vas je netko zaje…
da, prevelik je ovo skok, ali bio je i prevelik pad u pon.
[color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:12px ]
Istina daleko je to od ikakvog smirivanja .. ali bolje da je danas plus 3% nego minus ..
[/color]
Kae svi ste prodali i sad bi crobex-a na 2500?
Može, i ja bi isto, makar nisam prodao. Prilika da se obogatim kao nikada. Da sve izgubim što sam do sada uložio, kad bi crobex pao na 2500, zaradio bih 3 puta više 3 puta brže.
teško je pogodit vrh da se izađe, obično većina završi u dionicama. a na dnu vjerojatno slično: većina završi u kešu [lol]
(napomena: na tvrdim da je prekjučer bilo dno)
crobo +3,98%
hoće neko stavit promet inst. i rodovni, please.
Dakle, danas smo na točki 13…
4,01 rekord čini mi se
neka sutra bude 1,04 i ja zadovoljan(daleko je to od zadovoljan mislim si u sebi)