Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Reci mačketino da je gotovo.

Gotovo je! Pucke kuhinje dobivaju nove konzumente uskoro. [proud]

skype - ivek1234

crobex na + 3,68. da li može potegnuti na +4,00 ?!

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ivek, na koliko bi ti ista kupio?

Tek kada se trziste smiri ulazim. Do tada samo trejd. Nista ekipa nije naucila. [undecid]

skype - ivek1234

dečki moji ovo je teški bulšit i nemoj te sutra opet hanfi i ekipi klet mater[thumbsup]

nemoj tak crno ivek, nisu valjda svi na kredu kupovali dionice pa da će u pučku kuhinju [rolleyes]

U petak je crobex zatvorio na 3461, a sada je 3475. Smirite dozivljaje i oprezno, da ne bi opet rekli da vas je netko zaje…

atpl fali 1 kn da pođe u blokadu…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Blokada za blokadom danas.[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ključ u bravu za danas na viru i atlantskoj.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Kae svi ste prodali i sad bi crobex-a na 2500?

Može, i ja bi isto, makar nisam prodao. Prilika da se obogatim kao nikada. Da sve izgubim što sam do sada uložio, kad bi crobex pao na 2500, zaradio bih 3 puta više 3 puta brže.

Hell is Empty and all the Devils are Here

dečki moji ovo je teški bulšit i nemoj te sutra opet hanfi i ekipi klet mater[thumbsup]

Jasno. Najbolja je SNBA! 20% na 50k kuna. Viro 12% na 400k, itd…. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Blokada za blokadom danas.[lol]

Nedovoljno. Blokada za blokadom 10 dana zaredom nam treba. Onda se svi fino iskrcamo, srušimo crobex na 2000 i iz početka. Tako to ide.

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close