Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi:

Mislim da je vrijeme da netko okine to malo što ima na asku. Prevelika je gužva na bidu. Ingr naravno.

koji druker… [lol] [lol] [lol]
sutra ce opet suza biti…

Ne kvari party! [cool] Barem to radi sofisticirano! [thumbsup]

skype - ivek1234

Pa ako ste mogli kvariti party zadnjih 3-4 mjeseca mozete i sada [cool]

...Imperare sibi maximum imperium est...

alfa8: ” gdje su sada drukeri ” Zasto da kvarim party. [lol] [lol] [lol]

ivek, na koliko bi ti ista kupio? na koliko to treba pasti? na 10% realne cijene?
ako si toliko velik koliko kazes, zasto ne bi krenuo u preuzimanje neke manje firme?
cisto onako pitam, ja da sam par desetaka puta veci to bi napravio samo tako..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zasto da kvarim party. [lol] [lol] [lol]

Reci mačketino da je gotovo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne može kod nas normalno. Ili je totalna euforija ili je totalna depresija.

Žali bože euforije na 3450 crobexu…da je netko to provalio prije 2 mjesecu ubili bi ga odmah[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

na koliko je crobex trenutno

Iz pretjeranog pesimizma u obratnu sferu, IGH na 8800 kuna.

Ni lud ni pijan.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo ja cu ti otkupit po 286 sutra……….
A kako si 5 IPO-a kupio? Izađi imenom i prezimenom pa ti možemo pomoći………..
Da se mene pitalo, koliko grla, toliko IPO paketa, a ne na šukundeda u kolicima koji niti vidi niti čuje, pa punomoć……..Onda je mogao i kupit, ako je mogao i punomoć potpisati….

Još jedan out kaj je gaće založio da kupi dijonice……….
Ne se igrati sa kreditom, zapamti to………
Iako, ima i onih kaj na kredu kupe auto pa ga omotaju oko stupa za 3 mjeseca……….

Tako da je ovo na burzi čisto ok gubitak za njih :-))

o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]

na koliko je crobex trenutno

3.474,29
+3,80 %
[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

u 14 00 h ukupan promet cca 81 mil kn.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

vidim opet problem s likvidnošću. nema se love. vidimo se na 2.500.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

dlkvd perre

New Report

Close