plavi:
”
Mislim da je vrijeme da netko okine to malo što ima na asku. Prevelika je gužva na bidu. Ingr naravno.
”
koji druker… [lol] [lol] [lol]
sutra ce opet suza biti…
Ne kvari party! [cool] Barem to radi sofisticirano! [thumbsup]
Pa ako ste mogli kvariti party zadnjih 3-4 mjeseca mozete i sada [cool]
alfa8: ” gdje su sada drukeri ” Zasto da kvarim party. [lol] [lol] [lol]
ivek, na koliko bi ti ista kupio? na koliko to treba pasti? na 10% realne cijene?
ako si toliko velik koliko kazes, zasto ne bi krenuo u preuzimanje neke manje firme?
cisto onako pitam, ja da sam par desetaka puta veci to bi napravio samo tako..
Zasto da kvarim party. [lol] [lol] [lol]
Reci mačketino da je gotovo.
Ne može kod nas normalno. Ili je totalna euforija ili je totalna depresija.
Žali bože euforije na 3450 crobexu…da je netko to provalio prije 2 mjesecu ubili bi ga odmah[lol]
Iz pretjeranog pesimizma u obratnu sferu, IGH na 8800 kuna.
Ni lud ni pijan.
Evo ja cu ti otkupit po 286 sutra……….
A kako si 5 IPO-a kupio? Izađi imenom i prezimenom pa ti možemo pomoći………..
Da se mene pitalo, koliko grla, toliko IPO paketa, a ne na šukundeda u kolicima koji niti vidi niti čuje, pa punomoć……..Onda je mogao i kupit, ako je mogao i punomoć potpisati….
Još jedan out kaj je gaće založio da kupi dijonice……….
Ne se igrati sa kreditom, zapamti to………
Iako, ima i onih kaj na kredu kupe auto pa ga omotaju oko stupa za 3 mjeseca……….
Tako da je ovo na burzi čisto ok gubitak za njih :-))
o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]
u 14 00 h ukupan promet cca 81 mil kn.
vidim opet problem s likvidnošću. nema se love. vidimo se na 2.500.