ajd mi samo objasnite otkud vama da je sutra pad
tolko babica kilavo dijete
danas ht nije odradio rast sto se vec vidjelo u prijasnjim dokapima u ovoj godini
sad jos jedino ako se ceka nekoga da udje jeftino od dividende
rubrika vjerovali ili ne i ripley iz politikonog zabavnika su goli qrac za nasu berzu
o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]
moj savjet ti je – iskljuci kompjutor i uzivaj u proljecu (i dividendi)
Auu. VDKT…[thumbsup][thumbsup]
[color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:13px ]
Da istina porast od 16 % ali to je trenutna cijena od tek 1800 kn
ja se sjećam cijene od prije kojeg mjeseca na razinama 4200-4400 kn ..
[/color]
A što se ovaj sa 16 komada na bidu Ingre lipari, umjesto da lupi po asku.
Ne bi došao daleko , samo do 31 500.
wiking:
”
o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]
”
Ja mislim da se neće dopustiti neki veći pad, možda rano ujutro , a poslije povratak na gore.
Preosjetljiva je trenutno politička situacija oko cijele burze.
nekak i ja tak mislim ALI kad vidim onog Iveka jendvatri kak vidi sve najcrnje dodje mi zlo,a sto je najgore do sad je pogadjal[undecid]
Sada se vidi koliko je bilo Margin callova na INGR.
TO se vidi i po knjizi dioničara, HPB, CEBA, POBA a i ostali.
Preosjetljiva je trenutno politička situacija oko cijele burze.
Tu se slazemo. Ja ovo nazvao politicki rally. Bail Out za male investitore.
anije uvijek, evo fulao je na viro 123
i prizn`o