Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HTV1 16.04.2008. 22:30 Od početka godine na burzi se izgubilo 100 milijarda kuna. Vrijednost Crobexa i dionica pada i tome se ne nazire kraj. Ima li država instrumenata za obuzdavanje ovog dosad nezabilježenog pada na Zagrebačkoj burzi? Može li braniteljski fond oslabiti burzu? O tome večeras govore Ante Samodol, Robert Motošić, Snježana Mlinarević i Darinko Kosor. Voditelj: Mislav Bago

To će biti debakl, Bago nema pojma o ničemu , Snježana je priča za sebe, Ante i Robert će prodavati demagogije ( onako sa visoka ) . Biti će zanimljivo jdino ako ih Kosor fizički napadne jer je popušio na burzi.

plavi:

INGR odblokirana, nastavak po asku.[thumbsup]
Bid na 27 000 – 16 komada.[cool]

ajd ti meni reci…gdje točno vidiš minutu odbloksade…tražio svugdje ali od redizajna zse…to im izmaklo…
znači kad ušlo u blokadu i kad izlazi…

E pa ne vidiš na ZSE..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

_Mrzljak_: ” Dylan: ” Večeras u OTVORENOM tko je srušio burzu [thumbsup] ” [color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:14px ] Šteta što nema telefonskih uključenja u emisiju .. kao jučer .. da im objasnimo pojmove .. Ante i Robert na jednoj strani a Darinko na drugoj .. [/color] ” Darinko i Mlinarevička na drugoj, nadam se.

[color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:12px ]
A da i ja se nadam i nadam se a se neće dati navući na sigurno demagoška objašnjenja Antea i Roberta;

“ovo je normalni ciklus burze”
“puno je raslo prošlih godina sad je moralo i pasti”
“bilo je precijenjeno tržište”
“mirovinski fondovi rade na korist svojih udjelničara, pa što vi očekujete”

[/color]

o P im M i njima i HT-u.Ne da sam u kujcu nego ni razmisljat vise ne mogu.Nisam pametan[cry] .Moram prodat 565 komada od toga 5 paketa sa IPO-a a ostalo ulaz na 357kn, do negdje cca 15.5 a vid sto radi,sto sad cekat dividendu ili rasprodat , jer sutra vjerujem bude koma[cry] .Ak sad izletim dobit mi 2500 kn,ak cekam dividendu to je nekih cca 16k kuna al onda ko zna sto je sutra pa i do 5. mj. pa pad pojede dividendu.Jel ima ko pametan jer ja vise nisam[embarass]

Ja mislim da se neće dopustiti neki veći pad, možda rano ujutro , a poslije povratak na gore.
Preosjetljiva je trenutno politička situacija oko cijele burze.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

blokade ko čokolade ljepo ih je viditi i lrh u blokadi[cool]

živjeli!!!

plavi:

_Mrzljak_: ” Dylan: ” Večeras u OTVORENOM tko je srušio burzu [thumbsup] ” [color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:14px ] Šteta što nema telefonskih uključenja u emisiju .. kao jučer .. da im objasnimo pojmove .. Ante i Robert na jednoj strani a Darinko na drugoj .. [/color] ” Darinko i Mlinarevička na drugoj, nadam se.

[color=MediumOrchid; font-family:Verdana; font-size:12px ]
A da i ja se nadam i nadam se a se neće dati navući na sigurno demagoška objašnjenja Antea i Roberta;

“ovo je normalni ciklus burze”
“puno je raslo prošlih godina sad je moralo i pasti”
“bilo je precijenjeno tržište”
“mirovinski fondovi rade na korist svojih udjelničara, pa što vi očekujete”

[/color]

Ja se nadam da Snježana ima pripremljene protuodgovore na ove kjonstatacije kojih će sigurno biti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Neće biti pad od 30 kuna po dionici sutra. Do kraja adna su još 2,5 sata, a promet je samo 23 milje. Moglo bi biti još svašta.

prije 30 -ak dana pisal sam htv,otvoreno,uskoku,hanfi nitko nije reagiral -nebi se ovo dogodillo da su prije državne institucije reagirale

NEMA PREDAJE

Kako se lijepo slaže bid na INGR preko 27 000. Aska niodkuda.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Neće biti pad od 30 kuna po dionici sutra. Do kraja adna su još 2,5 sata, a promet je samo 23 milje. Moglo bi biti još svašta.

slazem se, moglo bi biti zestoko zatvaranje burze danas

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Auu. VDKT…[thumbsup][thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close