Pazi prepotencije!!!
S ciljem unapređenja našeg sadržaja kao i osiguranja financijskih sredstava koji bi nam omogučili neprestano funkcioniranje, odlučili smo da uvedemo TrendSignali.com Članstvo.
U proteklih šest mjeseci imali ste priliku da sljedite naše profitabilne analize i signale. Ovaj period je bio obilježen u duhu medvjeđeg tržišta. Imali smo nekoliko profitabilnih kupovnih signala među CROBEX dionicama, ali generalno smo Vam predočili kontinuirano opadanje regionalnih tržišta. Samo ove informacije su Vam mogle uštedjeti mnogo novca.
Radujemo se našoj budućoj suradnji, a mi ćemo se pobrinuti da svaki dan dobivate profitabilne analize sa regionalnih burza/berza koje će Vam omogučiti da pobijedite tržište.
Detalje o Članstvu ćemo objaviti u predstojećem periodu kao i cijenu članarine (koja će, uzgred rečeno, koštati manje od Vaše dnevne esspreso kave).
“Da je korekcija završila znat ćemo tek kada budemo pročitali obavijesti da se novac raznih predsjednika uprava izlistanih dioničkih društava vratio na burzu.”
http://www.poslovni.hr/76874.aspx
Dakle, bacite ili prodajte svu literaturu o TA, ne treba vam Ivek123 ni plaćanje članarine TrendSignalu.
ovo je nesto nevjerojatno sa HT-om.Pa po ovoj cijeni se dijeli skoro 10% a ona ne da raste nego padaaaa.Ma ne dam im makar znam da sutra ide u blokadu ma sto pricali vi gore da nece.Nemojte navlaciti[undecid]
globalno gledajuci HTu se ne smije dogoditi da ode u blokadu.
to bi bio jos jedan sok za narod.
PA mi to govori…
kaj ti mislis da je bankama drago kaj im ekipa izvlaci lovu iz fodova i kaj se vise ne kupuju margin krediti?
pa vise su na tome popusili nego kaj su zaradili muljajuci s cijenama dionica..
nema drugog razloga za ove velike naloge na prodaji
ako imaju i malo razumjevanja u psihologiju trzista shvatiti ce vaznost stabilnosti cijene HTa…
HT ce se sutra brantiti rukama i nogama…
vidjet ces.
Pazi prepotencije!!!
S ciljem unapređenja našeg sadržaja kao i osiguranja financijskih sredstava koji bi nam omogučili neprestano funkcioniranje, odlučili smo da uvedemo TrendSignali.com Članstvo.
U proteklih šest mjeseci imali ste priliku da sljedite naše profitabilne analize i signale. Ovaj period je bio obilježen u duhu medvjeđeg tržišta. Imali smo nekoliko profitabilnih kupovnih signala među CROBEX dionicama, ali generalno smo Vam predočili kontinuirano opadanje regionalnih tržišta. Samo ove informacije su Vam mogle uštedjeti mnogo novca.
Radujemo se našoj budućoj suradnji, a mi ćemo se pobrinuti da svaki dan dobivate profitabilne analize sa regionalnih burza/berza koje će Vam omogučiti da pobijedite tržište.
Detalje o Članstvu ćemo objaviti u predstojećem periodu kao i cijenu članarine (koja će, uzgred rečeno, koštati manje od Vaše dnevne esspreso kave).
Da li se to radi slikarima koji su nedavno bili na izložbi Salvatore Dalia?[wink]
Upravo oni. Po njima CROBEX ide na 1xxx. I nek budemo sretni ako iza jedinice budu barem tri znamenke[thumbsup]
bio sam na stranici njihovoj i pogledao rezultate, u 1,5 god. imaju prinos samo 27%, i onda se jos hvale, sva sreca pa sam izgubio novce na forexu sa takvim koji te savjetuju[wink]
cisto navlacenje prodaje na HT-u… pred kraj dana bi opet moglo biti ciscenja…[thumbsup]
Netko je odmah poklopio onaj veliki na 314,50. Ne daju fondovi gore. Očito se pripremaju da se sutra postave što niže. Oni očito uživaju u ovome, njih kao da ne zanima dividenda.
[color=blue]Štern: Ocjene o krivnji Hanfe trebaju dati oni koji znaju[/color]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a4af1425-7a00-4fef-af69-0a5b1239a96c&open=sec
pa što nisu imali dovoljno vremena da kupe zbog dividende i zašto treba danas rasti na ovakvom tržištu
[color=MediumOrchid style=”font-family:Verdana; font-size:14px”]
TrendSignali ; treba li tu uopće komentar ?
[/color]