Jel ovo i vama danas smrdi na bull trap? 2.24% sa 25 milja prometa. Bojim se da u cetvrtak i petak opet idemo oštro dolje.
sreca prati hrabre[thumbsup]
asdfgh123: ” ivek123: ” Na HT danas ulaze spekulanti koji svi racunjau da ce se sutra iskrcati “odmah u 10.00″ a iskrcavaju se veliki koji ce sutra kupovati po 285. Naravno ovi koji racunaju da ce se sutra iskrcati u 10.00 i uzeti dividendu i zaraditi na dionici mora da imaju brata ili oca brokera u protivnom ce ostati zarobljeni. Nemam pojma tko ce kupovati sutra HT osim institucionalnih a nisam siguran da ce se oni bas visoko postaviti na kupnji. [cool] ” Neće sutra pasti na 285. Nema šanse. ” uvjek ima šanse samo kaj ivek trabunja…i da padne sutra za par dana smo opet tu. Sam čekam da netko počne opet pisat o braniteljima i ostalim sranjima [lol] [lol] [lol] i da ja nemam HT
ne, ne cijenjeni gospon Ivek ,neće to dolje ili tek neznatno,možda i hoće kratko paničari van a velili ih čekaju dolje na ccc300-290 ali paničara nema puno,tek špekulanti.
Ali ti špekulanti će kupiti danas i sutra umjetno napumpane balone, pa sljedi bull trap nazad a špekulanti će opet imati skupe dionice od sutra kojima sljedi opet pad ali ht u roku dva -pet dana stabiliziran na cca 320…e sada vi vidite “kuda idu divlje svinje”[thumbsup]
HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja.
to je ujedno i dobro, pa neće sutra divljati previše
jel ko primjetio pokušaj brutalnog rušenja CEBE-P-A…očito ne dozvoljavaju da se nalog izvrši, stoji već dosta dugo…strašno, ovo je za zatvor…odmah idem pisati HANFI!
Evo i mačketina kaže da je gotova korekcija[thumbsup]
asdfgh123: ” HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja. ” Mozda bude sutra…. [proud]
sutra prodajem iznad 315, ako bude išlo. zato treba jedan run na 330
Onaj dio kupljen prošli tjedan po 308.
HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja.
To je po mome mišljenju znak da sutra ipak , barem na HT-u idemo malkice dole na cca 290-295kn.
Možda je bolje uhvatit to sutra i onda prodat za par dana kad se cijena stabilizira na iznad 300 nego čekat dividendu. Mislim da mnogi špekuliraju tako.
Evo i mačketina kaže da je gotova korekcija[thumbsup]
Macketini se samo krijese oci iz brloga. [shocked] Gotovo??? Sumnjam iskreno.
ivek123:
”
asdfgh123: ” HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja. ” Mozda bude sutra…. [proud]
”
sutra prodajem iznad 315, ako bude išlo. zato treba jedan run na 330
Onaj dio kupljen prošli tjedan po 308.
Malo sam skeptican. Imam feeling da institucionalci cekaju Glavasa nesto iznad IPO cijene.
Macketini se samo krijese oci iz brloga. [shocked]
Zelene?
ivek123:
”
Macketini se samo krijese oci iz brloga. [shocked]
”
Zelene?
Crvene!!!! Macketina jos uvijek ima konjuktivitis. [lol] [lol]