Ljudi moji varate se, HT sutra neće padati niti malo!
moguce, moguce…
malo bu pao. ipak nema dividende.
ali ne puno…
Molio bih nekoga ekonomski obrazovanog da mi objasni današnju vjest iz poslovnog o smanjenju kapitala Arenaturista. Ne kužim stvar ni malo, a dionica raste na što se ne srdim ali bi ipak bilo dobro to i malo razumjeti za ubuduće!
u 11:52 redovni promet 44,5 milja! Pa mogao bi biti preko 100 bez problema, kako ne?!
da ali je trećina HT iz dobro poznatog razloga
i ostali moraju malo povući
da da sigurno sutra neče pasti HT , tako da če oni koji su se danas “sjetili ” kupiti mogu zaradit , a mi ostali gledat čemo sa zavišču njihov genijalni plan kako su kupovali HT zadnji dan , [wink]
za 2 h cca 50.mil prometa[thumbsup]
Ne mogu vjerovati da je tolika prodaja danas na 315. Pa na dan kad je donesena odluka o 30 kuna dividende cijena je išla preko 330. [yawn]
taxodium: ” u 11:52 redovni promet 44,5 milja! Pa mogao bi biti preko 100 bez problema, kako ne?! ” da ali je trećina HT iz dobro poznatog razloga i ostali moraju malo povući
[color=red]ostalo je sve u blokadi[/color]
vipy: ” koliko vrijedi firma/dionica ” istina nemam pojma, ali zato imam tebe pa pratim što ti pišeš i učim[thumbsup]
Svaka čast kolega, nije sramota priznati da nešto ne znaš. Sramota je pretvarati se da sve znaš.
HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja.
HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja.
Mozda bude sutra…. [proud]
asdfgh123: ” HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja. ” Mozda bude sutra…. [proud]
iako ne bih se cudio da se u zadnjih 10min malo rasplamsa trgovina HT-om i cijena ode up