Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi moji varate se, HT sutra neće padati niti malo!

moguce, moguce…
malo bu pao. ipak nema dividende.
ali ne puno…

I MLNR i LVCV u blokadi[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Molio bih nekoga ekonomski obrazovanog da mi objasni današnju vjest iz poslovnog o smanjenju kapitala Arenaturista. Ne kužim stvar ni malo, a dionica raste na što se ne srdim ali bi ipak bilo dobro to i malo razumjeti za ubuduće!

who dares, wins

u 11:52 redovni promet 44,5 milja! Pa mogao bi biti preko 100 bez problema, kako ne?!

da ali je trećina HT iz dobro poznatog razloga

i ostali moraju malo povući

da da sigurno sutra neče pasti HT , tako da če oni koji su se danas “sjetili ” kupiti mogu zaradit , a mi ostali gledat čemo sa zavišču njihov genijalni plan kako su kupovali HT zadnji dan , [wink]

za 2 h cca 50.mil prometa[thumbsup]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ne mogu vjerovati da je tolika prodaja danas na 315. Pa na dan kad je donesena odluka o 30 kuna dividende cijena je išla preko 330. [yawn]

taxodium: ” u 11:52 redovni promet 44,5 milja! Pa mogao bi biti preko 100 bez problema, kako ne?! ” da ali je trećina HT iz dobro poznatog razloga i ostali moraju malo povući

[color=red]ostalo je sve u blokadi[/color]

vipy: ” koliko vrijedi firma/dionica ” istina nemam pojma, ali zato imam tebe pa pratim što ti pišeš i učim[thumbsup]

Svaka čast kolega, nije sramota priznati da nešto ne znaš. Sramota je pretvarati se da sve znaš.

Scio me nihil scire

HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja.

HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja.

Mozda bude sutra…. [proud]

skype - ivek1234

asdfgh123: ” HT danas razočaranje. I po prometu i po cijeni. Nažalost, dobro sam pretpostavio, ništa od divljanja. ” Mozda bude sutra…. [proud]

iako ne bih se cudio da se u zadnjih 10min malo rasplamsa trgovina HT-om i cijena ode up

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

New Report

Close